Gönderen Konu: SORUMSUZ VE SORUNLU MAL SATAN FİRMALARI İFŞA EDELİM  (Okunma sayısı 1010 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yiğit BAŞARAN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yaşımdan büyük konuşacağım biraz affınıza sığınıyorum sizin kadar tecrübe sahibi değilim muhakkak

FAKAT BİZ TÜRK AVCILAR OLARAK ÇOK ŞEYDEN ŞİKAYETÇİYİZ, AVCILIK İLE ALAKALI ALDIGIMIZ BAZI MALZEME VE TÜFEKTE CİDDİ SORUNLAR CIKIYOR TAAHHÜTLER YERİNE GETİRİLMİYOR.

BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞIM VE ABİMDE BURADA SİZLERİN SÖZLERİNE GÜVENEREK MAL ALIYOR BUNDA HEM FİKİRİZ.

ALDIĞIMIZ MALLARDAN VERİLDİĞİ TAAHHÜTTEKİ GİBİ CIKMAYANLARI LÜTFEN DELİLLERİYLE BURADA PAYLAŞALIM HEPİMİZE FAYDALI OLSUN EN AZINDAN SİSTEME KÜCÜK DE OLSA BİR BİRLİK MEKANİZMASI OLDUĞUNU GÖSTERMİŞ OLURUZ

AFFINIZA SIĞINIYORUM,İYİ FORUMLAR
  • Browning b25 gold
  • Browning b525
  • Browning maxus camo max 5
  • El reno ispanyol çifte
1988 -  İSTANBUL-ATAŞEHİR/AKSARAY

Çevrimdışı Davut ATACA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: SORUMSUZ VE SORUNLU MAL SATAN FİRMALARI İFŞA EDELİM
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2016, 19:33:47 »
Çok güzel bi konu açmışsınız gerekli ilgi ve desteği görürse çok yararlı olacağına inanıyorum teşekkürler.
1993 Ankara

Çevrimdışı Davut ATACA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: SORUMSUZ VE SORUNLU MAL SATAN FİRMALARI İFŞA EDELİM
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2016, 19:37:42 »
Ben internetteki yorumlar doğrultusunda stoeger m2000 aldım tüfek hoş ama daha iki gün olmadan arıza çıkardı. Fabrikaya ulaştım erhan usta ile tanıştım sağolsun ilgilendi beni arayarak soru sordu ve tüfeği 1günde yaptı sağolsun.Ancak fabrikada başka ilgilenen kimse yok erhan usta olmasa tüfeğim belki haftalarca fabrikada kakacaktı.
1993 Ankara