0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir de şuna bakın ya, bu ne babacım ya Tam snoopy ya
YOK MERKELDEN SONRAKİ HEDEFİMİZ BELLİ OLDU SNOPY FALAN DERKEN ÜSTADA AŞI YAPILMIŞ BELLİ VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLUOLSUN G63 AMG
Absurd bir tasarım bence...Tuhaf detaylar da var;korniş gibi iki çubuk tampon altında,stop lambaları dışarı çıkık,kasadaki demir borular saca kazayla saplanmış gibi zorlama bir montaj çamurluklar...Herşeyden önce mersedes çizgisi yok Dodge kamyonet havası var...
Korniş mi ? Hani şu perde astığımız ? Hayırlısı olsun
Absurd bir tasarım bence ...Tuhaf detaylar da var;korniş gibi iki çubuk tampon altında,stop lambaları dışarı çıkık,kasadaki demir borular saca kazayla saplanmış gibi zorlama bir montaj, çamurluklar çinko çatı malzemesinden bükme gibi ...Herşeyden önce mersedes çizgisi yok Dodge kamyonet havası var ...
Aynen ...Değil mi hocam ..Yoksa zirai ilaçlama aracı mı o ..
KAMİL HOCAM PEKDE ACIMASIZ OLMAYALIM ŞİMDİ EN AZINDAN RENGİ GÜZEL BİRDE ALMAN LOBİSİ İKİYE TEK KALDI GİBİ OLDU KIYAMAM İBRAHİM HOCAMA
Acıma duygumu yitirdim Abdullah bey ,bu sayfalarda bir yerlerde kaybettim o duyguyu ... ikinci el temizine taş çatlasa 10000 liraya araba alımsatım sitelerinde rastlanabilen, taşımacılık yapmaya uygun makaslı doç kamyonete 2 milyon beğenirsen diyen bir organizasyon bu ,görüldüğü yerde radikal davranılması lazım ...
ŞAKA ŞAKA TABİKİ ÇOK KALİTELİ, SAĞLAM VE GÜZEL BİR ARAÇ AMBLEMİNDEKİ 3 KÖŞELİ YILDIZ YAĞ-SU-YAKIT İFADE EDER ETRAFINDAKİ DAİRE İSE DÜNYA YI İFADE EDER BU ÜÇÜNÜ KOY DÜNYAYI DOLAŞ ANLAMINDADIR ASALETİ YETER MERCEDESİN
Adamlar yapıyorlar arkadaş Kıskançlık yapmamak lazım, İtalyan da yapsın , takdir edelim Yalnız, gene aynısı oldu... Konu sahibi yok ortalıkta Konu da site de darmadağın... Biz hala üyeyiz, ihraç edilmedik bugün de
Kombi alacaksan almanBeyaz eşya alacaksan alman30 senedir otomotiv sektöründe olanBiri olarak araç alacaksan yine kesinlikle almanBunlarda İbrahim bey e katılıyorumAdamlar hakikatten yapıyorSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Köşeleri benziyor..
İbrahim Aysu bey gelde gelelim,git de gidelim ....
Üstad haftaya bi nakliye işimiz olacak müsaitseniz eğer tşk
Ooo Cemal Bey, fotoğraftaki siz misiniz ?
Benim İbrahim bey bizde yamuk olmaz,köşeler net ve sağlam
Oooo... Saygılar Cemal Bey Aracınızı kullanırken keşke bir İtalyan araç kullanaydım dediğiniz olmuyor mu hiç ? Köşelidir ya onlar zira
İtalyan arabaları hem itici,hem de yan.... .Adı üzerinde İt,al,yan.Ama Alman arabaları üretildiği ülkenin adı gibi Al,man(man erkek demek ya) ,yani al-adam gibi bin diyor.. : İşin esprisi bir yana dünyanın en güvenilir araçlarını Alman ya yapar.Tüm devlet bürokrasisi prestij ve güvenlik için Alman araçlarını kullanmasının nedeni budur.Çünkü kaliteli,saygınlık göstergesidir....