Kadir bey benim benelli min bu sene namlu ucundan boyası attı tüfeğimi gönderdim olu dediler biz boyayalım o zaman dedim ben neden crio namluya 1000 tl fark ödedim neden 6000 tl yerliden fazla para ödedim madem sen benelliden iyisini yapıyosun neden benelli aldım dedim o zaman italyaya yollayalım dedi iyi dedim 8 ay 1 yılı bulur dedi gidip gelmesi tehtit vari o zaman yenisi ver 1 yıl ben tüfek bekleyeyemem seninde kanunen böyle bir hakkın yok ondan sora siz bu tüfeği kullanmışsınız dediler bende tablo almadım ki duvara asayım
Anlatmat istediğim stoegerin hep bir bahanesi var bahaneyide geçtik adamı aptal yerine koyup ayakta uyutmaya calışma taktiği yok mu insanı deli eder sanki biz salağız 7 500 tele para ödedim onun üzerine birde aptal aptal sözler kandırılmaya uğraştım
NE Mİ OLDU SIFIR SİLAHIMI ALDIM !!!! SEN BU MALI İTHAL ETTİYSEN ÇÖZÜM YERİ İTALYA DEMİYECEKSİN HELE Kİ BENELLİ SİLAHLARI SIKINTILI BEN YAPAYIM '= YIL GARANTİ VERİRİM HİÇ DEMİCEKSİN BU SÖZÜ BENELLİNİN TÜRKİYEDE Kİ TEK DİSPİRİTÖRÜ OLAN FİRMA SÖYLÜYOR
YAZIKLAR OLSUN STOEGER ALTIN KAPLAMA OLSA BENİM GÖZÜMDE BEŞ PARA ETMEZ ÇÜNKÜ BİR KİŞİ SİZİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYOSA BUNDAN DAHA BÜYÜK REZİLLİK YOKTUR DEĞİŞİK DEĞİŞİK ADAMLAR ÇIKARIP TELEFONA HER SEFERİNDE YENİ BASTAN LAF ANLATTIRIRDILAR TEK TEK SIRF YILDIRMAK İÇİN BEN DE 45 GÜN DURMADAN YILMADAN HAKKIMI SOVUNDUM AMA ALDIM
SEVGİLİ ALİ BEY AGER AÇI AYAR PULUNU FAZLA SIKMAK TÜFEĞİN İKİYE BÖLÜNMESİNE SEBEBİYET VERİYOSA BU KUSUR TÜKETİCİNİN DEĞİL ÜRETİCİNİNDİR O KUTU ÜZERİNE SARI RANKLİ YAPIŞTIRMA İLE EŞEK KADAR YAZACAKSIN YAPISTIRACAKSIN ACI AYAR PULUNU FAZLA SIKMAYINIZ DİE GEREKİRSE NE KADAR SIKILMASI İÇİN ÖZEL BASINCA DUYARLI ANAHTAR GÖNDERECEKSİN Kİ MÜSTERİ NE KADAR SIKMASI GEREKTİĞİNİ BİLSİN SİZE AZ OLAN BANA COKTUR BU ATELİ SİLAH SİZİN VEYA BİR BASKASININ ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERİR BİR KİŞİYİ ÖLDÜRÜP KATİL OLABİLİRSİNİZ EGER Kİ BU PARÇA ÇOK SIKMAYLA KIRILIYOSA ÜZERİNE BASA BASA YAZACAKSIN YAZMIYOSA KULLANICI HATASI DEĞİLDİR CÜNKÜ O PARCA ORAYA SÖKÜLÜP TAKILMAK İÇİN YAPILMISTIR YANİŞ İŞLEYİŞ DAHİLİNDEDİR
KOCA ARABA FABRİKALARI GÜZELİM ANKESTRE MİLYARLIK ARAC TAVANSARINA SARI RENK İLE SÜS OLSUN DİE RESİMLİ SEKİLDE BURAYA BEBEK KOYMAYINIZ EMNİYET EMERİ TAKINIZ DİE YAZIYOR CÜNKÜ ONU YAZMAZ İSE ACILAN AİRBAG ÖLÜME SEBEBİYET VERDİĞİNDE BUNU YAPAN FİRMA SUÇLUDUR KULLANICI DEĞİL AMA ORADA YAZINCA ARAÇ FİRMASI DERKİ BEN YAZDIM NASIL KULLANILACAĞINI O UYGULAMAMIŞ SORUMLULUK KULLANICININ
Ali bey konuyu ilk gördüğümde,aklıma gelen ilk şey;açı ayar apartını takıp somunu fazla sıkmışlar düşüncesiydi.Başka türlü kırılmasına imkan yok diye düşünmüştüm.Moraliniz bozuk olduğundan yazmak istememiştim.Yukarda yetkili Ümit bey ile yaptığınız görüşmeyi okudum.Büyük bir ihtimalle kullanıcı hatası diye ısrar edeceklerdir.