Gönderen Konu: nasıl şikeyet edebilirim yardımınız gerek  (Okunma sayısı 3111 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semih TURAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
nasıl şikeyet edebilirim yardımınız gerek
« : 25 Ocak 2016, 01:56:41 »

dostlar gördüğünüz şahıs kardeşimin arkadaşı facebook aracılığı ile fotoğrafları görmüş benimle paylaştı ben bi kaç araştırma yaptım ama sonuç alamadım kanıt varken nereye nasıl şikayet edebilirim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Semih TURAN
1983 ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: nasıl şikeyet edebilirim yardımınız gerek
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2016, 03:14:10 »
av yaptığı bağlı bulunduğu orman av ve yaban hayatı koruma müdürlüğüne
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Ali ASAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2016, 09:43:48 »
bence şikayet etmeden önce uyarmanı tavsiye ederim insanları korkutarak degılde anlatma ögüt yolu daha mantıklı he bir insanın sevgisini ve saygısını kazanmış olursun.bence
Derdi dünya olanın, Dünya kadar derdi olur.
Yunus Emre

Çevrimdışı Ali ASAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2016, 09:48:22 »
hem bu arkadasın yası ortalam 17-18 sanırım ceza yedirip eline ne gececek ava meragı olan ınsanları bu şekilde sogutmak bırde genc yasta anlamsız dedıgım gıbı tavsıye ve ögüt yoluyla bence cözülür böyle yaparak önleyemezsiniz arkadaslar. birde kardesınn arkadası bi söz var taş hiçbir zaman için uzakdan gelmez sözü aklıma geldi simdi :)
Yunus Emre

The following users thanked this post: İdris MOĞOL, Kadir YILDIZ

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2016, 10:58:03 »
hem bu arkadasın yası ortalam 17-18 sanırım ceza yedirip eline ne gececek ava meragı olan ınsanları bu şekilde sogutmak bırde genc yasta anlamsız dedıgım gıbı tavsıye ve ögüt yoluyla bence cözülür böyle yaparak önleyemezsiniz arkadaslar. birde kardesınn arkadası bi söz var taş hiçbir zaman için uzakdan gelmez sözü aklıma geldi simdi :)

+1

ava başlamadan önce direk evraklarını tamamlayan ve yaşını bekleyerek av vuran kaç kişi çıkar
bilmiyorum ama hepimiz illa ki bu işe başlarken ya yaşımız tutmayarak yada evrak çıkarmadan ava gittik bence de ALİ ASAN beyin söylediği gibi avın yasal yollarla dağda rahat bir şekilde yapılacağı anlatılmalı. naçizane fikrim
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

The following users thanked this post: Ali ASAN

Çevrimdışı Ali ASAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2016, 11:11:52 »
+1

ava başlamadan önce direk evraklarını tamamlayan ve yaşını bekleyerek av vuran kaç kişi çıkar
bilmiyorum ama hepimiz illa ki bu işe başlarken ya yaşımız tutmayarak yada evrak çıkarmadan ava gittik bence de ALİ ASAN beyin söylediği gibi avın yasal yollarla dağda rahat bir şekilde yapılacağı anlatılmalı. naçizane fikrim
idris kardesıme katılıyorum bende bu yolla başladım hıc bı evragım yoktu elımıze sılah verdıler soyle at böyle yap avcı abılerımızın yanında giderek bu işlere merak saldık ve başladık.
Yunus Emre

The following users thanked this post: İdris MOĞOL

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2016, 11:15:59 »
Semih Bey kıyma gençlere öyle.! abi olarak onlara doğru yolu göstermek sana düşer.Şikayet edip ceza yeseler birşey öğrenmeyebilirler.
1982-İstanbul

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2016, 11:17:08 »
Semih Bey kıyma gençlere öyle.! abi olarak onlara doğru yolu göstermek sana düşer.Şikayet edip ceza yeseler birşey öğrenmeyebilirler.

Şu resimlerde elinde birkaç tavşan birkaç başka hayvan olsaydı farklı düşünebilirdim ama.!
1982-İstanbul

Çevrimdışı Semih TURAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2016, 14:05:22 »
Peki dostlar sağolun yorumlarınız için ama konuşabileceğimi sanmıyorum tanımam etmem sonuçta salak yerine konulmakta hiç hoşuma gitmedi bilginize hayvanlar çiftleşti sezon kapalı ve bu gördüğümüz kadarıyla ya görmediklerimiz var ise bunuda sormak isterim bu sezon başında ruhsat yenilemek için tam 400 tl para harcadım sağlık raporu vs birde tüfek aldım yeni 600 tl de o 1000 tl toplamda ve tavşan sezonunda sadece 4 tavşan vurabildim bir çok avdan boş döndün ben 1000 tl harcayıp boş dönerken onun sadece bi kutu fişek alıp tavşan vurması ne kadar adaletli sorarım size saygılar
Semih TURAN
1983 ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Selman ÇELEBİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2016, 17:22:38 »
şikayet zayıflık tır. eğitip öğretip örnek olmak asalettir.
Selman ÇELEBİ
1978 Midyat MARDİN

The following users thanked this post: Serdar ÖZBAY, Salih KATLANIR, Erdem BOZKURT, İdris MOĞOL

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2016, 22:45:45 »
Peki dostlar sağolun yorumlarınız için ama konuşabileceğimi sanmıyorum tanımam etmem sonuçta salak yerine konulmakta hiç hoşuma gitmedi bilginize hayvanlar çiftleşti sezon kapalı ve bu gördüğümüz kadarıyla ya görmediklerimiz var ise bunuda sormak isterim bu sezon başında ruhsat yenilemek için tam 400 tl para harcadım sağlık raporu vs birde tüfek aldım yeni 600 tl de o 1000 tl toplamda ve tavşan sezonunda sadece 4 tavşan vurabildim bir çok avdan boş döndün ben 1000 tl harcayıp boş dönerken onun sadece bi kutu fişek alıp tavşan vurması ne kadar adaletli sorarım size saygılar
TAVSANLAR DOĞURDUĞUNU ,ANNESİZ KALIRSA AÇLIKTAN ÖLECEĞİNİ içine vicdanına  sızlatark  anlatılırsa cezadan daha tesirli olur .ikna olursa olacagına inanıyorum .böyle zamansız avları baskalrınında yapmasına engel olabilir.tabiki vicdanlı insan sa
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

The following users thanked this post: Kadir YILDIZ

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2016, 23:18:44 »
çocuk bunlar belliki. uyarmak lazım. geleceğin avcılarını yaptıkları hatadan dolayı hemen cezalandırmak doğru olmaya bilir. yol göstermek lazım
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Çevrimdışı Ahmet OĞUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 25 Ocak 2016, 23:41:54 »
hepimizin bu işlere evraklarımız tam olarak başladığımız söylenemez. benim tüfek atmaya başladığımda tek kırmam benim boyumdan biraz kısaydı. . mevsiminde avlanmıyor yanlış bişey tamam kardeşinizin arkadaşıysa kardeşiniz aracılığıyla bunun yanlış oldugunu anlatıp çocuklara abilik yapmak daha yerinde olacaktır diye düşünüyorum. çocuklar belli ki çok hevesliler.heveslerini kırmadan yaşlarıda tutuyorsa evraklarını aldırıp hatta ava bile götürebilrsiniz. kısacası çocukla çocuk olmamak lazım. illa şikayet edecem derseniz sizin tercihiniz saygı duyarız gerekli merciler bellidir saygılar...
1988-İZMİR