Valla maalesef bizde bu mevzuatlar uzarda uzar sonrada girişimcilikten falan bahsederiz bolca,ama iş yapmak isteyenin önüne de bin türlü engel koyarız Yanlış bilmiyorsam MİRAGE bu şekilde kurulmuş zamanında,birkaç arkadaş kendi fişeklerini yaparlarken bugünlere gelmişler.İnşallah balıkesir rasgele güzel birşeyler koyar ortaya,zaten hertürlü malzeme ithal,biraz az kazanmayı göze almak idealist olmak gerekiyor.
+1
Clever Mirage 1960 senesinde, İtalya'da, kendi doldurdukları fişeklerin pazarlanabilecek kalitede olduğunu farkeden, dört arkadaş tarafından kuruldu.
Daha ilk sene, 12 milyon fişek ürettiler ve sattılar. İtalya pazarında en büyük paya sahip olana kadar üretimleri arttı ve 1978 senesinde 42 milyon fişeğe ulaştı.
Yönetime yeni nesil idarecilerin gelmesi ve kısa bir duraklama dönemini takiben ihracata başlandı ve detaylara verilen önem nedeniyle, ürünler her yerde beğeni kazandı.
Yeni Zellanda'dan Kanada'ya, tüm dünyada 100 ithalatçıyı kapsayan bir dağıtım ağı oluşturuldu. Bu sayede, üretim 1995 senesinde bir milyon adede ulaştı.Bu gün ise, senede 130 milyon adet civarında fişek üretimi gerçekleştiriliyor.
Birinci kalite ham maddelerin kullanılması, üretimin yeni yüksek teknolojiye sahip makinalarla gerçekleştirilmesi, büyük finans kaynaklarının desteği, üretim personelinin sürekli mesleki eğitimi sonucu; Clever Mirage fişekleri bu gün dünyanın en iyi bilinen fişekleri arasına girmiştir. (Alıntı)