Gönderen Konu: HERKES DUYSUN DİYE BURAYA YAZIYORUM!....BERETTA ELİMDE İKİ PARÇA OLDU...  (Okunma sayısı 76847 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan TAVUKCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Büyük geçmiş olsun!! Bencede beretta gibi dev bir firmanın haberdar edilmesi lazım hiç olmazsa sosyal paylaşım sitesi Facebook beretta sayfasında silahınızın marka model belli olacak şekilde ayrıntılı fotosunu çekip paylaşabilirsiniz!!
  • Sauer Beretta s56 e
  • Robust 222
1986 Konya

The following users thanked this post: Erdem BOZKURT

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz
Ali bey geçmiş olsun,
Benim de yaklaşık 10 bin liralık başka marka bir tüfekte benzer bir durum başıma gelmişti,
ben öncelikle son çıkan tüketici kanunu iyice inceledim,orada haklarımı okudum,
biraz internet araştırması yaptım,
sonra telefonla ithalatçı bayinin sorumlusuyla sakin bir şekilde konuştum haklarımı söyledim,
değişim istemediğimi belirttim,sonuçta bu çok bilinen bayiyi gerek internet  gerek tüketici mahkemesi yoluyla,
hırpalayabileceğimi belirttim, para iademi aldım,
tüfeği geri gönderdim, bu konularda tüketicinin faturası varsa elinde birçok hakkı var ve tüketici mahkemesi ücretsiz,
sonrasında dava hemen görülüp para hesabınıza ödenir,avukat ve mahkeme masrafını karşı taraf öder,
merak etmeyin,soğuk kanlı ve sabırlı olun,
eskide kaldı tüfeği satıp sonra üstüne yatma devri.... 8) 8) 8) 8)
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
Dostluğumuz ebedidir, menfaate tahvil olmaz, menfaat için dost görünende uzak durmalı.
[/ur

The following users thanked this post: Gökmen TAŞAR, Taner MEMET

Çevrimdışı Ahmet OĞUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 geçmiş olsun bir ayı doldurmadığı için ürünü teslim edip para iadesi alabilrsiniz bildiğim kadarıyla.ama az bi kesinti yaparlar. bi an önce gerekli yerlere başvurda bulunun ve oyalamasına müsade etmeyin.
işte sırf bu yüzden yerli firmalar tercih konusu olabiliyor. ne alırsan ala servis ağına dikkat etmek lazım.
boşuna sarsılmazcı değiliz ;D
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 00:07:01 Gönderen: Ahmet OĞUL »
1988-İZMİR

The following users thanked this post: Gökmen TAŞAR

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ben hayalim olan beretta süperpozeyi almaktan sırf bu stoeger yüzünden vazgeçtim en kötü yerlide gider kapısına dayanır sorunu cözdürürüm en azından fakat siz 20.000 tl ye beretta alsanız ne olur tamirini stoeger yapıyor ee ben işcilikte kalite istiyorum o zaman 1 yıl bekleyeceksin arkadas italyaya gitsin gelsin  ee kim yapar kalite tüfek bakımını sadık akdaş silah ustalığında bir numara ona gidicen ee bende ozaman gider bizzat sadık akdaşın karsısına oturur istediğim tüfeği o ustaya yaptırırım birsey olduğundada yine gider hallettiririm italyaya giderim deseniz tüfeğinizi götüremezsinz mecbur 6 ay 1 sene stoegerin insafını bekliyeceksiniz çok aptalca cok ben 7 adet tüfek parası vericem sonra stoeger yalvarıcam gercekten cok yazık..Ama gercek bu ürün avrupa zihniyet türk olmaz abi..

ADAMLARDA ZİHNİYET ŞU FATURA TARİHİ İTİBARİ İLE 42 GÜNLÜK OLAN FAKAT İLK AVINA GİDEN TÜFEK 10 MERMİ SONRA NAMLUSU BAS PARMAK TIRNAGININ BUYUKLUĞUNDE SIR ATIYOR EL KUNDAĞI VERNİK ATIYOR

BEN TÜFEĞE İNANCIMI YİTİRDİĞİMİ TAMİR DEĞİL YENİSİ İLE DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM 

STOEGER:
BEN NAMLUYU BENELLİDEN İYİ BOYARIM DİYOR
BEN:
5 FİŞEKTE DÖKÜLEN TÜFEĞİN YARIN NAMLUSUNUN YARILMAYACAĞINA NASIL GÜVENEYİM DİYORUM EĞER BYA ÇÖZÜMSE BUNU BENELLİNİN YAPMASI GEREKTİĞİNİ BENELLİ GİBİ BİR FİRMANIN BU HATAYI ASLA KABUL ETMEYECEĞİNİ SÖYLÜYORUM
STOEGER:
SEN BİLİRSİN KARDEŞ İSTERSEN BEN İTALYAYA YOLLARIM O BAKANLIGA YAZICAM BU BAKANLIĞA YAZICAM GÜMRÜK CIKIS GELİŞ ONARIM 1 YILI BULUR SEN BİLİRSİN

AYNI OLAY YUNANİSTANDA BASIMIZA GELDİ SÜPER POZENİN EL KUNDAĞINI ACAN KİLİT KIRILDI PARCA 4 GÜNDE UÇAK KARGO GELDİ KOMPLE HEM EL KUNDAĞI HEMDE DİPCİK AĞAÇ RENK UYUSMAMAZLIĞI OLMAMASI İÇİN HEMDE KIRILAN PARCANIN YENİSİ AYRICA

1 AY SONRADA YUNANCA YAZILMIS 3 SAYFALIK ÖZÜR MEKTUBU CEKET ŞAPKA PALASKA KALEM STİCKER BİR SÜRÜ IVIR ZIVIR AYRICA İKİNCİ ADIMIZA ALACAĞINIZ TÜFEK İÇİN EKSTRA İNDİRİM İSTER İSENİZ KALİTE CEVİZ KUNDAK HEDİYESİ YETER Kİ SİZ MUTLU OLUN

BEN BUNU DUYUNCA ASIK OLDUM BERETTA YA
AMA TÜRKİYEDE KRALDAN COK KRALCILAR BANA BENİM TÜFEĞİMİ DEĞİŞTİRİRSELER KÖTÜ ÖRNEK OLUCAKMIS ONUN İÇİN 3 DEFA SERVİSİN DEĞİŞİM KARARINI MÜDÜR BOZDU AKLINCA BENELLİYE ZARAR GELMESİN SANANE SEN Mİ ZENGİN YAPACAKSIN BENELLİYİ BOZUKSA YAPTIRSIN AMA MALESEF ÜLKEMİZDE ZİHNİYET BU TÜKETİCİYE YARANMAK DEĞİL ÜRETİCİYE YAĞ CEKMEK NASIL OLSA TÜFEK SATILACAK KERİZ COK AMA BERETTA BENELLİ BİR TANE

KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUM Kİ HERKEZ DUYSUN PARASINI YEDİRMESİN BU ADAMLARA

KAZIKLANICAKSAM BİLE BENİ BİR TÜRK 1500 TL KAZIKLASIN
ELİN İTALYANINA BİR TÜRK TARAFINDAN BAŞIM TUTULARAK  7 500 TL DÜZELTİLMEYEYİM   ÇOK AĞIR GELİYO ADAMA
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Ahmet OĞUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ben hayalim olan beretta süperpozeyi almaktan sırf bu stoeger yüzünden vazgeçtim en kötü yerlide gider kapısına dayanır sorunu cözdürürüm en azından fakat siz 20.000 tl ye beretta alsanız ne olur tamirini stoeger yapıyor ee ben işcilikte kalite istiyorum o zaman 1 yıl bekleyeceksin arkadas italyaya gitsin gelsin  ee kim yapar kalite tüfek bakımını sadık akdaş silah ustalığında bir numara ona gidicen ee bende ozaman gider bizzat sadık akdaşın karsısına oturur istediğim tüfeği o ustaya yaptırırım birsey olduğundada yine gider hallettiririm italyaya giderim deseniz tüfeğinizi götüremezsinz mecbur 6 ay 1 sene stoegerin insafını bekliyeceksiniz çok aptalca cok ben 7 adet tüfek parası vericem sonra stoeger yalvarıcam gercekten cok yazık..Ama gercek bu ürün avrupa zihniyet türk olmaz abi..

ADAMLARDA ZİHNİYET ŞU FATURA TARİHİ İTİBARİ İLE 42 GÜNLÜK OLAN FAKAT İLK AVINA GİDEN TÜFEK 10 MERMİ SONRA NAMLUSU BAS PARMAK TIRNAGININ BUYUKLUĞUNDE SIR ATIYOR EL KUNDAĞI VERNİK ATIYOR

BEN TÜFEĞE İNANCIMI YİTİRDİĞİMİ TAMİR DEĞİL YENİSİ İLE DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM 

STOEGER:
BEN:
5 FİŞEKTE DÖKÜLEN TÜFEĞİN YARIN NAMLUSUNUN YARILMAYACAĞINA NASIL GÜVENEYİM DİYORUM EĞER BYA ÇÖZÜMSE BUNU BENELLİNİN YAPMASI GEREKTİĞİNİ BENELLİ GİBİ BİR FİRMANIN BU HATAYI ASLA KABUL ETMEYECEĞİNİ SÖYLÜYORUM
STOEGER:
SEN BİLİRSİN KARDEŞ İSTERSEN BEN İTALYAYA YOLLARIM O BAKANLIGA YAZICAM BU BAKANLIĞA YAZICAM GÜMRÜK CIKIS GELİŞ ONARIM 1 YILI BULUR SEN BİLİRSİN

AYNI OLAY YUNANİSTANDA BASIMIZA GELDİ SÜPER POZENİN EL KUNDAĞINI ACAN KİLİT KIRILDI PARCA 4 GÜNDE UÇAK KARGO GELDİ KOMPLE HEM EL KUNDAĞI HEMDE DİPCİK AĞAÇ RENK UYUSMAMAZLIĞI OLMAMASI İÇİN HEMDE KIRILAN PARCANIN YENİSİ AYRICA

1 AY SONRADA YUNANCA YAZILMIS 3 SAYFALIK ÖZÜR MEKTUBU CEKET ŞAPKA PALASKA KALEM STİCKER BİR SÜRÜ IVIR ZIVIR AYRICA İKİNCİ ADIMIZA ALACAĞINIZ TÜFEK İÇİN EKSTRA İNDİRİM İSTER İSENİZ KALİTE CEVİZ KUNDAK HEDİYESİ YETER Kİ SİZ MUTLU OLUN

AMA TÜRKİYEDE KRALDAN COK KRALCILAR BANA BENİM TÜFEĞİMİ DEĞİŞTİRİRSELER KÖTÜ ÖRNEK OLUCAKMIS ONUN İÇİN 3 DEFA SERVİSİN DEĞİŞİM KARARINI MÜDÜR BOZDU AKLINCA BENELLİYE ZARAR GELMESİN SANANE SEN Mİ ZENGİN YAPACAKSIN BENELLİYİ BOZUKSA YAPTIRSIN AMA MALESEF ÜLKEMİZDE ZİHNİYET BU TÜKETİCİYE YARANMAK DEĞİL ÜRETİCİYE YAĞ CEKMEK NASIL OLSA TÜFEK SATILACAK KERİZ COK AMA BERETTA BENELLİ BİR TANE

KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUM Kİ HERKEZ DUYSUN PARASINI YEDİRMESİN BU ADAMLARA

ELİN İTALYANINA BİR TÜRK TARAFINDAN BAŞIM TUTULARAK  7 500 TL DÜZELTİLMEYEYİM   ÇOK AĞIR GELİYO ADAMA

+1
1988-İZMİR

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

STOEGER:
BEN:
STOEGER:

Taner bey, forumda tüfeklerden mağdur olanlardan daha çok tüfeğin üreticisinin yanında yer alıyor avcı arkadaşlar.Birisinin tüfeği defalarca tamire gitmiş.Sorun hala çözülememiş bunu normal karşılayabilenler var hayretler içinde okuyorum.Ata neo sayfasında görmüştüm.birkaç markada daha komik geliyor bana

Bizim insanımız bir tuhaf..!Müşteri hizmetlerindeki yetkili onunla güzel konuştu ama tüfeği yapılamadı diye mutlu oluyor.Ya da müşteri hizmetleri onunla ilgisiz konuştu ama tüfeğini hemen tamir ettiler diye mutsuz oluyor.

1000 tl ye yerli tüfek alıyoruz aşağı yukarı benim başıma gelmedi hiç ama gelse fabrikaya yollar bana bir daha göndermeyin derim.

Genel de okuduğum tüm promlemler otomatik tüfeklerle ilgili.Bu tüfekleri ülkemizde demek ki hakkıyla üretemiyorlar.

Tüfeğini iki defa servise yollayıp yapılamadığında 3. defa daha yollayıp ancak yapılabildiğinde üreticiye minnettar kalıyorlar.Oysa tüketici haklarını kullanıp ona göre konuşsalar tüfek tam olarak yapılmadan gelmez sanıyorum.

Avfoni den 2 adet güme aldık birinin içine aparatlarını koymamışlar.Telofan açtım hemen gönderiyoruz dediler.Ertesi gün gelen kargo da parçalar hala eksikti.Tekrar aradım yine göndereceklerini söylediler :) Bizim iş disiplinimiz bu kadar bunu kabul etmek gerek..
1982-İstanbul

The following users thanked this post: Kadir YILDIZ

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
Taner bey, forumda tüfeklerden mağdur olanlardan daha çok tüfeğin üreticisinin yanında yer alıyor avcı arkadaşlar.Birisinin tüfeği defalarca tamire gitmiş.Sorun hala çözülememiş bunu normal karşılayabilenler var hayretler içinde okuyorum.Ata neo sayfasında görmüştüm.birkaç markada daha komik geliyor bana

Bizim insanımız bir tuhaf..!Müşteri hizmetlerindeki yetkili onunla güzel konuştu ama tüfeği yapılamadı diye mutlu oluyor.Ya da müşteri hizmetleri onunla ilgisiz konuştu ama tüfeğini hemen tamir ettiler diye mutsuz oluyor.

1000 tl ye yerli tüfek alıyoruz aşağı yukarı benim başıma gelmedi hiç ama gelse fabrikaya yollar bana bir daha göndermeyin derim.

Genel de okuduğum tüm promlemler otomatik tüfeklerle ilgili.Bu tüfekleri ülkemizde demek ki hakkıyla üretemiyorlar.

Tüfeğini iki defa servise yollayıp yapılamadığında 3. defa daha yollayıp ancak yapılabildiğinde üreticiye minnettar kalıyorlar.Oysa tüketici haklarını kullanıp ona göre konuşsalar tüfek tam olarak yapılmadan gelmez sanıyorum.

Avfoni den 2 adet güme aldık birinin içine aparatlarını koymamışlar.Telofan açtım hemen gönderiyoruz dediler.Ertesi gün gelen kargo da parçalar hala eksikti.Tekrar aradım yine göndereceklerini söylediler :) Bizim iş disiplinimiz bu kadar bunu kabul etmek gerek..
Erdem kardeşim nasıl bir malın kullanma klavuzu varsa  İade  yada değişim içinde prosedürler var. Değişim için arızalı ürünün 4 defa fabrikaya gitmesi gibi mesela.
Siz ürünü alırken bunları zaten peşin kabul ediyorsunuz sonra ilk arızada veryansın...
Üreticide tüketici gibi kanuni haklarını kullanacaktır.Bu da en doğal hakkı.....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN, Yusuf SAĞLAM

Çevrimdışı Mesut KARATAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Geçmiş olsun. Kaç gr fişek kullanıldı acaba

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1976-Elazığ/Palu (Malatya da ikamet eder)

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Öncelikle büyük geçmiş olsun
yeni tüketici kanununa göre almış olduğunuz ürünü
bırakın kusurlu olmasını sorgusuz sualsiz hiçbir mazeret bildirmeksizinde 1 ay içerisinde iade edip paranızı geri talep edebiliyorsunuz diye biliyorum..bence faturası ile birlikte derhal bir tüketici hakem heyetine baş vurarak bu konuda yardım talep edin...
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Naim ZENGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ali bey,tüfek nasıl böyle ikiye ayrıldı. Biraz açıklar mısınız. Atışta birden dipçik ayrıldı yoksa bir çarpma düşme durumu mu var.
Armsan Paragon combo set
akus hunter lux 71 cm namlu
Remington 870 express

Çevrimdışı Yasin AKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle geçmiş olsun, hakkınızı sonuna kadar arayın.
Takipteyim sonucu merakla bekliyorum.
1988-Çanakkale

Çevrimdışı Burak BAYGENÇ

• *
Öncelikle büyük geçmiş olsun
yeni tüketici kanununa göre almış olduğunuz ürünü
bırakın kusurlu olmasını sorgusuz sualsiz hiçbir mazeret bildirmeksizinde 1 ay içerisinde iade edip paranızı geri talep edebiliyorsunuz diye biliyorum..bence faturası ile birlikte derhal bir tüketici hakem heyetine baş vurarak bu konuda yardım talep edin...
Öncelikle geçmiş olsun
 Hakan abiye kesinlikle katılıyorum abi gelişmelerden bizi haberdar edersen sevinrim sonuç ne olacak çok merak içerisindeyim
Kırklareli/Lüleburgaz    17.06.1990    0rh(+)
Armsan-Phenoma Carbo

Çevrimdışı Ali DELİOĞULLARI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bugün tüfeği kargoya verdim, Stoeger ile görüştüm, kullanıcı hatası çerçevesinde konuştular, bakarız değerlendiririz kullanıcıdan kaynaklı mı? parça mı hatalı bunun sonucuna göre bir yol çizeriz dediler... Bende bir ay süreyi aşmadan ihtarname çekip (bu arada fatura 13.01.2016 tarihinde kesilmiş) sizin kararınızı bekliyecem, eğer kullanıcı hatası derseniz, tüketici hakları hakem heyetine sunacağımı benim için sizin raporun önemli olmadığını tüketici hakem heyetinin raporunun önemli olduğunu belirttim...

Az geri vites yaptılar, aramayan kalmadı isimleri vermeyeyim, 20 aydır ulaşamadığım Müdür Bey bile beni aradı, maduriyetimin giderileceğini sö[email protected] adresine  maduriyetini anlatan mail yaz bizde onu berettaya gönderelim dedi. Bende zaten Berettaya akşam mail attım oda sizinle görüşmemi söyledi dedim. buna cevaben Stoeger değiştirmiyor diye yazdığımı belirttim... müdür beyin dediği adresede mail attım...

ve sonrasında ihtarnamemi çektim, cevaplarını bekliyecem değiştirme kararı çıkmaz ise hakem heyetine gidecem...

• Beretta S56E
  • Beretta Ultralight DELÜX
  • Benelli Raffaello Standart
  • Franchi Black Magic
  • Retay Masai Mara
  • Franchi black magic
1985 KONYA

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ali bey ihtarname noterden mi çektiniz?
Taner MEMET
Bursa-1988

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
NOTERDEN ÇEKECEKTİM AMA TÜKETİCİ HAKLARINA DANIŞTIM, POSTA İLE İADELİ TAAHHÜTLÜ GÖNDERSENDE OLUR DEDİ BENDE ÖYLE YAPTIM...
  • Beretta S56E
  • Franchi Black Magic
  • Retay Masai Mara
  • Franchi black magic
1985 KONYA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Şu an tüketici haklarıyla ilgi  işlem sırasından emin değilim ama hatırladığıma göre "ürünün fiyatı itibarıyla" hakem heyetine değil, tüketici mahkemesine müracaat etmeniz gerekiyor. İşlemleri tam öğrenin. Yapılacakları yanlış yapıp geç kalmayın.

Ayrıca ben olsam tüfeği yurtdışına gönderceğime kırılan parçanın yenisini alırdım. Tak çıkar parçaysa oralara göndermeye gerek var mı bilmem.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: Özgür UYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İSTANBUL STOEGERE GÖNDERDİM TÜFEĞİ YURT DIŞINA ÇIKMADAN BAŞKA Bİ TÜFEK İLE DEĞİŞSİN İSTİYORUM...
  • Beretta S56E
  • Franchi Black Magic
  • Retay Masai Mara
  • Franchi black magic
1985 KONYA

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yapılan düzenleme sonrası 2.320 TL’ye kadar olan alacaklar için ilçe hakem heyetlerine, 2.320 TL ile 3.480 TL arasındaki iade tutarları için il hakem heyetlerine başvurmak gerekecek. 3.480 TL üzerindeki alacaklar içinse başvuru mercii Tüketici Mahkemeleri olacak.İadeli posta gönderdiğinizde içeriği(isteğinizi)ispat edemiyebilirsiniz.Postahaneden talebiniz ile ilgili muhataba fax çekin,İleti ve içerik gönderildi nüshasından iki adet isteyin,birisi sizde diğeride tüfeği gönderdiğiniz kargo içine koyun .İsteğinizin ispatı açısından hem daha uygun fiyata gelir.Umarım her şey dilediğiniz gibi olur...
  • Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ali Bey stoeger yazdığınız tüm yazılarda hatalı ürünümün yenisi ile birebir değişim yapılmasını veya değişim yapılamıyosa paramaın iadesini talep ediyorum diye belirtin acık ve net bir şekilde ürününüz otuz günü gecmediği için para iadesi talep etme hakkınız veya yenisini isteme hakkınız var kanunen karar hakkı sizde KESİNLİKLE PARÇA DEĞİŞİMİ KABUL ETMEYİN

Muhtemelen tüfek ellerine ulaştığında diyecekleri kullanıcı hatası ama işte biz bunu sizin hatırınız için tamir edelim siz madur olmayın biz sizin yanınızdayız berettadan bize ne gibi palavralara inanmayın muhtemelen sizi uyutmak için ellerinden gelen yağı cekecekler ve inceden inceden sizi suçlayacaklar.

Biliniz ki öyle bir hakları yok en buyuk dayanağınız 30 günlük süre

Ayrıca kimsenin söylediğine kanmayın ayar yapmak için yani işlevi müsterinin sökmesi takması kaydı ile oraya koyulmuş bir parçayı çok sıkmışsınız die tüfek kırılıyosa buna yoldaki 10 yasındaki çocuk güler su borusumu bu cok sıktık ortadan ikiye kırıldı ölçüsü ne bunun kaç basıncla sıkıcaz 

diyelim ku bu teknik bir detay çok sıkınca kırılıyor bu detay size türkçe sekilde kutu veya söktüğünüz pul üzerinde sarı renkli etiket ile belirtilmeli kitapcığın bir kösesinde yazması dahil kafi değil cünkü sebebi ölümcül veya kalıcı sakatlığa sebep vericek bişey bu.

yine aklınızda olsun ddiler ya tamir yapalım kabul ettiniz yok parça gelicek yok o olucak derler inanmayın ürün teslim alındığı günden itibaren 30 gün içerisinde stoeger o ürünü size kusursuz yollamak zorunda bu hata sizden kaynaklasa dahi 31 gün ürün hala servisteyse size ya emsali temin edilmeli ki bu tüfek gecici olarak size baska tüfek veremezler yani 31. gün size ya yenisi gelecek yada problemsiz ürünüz gelicek gelicek bunlar hep haklarınız
bunlar 30 günü gectikten sonra ilk 30 gün tüm haklar sizden yana devlet yedek parcası tamiri olmayan ürünü getirmeyeceksin kardeşim diyor çok acık
Taner MEMET
Bursa-1988

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TANER BEY. SÖYLEDİKLERİNİZE SON DERECE KATILIYORUM...
  • Beretta S56E
  • Franchi Black Magic
  • Retay Masai Mara
  • Franchi black magic
1985 KONYA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ali bey yanlış hatırlamıyorsam ürünü ilk aldığınızda ayıplı çıkarsa değişim oluyor bildiğim kadarı ile kullanılmış üründe değişim olmaz diye biliyorum tamir olur hata sizden kaynaklı ise garanti dışı olur hata firmadan kaynaklı ise garanti kapsamına girer firma ücretsiz tamir eder benim tüfeklerde 13 mm civata var kasa ile gövdeyi tutan bırakın çok sıkmayı üzerinden traktör geçse kırılacak en son parça olur koskoca beretta nasıl öyle sistem yapmış anlamıyorum benim tüfeklerde 500 liralık tüfekler
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ali bey yanlış hatırlamıyorsam ürünü ilk aldığınızda ayıplı çıkarsa değişim oluyor bildiğim kadarı ile kullanılmış üründe değişim olmaz diye biliyorum tamir olur hata sizden kaynaklı ise garanti dışı olur hata firmadan kaynaklı ise garanti kapsamına girer firma ücretsiz tamir eder benim tüfeklerde 13 mm civata var kasa ile gövdeyi tutan bırakın çok sıkmayı üzerinden traktör geçse kırılacak en son parça olur koskoca beretta nasıl öyle sistem yapmış anlamıyorum benim tüfeklerde 500 liralık tüfekler

Sevgili Yavuz bey fatura tarihi itibari ile 30 gün içerisinde oluşabilecek problemlerde kosulsuz para iadesi ve değişim hakkınız var size kalmış ister yenisini talep eder ister iseniz parasını alırsınız ben değil tüketici kanunu böyle diyor
Ayrıca öyle hemen bu tüketi hatası deme devri bitti açık ve net belirttin mi diyo bunu yaparsan bu olur die
Örnek olarak araba tavanında güneşlikte yazan airbag uyarı yazıları gibi ben airbag in isleyisini bilemem acılınca kac cm acılacagınıda adam nediyor kucağında cocukla oturma bebek koltuğu koyma emniyet kemerini tak die hatta kitapcığın su sayfasını okuyunuz die
ben oturur cocuğumu kucagıma alırsam suc işlerim ama kanunene kazada bana ve kucağımdaki ccocuga airbag zarar veriyo aracı yapan firmadır beni uyarmadığı için o yazılar onun içindir
yine bu son büyük yazılar cıkmadan öncede sigara kenarında sağlığa zararlıdır veya sigara öldürür yazıyodu mantiken baktığınızda markette satılan bir ürün benim ölümüme sebebiyet veriyosa o ürünü satan sucludur ve size tazminat ödemek zorundadır
kaldı ki son tüketici kanunları artık öyle müsteriden yana ki satana söz hakkı tanımıyor desem yeri cok sıkı temellere oturtuldu
açık net ve anlasılır
Tamir olayınada gelirsek bu ürünü aldığınız 30 günden sonra olusacak problemler için servis arızalı ürün eline ulastığından itibaren 30 gün içerisinde tamirini yapıp size teslim etmek zorundadır 30 gün içinde tamiri olmuyosa yine sizin talebiniz dahilinde ya paranızı geri öder yada ürünün yenisini verir
benim benelli tüfeğimde arıza fatura tarihinin 45 gününde oldu yani tamir yapma hakları vardı fakat namlu boyası crio namlu olduğu için farklı bir boya tamiri türkiyede mümkün değil bana kroj kaplama teklif ettiler ben kabul etmedim namlum boyanıcaksa benelli fabrikası boyuyacak dedim italyaya gitmesi gerekli en az 7 -8 ay dediler bende o sizin probleminiz ben ya yenisini ya paramı isterim dedim 25 gün boyunca hergün telefon acıp farklı bahaneler üretiler hatta emri vaki aradılar tüfeğinizin boya işlemine başlanıyor die senin crio namlu boyayacak teskilatın kapasiten yok boyayamazsın dedim boyucam ben dedi o zaman dedim tüfek sizin olsun boyar iseniz güle güle kullanın değişim yapmamak için 26.gün siz çözüm istemiyosunuz tüfeğiniz aynı sekilde kargoya veriyoruz dediler  tüfeği geri ben geri almıyorum dedim ürünüm hala problemli aldığım bayiyi aramıslar ürünü size gönderiyoruz diye bayi aradı yolluyolar tüfeği bana senin olur dedim bayide aramıs müsteri kabul etmiyor ben teslim alamam geri iade gönderirim dio stoeger bununla yetinmiyor komandayu arıyor zeki arkadaş ürünü size gönderiyorum die komandoda müşterinin kabul etmediği ürünü kabul edemem dio bana nie gönderiyosun kime göndereyim dio nereye ister iseniz gönderin demişler 28 . gün değişim yazısı içerisinde tüfeği gönderdiler ruhsattan düşürttüm ama her gün arayıp bana emirler verdiler tehtit ettiler arada av bayii arkadasım olmasa ibreti alem için maddi manevi tazminat davası acıcaktım ben 2 köpek bakıyorum 4x4 araç tutuyorum kapımda ekstradan yıllık vergi ve sigorta kasko bana 100 tl maliyeti var bunların tüfek haricinde tamamını talep edicektim ama av bayi arkadasım beni mahkemeye verme ben parasını öderim tüfek bana kalır dedi koskoca stoeger küçük bir av bayi kadar olamadı bana yeni tüfek verdimi verdi ama canımdanda bezdirdi 2 tüfek bile gönderse benim için bitmiştir o adamlara para kazandırmaktansa avcılığı bırakır sapan alır onunla avlanırım ben aptalda değilim köyden dünde gelmedim 2 yıl ticaret hukuku okudum adamlar bir acık acık beni tehtit etmedi sen yapmıssın sen bozmussun bunun doğrusu ben boyarım benelli namluları dandik dedi adam ya ben yapayım  20 yıl garantili olsun benelli 45 gün garanti veremiyor stoeger vericek garantiyi madem cok malın arkasındasın yenisini ver yok bu oyuncak mı hemen değişsin av tüfeğinde değişim hakkı yok oooo ne hikayeler okudular diyorum ya ikinci günün sonunda mahkemeye giderdim fakat avukat av bayinede komandoyada stoegerede ihtar cekicez itiraz etti etmezse 7.gün haciz yoluyla alıcam dedi avukatta amcaoğlum hani yanlıs anlasılmasın avukatlar öyle die para talebide yok hemde av grubumuzda ama dediğim gibi bursada ki bayi 20 yıllık cocukluk arkadasım benim kapıma mahkeme mektup yollama ben dedi tüfeği alırım ikinci el satarım zararımı cekerim ister paranı al ister sıfır tüfeği deyince mahkeme yolumu kapadı ama niye benim arkadasım zarar ceksin koskoca komando var kıvırıyo stoeger var kıvırıyo benelli var onlar olaydan haberder mi hiçmi haberleri yok zaten bilen yok
Şükürler olsun ki devletimiz tüketiciyi koruyucu konunlar cıkarmış ayrıca tüketici mahkemeleride ücretsiz
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TANER BEY. SÖYLEDİKLERİNİZE SON DERECE KATILIYORUM...

Ali Bey sonuna kadar takipçisiyim yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana elimden geleni sonuna kadar yaparım insallah benim gibi uğrastırmazlar ama sakın ola yılmayın elinizden geleni yapın kararlı olun  vede en önemlisi sakin olun.
Taner MEMET
Bursa-1988

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Taner bey 2014 mart ayında 391 teknsy stonecoat aldım seri olarak çalışmıyordu, boşu attıktan sonra dolu fişeği namluya sürmüyar takılıyordu, videoları var yükleyemedim... 2 defa stoegere gitti geldi yapamadılar, urika parçası takıp gönderdiler yeni parça gelene kadar bununla sezonu bitir dediler. tabi arıza devam ediyor...2015 mart ayı oldu hala parça gelmemiş. en son ördek avındada namlu paslandı... bende bunu artık italyaya gönderin diye ısrarcı oldum, zaten ilk arızasından beri italyaya gitsin istiyorum bi türlü göndermediler...

banada size dediklerini dediler, namluyu biz boyayıverelim >:D
tabi kabul etmedim, içimden çok şeyler geçirdim ama yüzüne karşı diyemedim..
neyse en son yurt dışına gönderme kararı aldılar 6-8 ayı bulur gidip gelmesi dediler... 2015 ekim ayı oldu hala gönderemediler, yok izin alamadık, yok gümrük sıkıntılı, yok gözünün üstünde kaş var...
böyle bahaneler, çamura yatmalar...
Sonra dediler ki bunu değiştirelim tamam dedim.. tüfeğin sıfırını bulamadılar, artık üretilmiyormuş...
Öyleyse başka model ile değiştirin dedim, mesela A400 ACTİON...
BANA 1200 TL fark çıkardılar, o zaman kendi tüfeğimi gönderin italyaya dedim... bir yılı geçer gidip gelmesi dediler...
önemli değil inş daha fazla zaman alırda bende ona göre size dava açarım dedim,
artık tüketici haklarına gidiyorum bundan sonra Avukatımla muhatap olursunuz dedim, geri vites yapıp değiştirelim dediler..
yinede uzun uğraşlar sonunda 391 in yerine A400 ACTİON u gönderdiler. 21 ay sonra.... 13.01.2016 da faturası kesilen A400 un namlusu....... girsin ne diyeyim...
bundan sonrasını zaten biliyorsunuz, HATAY lıyım bir gün Amik ovasında kutup ayısı kovalarsa şaşırmıyacam...
Ama önceki tüfek olayındaki gibi gevşek davranmıyacam....
  • Beretta S56E
  • Franchi Black Magic
  • Retay Masai Mara
  • Franchi black magic
1985 KONYA

The following users thanked this post: A.Emrah TOPRAK

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
ALİ BEY tekrar geçmiş olsun diyorum..
daha önceki tüketici hakları kanunundaki 1 ay süre içerisinde hiç bir mazeret bildirmeksizin değişim veya para iadesi yapılması hakkınızı en kısa sürede kullanınız ,, ben atlamışım fatura bedeli gereği tüketici mahkemesine başvurmanız gerekiyor..
ayrıca bu olumsuz durumlar kanımca berettanın türkiye mümessili stogger kaynaklı sorunlar gibi görünüyor...
konu hakkındada berettaya türkiye mümessilleri stogeri şikayet edip konudan haberdar etmenizde büyük yarar var..
berettayı mail yolu ile veya sosyal paylaşım sitelerinde burada açmış olduğunuz forum konusunda olduğu gibi konular açarak ifşa etmenizde çok yararlı olacaktır.. yoksa stogger bu olayı soğutup sizi avutup sinir hastası olmanıza sebep olmaktan başka hiçbir çözüm getirmez ,,getirmek istemez....BENCE MAHKEMEYE BAŞVURMAK İÇİN ELİNİZİ ÇABUK TUTUNUZ.. KOLAY GELSİN....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg