0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok yımırta gibi tostoparlak maşşallah ...Çin malı bir oyuncak araba dense daha çok ihtimal verirdim ..Alman malı mı sahi bu ..Yol yakınken dönün arkadaş siz bu sevdadan ,bakın ruhunuzu bile örseler o köşeler,çıkmalar ...Farlara bak snoopy modeli galiba bu ...
İbrahim abim 45 bin gayme bütçeyle hem şeerde hem gırda binmeye ne almalı sizce😀
DACİA....
Tuncay hocam ben biraz otomobil özürlüyümdür yok mu şöyle içaçıcı bir İtalyan dörtçeker .şenlendiriversen diyorum şu acayip şekillerle neye uğradığını şaşıran gözümüzü gönlümüzü ...
Evet, Alman malı, adamlar daha iyisini yapana kadar en iyisi bu O köşeler falan da bence çok estetik duruyor... Azametli bir duruş en azından... Farların şekli şemali de bilerek öyle yapılmıştır efendim, yımırta gibi şöyle mi yapılsaydı ? Harbiden, yımırtaya benziyor bu ya
Şu sevgi kelebeğine bakın hele... İtalyan aşkı
Şuna bak şipşirin ,adeta şeker ..
İBRAHİM HOCAM FİYATI NE KADAR BU KÖŞELİ YAKIŞIKLI GERMAN ARKADAŞIN
Kamil beyİtalyan dört çeker deyince aklıma Maserati Quattroporte geliyor..Fiat Freemontu İtalyan saymaz bunlar. .😂
Asırlardır yollarda heryerinden kol bacak sarkan efsaneler bunlar ..Aşk olsa gerek bunun adı ve İtalyan mühendisliği 1000 bg olanlarını gördüm bunların ben youtube da,kaldırıyor araba o işkenceyi ...
Allah Allah bu forum ne zaman uyuyup ne zaman Ava gidiyor hiç anlamıyorum. .Yoksa naif mera aramaktan ava gidemeyen İtalyancılar da mı oldu ?😀
İtalyandan ne olurdu Tuncay Hocam ?
Buna şipşirin Şuna snoopy Nasıl bir göz var ki anlamadım gitti vallahi billahi
Tüfek efendim Av tüfeği..
LAND CRUISER İN 650.000 TL LİK FİYATINA GÖRE HANGİSİNİN ULAŞILABİLİR VE TERCİH EDİLİR OLDUĞU BELİRLEYİCİ OLABİLİR.
Tamam hocam freemont ben de biliyorum mükemmel ve lobilerce kısmetinden edilmiş bir araç değil mi ...
Tam karadeniz işi Trabzon ya da Rize havadislerinde aynından gördüğüme eminim ..Ön paneli yalnız bunda kümes telinden yapmışlar,karadenizliler masif sac kullanır genelde ..