"Beretta,sıfır mekanik bilen adamı kısa sürede ileri düzey teknisyene,biraz daha sabredebilirse de mühendise çeviriyor fena mı "
Kamil Bey, bu çok cuk oturan bir İstidrak sanatı örneği olmuş. Ancak, bu cümleden sadece çok çok fanatik bir taraftar için övgü anlamı çıkar. Tarafsız biri okuduğunda ise tam tersi olur. Sizin akl-ı selim düzeyiniz yazılarınızdan malumumuz olduğundan, inceden ince "limandan demir alma" durumları mı var? diye sorma gereği hissettim. Ne dersiniz?
Öncelikle teşekkür ederim iltifatınıza,o sizin güzel görüşünüz
...
Beretta ile ilgili duruma gelince;Nerde o günler efendim
..
Herşeyden evvel demir alınmayacak liman olmaz yeter ki buna değeceğine aklımız kessin anlayışındayız, gelgelelim yakın gelecekte ihtimal olarak dahi görünmüyor dolayısı ile kontrat devam ediyor liman idaresi ile
...
Beretta mizaha,hicive gayet uygun formasyonda bir firma bana sorarsanız ve ürünleri de bu doğrultuda haliyle
, tabi biraz derinlemesine gözlem yapılırsa farkedilebilecek bir durum bu ve bundan müteessir olmadığı gibi az daha duyarsız olsa pişkin denebilecek kıvama gelecek olan bir firma ve de ava gitmeseniz dahi bu vasıflarıyla insanı oyalayabiliyor,yönetici ve çalışanlarının da oldukça larj(gamsız) meşrepte insanlar olduklarını düşünüyorum
...
Alıntıladığınız sözlerimin de negatif etki yaratacağını düşünmüyorum açıkçası zira çözülemez problemler açmasından çok,ufak tefek sorunları ve kurcalamaya gayet müsait yapısı ile gerçekten de biraz yeteneği olanı ileri teknik boyutlara taşıyabilir dediğim gibi
...Kısaca tamamen olumlu anlamda bir yorumumdur
...Selam ve saygılar...