bi tecrübemi paylaşmak isterim, bundan yaklaşık 8-10 sene evvel bende bir beyşehir üzümlü yapısı otomatik vardı, kasasının bi tarafında gensan, diğer tarafında barbaros yazıyordu... domuz avına bu tüfek ile gitmek zorunda kaldım... biz bekteyiz haycılar(kovucular) domuzları kaldırmışlar, 2 tane domuz ünümden geçti dağa tırmanıyorlar... öyleki o tepeyi aşana kadar belki 15 fişek sıkılır... bi fişek attım domuzun biri arka ayaklarının üzerine yıkıldı tekrar kalktı can havliyle gitmeye çalışıyor... ikinci kurşunu atmadı baktım tüfek takılmış, mekanizmaya tekrar sürdüm ikinci mermiyi ateşledim diğerine değmedi, tekrar takıldı, tetrar doldurdum bu zamana kadar tabi ikiside ormana girdi... 150-200 metre ileride köpeklerin sesi sabitlendi koştum peşine iki köpek domuzu araya almış ama domuz bir ona bir diğerine saldırıyor, tabi ormanlık alan, biraz daha yaklaştım köpeklere sıkmayayım diye, domuz beni görünce aniden üzerime saldırdı, kurşunu patlattım domuz 1 metre önüme düştü.. alnından değmiş,.... mekanizmaya baktım fişeği yine almamış... .iyiki değmiş...tüfeği namludan tuttum yanımdaki en büyük kayaya 4-5 defa vurunca dipçik kırıldı... dipçik ile kasayı birbirine monta eden (yani bu A400 ün kırılan parçası) vida yada demir diyelim hala kırılmamıştı... zaten 391 teknisy de arıza çıktığı için bunu almıştım... BİR GÜN MEMLEKETİM OLAN HATAYDAKİ AMİK OVASINDA KUTUP AYISI KOVALAYABİLİR BENİ... ŞAŞIRMAM...