Ondan sonra yok İtalyanlar şöyledir böyledir ,cacıktır haydaridir ...Kardeşim adamlar anabritannika gibi kullanma kılavuzu vermişler 33.sayfası var kitabın daha da bilmem kaç sayfa daha var ..Milimetrik tork değeri vermişler ...
Şöyle koyu süzme yoğurttan bol naneli sızma yağlı bir cacık iyi gider Ali bey bu güzel haberin üstüne,İtalyan yaşam zevki ve felsefesi alaturka tatlarla iyi kombine olur ...Bununla geçmiş olsun,bakımı ve kullanım kuralları ihmal edilmedikçe bu silahların memnuniyet katsayısı yüksektir ...
KAMİL BEY
Konulara Espiritüel yaklaşımınıza bayılıyorum..
kullanım kitabının 33.sayfasında 6-6.2 bar basınç ile ve bu değeri ölçebilecek tork anahtarı ile sıkılacağı İNGİLİZCE olarak yazıyormuşşşşş...
dolayısı ile ilgili durum kullanıcı hatası oluyormuş.... pehhhh,,, pehhhhhh,,, pehhhhhhh... koskoca stoggerin müşteri ile yaptığı pazarlığa bak eğer tüketici mahkemesine gitmesseniz aslında sizin kabahatiniz olan bu sorunu yeni parçalar ile değiştirerek halledelim diyorlar ve yurdum insanıda çaresiz kaderine boyun büküyor....
ve bu marka dünya devi denen BERETTA ve distiribütörü STOGGER
bırakınız kullanıcının veya sade bir vatandaşın evinde bulunmasını ,, sanayi siteleri gezilse kaç dükyanda o tork anahtarını ve o anahtarı dipçik içerisine o civataya takıp kullanmaya yarayacak ara kolları ve lokma takımını bulabileceksinizmi acaba merak ediyorum..
ama berettanın kullanım kılavuzunda 33. sayfada yazıyormuş canımmmmm... İTALYADA tüm tüfek satan bayilerdede bu anahtar varmış kişi kendisi silahını açı ayar pullarını söküp takamazmış illaki bir bayi tarafından<< ELLENMESİ >>gerekiyormuş..vs.vs.vs.
bizde dünya devi BERETTA deyip duruyoruz....