Taner bey 2014 mart ayında 391 teknsy stonecoat aldım seri olarak çalışmıyordu, boşu attıktan sonra dolu fişeği namluya sürmüyar takılıyordu, videoları var yükleyemedim... 2 defa stoegere gitti geldi yapamadılar, urika parçası takıp gönderdiler yeni parça gelene kadar bununla sezonu bitir dediler. tabi arıza devam ediyor...2015 mart ayı oldu hala parça gelmemiş. en son ördek avındada namlu paslandı... bende bunu artık italyaya gönderin diye ısrarcı oldum, zaten ilk arızasından beri italyaya gitsin istiyorum bi türlü göndermediler...
banada size dediklerini dediler, namluyu biz boyayıverelim
tabi kabul etmedim, içimden çok şeyler geçirdim ama yüzüne karşı diyemedim..
neyse en son yurt dışına gönderme kararı aldılar 6-8 ayı bulur gidip gelmesi dediler... 2015 ekim ayı oldu hala gönderemediler, yok izin alamadık, yok gümrük sıkıntılı, yok gözünün üstünde kaş var...
böyle bahaneler, çamura yatmalar...
Sonra dediler ki bunu değiştirelim tamam dedim.. tüfeğin sıfırını bulamadılar, artık üretilmiyormuş...
Öyleyse başka model ile değiştirin dedim, mesela A400 ACTİON...
BANA 1200 TL fark çıkardılar, o zaman kendi tüfeğimi gönderin italyaya dedim... bir yılı geçer gidip gelmesi dediler...
önemli değil inş daha fazla zaman alırda bende ona göre size dava açarım dedim,
artık tüketici haklarına gidiyorum bundan sonra Avukatımla muhatap olursunuz dedim, geri vites yapıp değiştirelim dediler..
yinede uzun uğraşlar sonunda 391 in yerine A400 ACTİON u gönderdiler. 21 ay sonra.... 13.01.2016 da faturası kesilen A400 un namlusu....... girsin ne diyeyim...
bundan sonrasını zaten biliyorsunuz, HATAY lıyım bir gün Amik ovasında kutup ayısı kovalarsa şaşırmıyacam...
Ama önceki tüfek olayındaki gibi gevşek davranmıyacam....