Sevgili dostlar avlak com biz avcılar icin bir egtim kurumu niteligindeydi.Bu camiada bir cok ilklere imza atmıs ve de ,Federesyonların, konfederesyonun kurulmasında da onculuk etmis,Avcıların tanısma ve kaynasmalarını saglamıs,bu konuda Turkiyenin yedi bolgesne yayılmasınıda da oncu olmus,avcıların savunulmasında adeta bir kale gorevınıde uslenerek hizmetlerini olumsuzlestirmistir.
Belkide avcılık tarihinde avcılıgın tek savunucusu olmus,avcıların sesının duyulmasına da onculuk etmıistir.Avcıların devasa ulucınarı olmustur.Avcılıga sayısız hizmetleri olan bu ulu cınarın yıkılmasına gercekten avcı olan dostlarımızın gonlu razı olmıyacaktır.Sunu bilmenızı isterim,ne fatsap nede tvıtırlar bu guzde sıtemızın hızmetlerı yanında sonuk kalacak,aslada kalıcı olamıyacaklardır.
İlerki zamanlarda sitemizin onemı dahada anlasılaktır.Bu guzide egıtım kururmuzun kıymetini bilerek hizmet sırtlanacak dostlarımıza, cani gonulden yardımcı olmaya calısalım,bu degerli siteyi bizlere kazandıran,bu zamanlara kadar basarıyla gelmesini saglıyan basta sevgili Tuncer hocam olmak uzere ,dıger degerli dostlara tesekkur eder saygılarımı sunaraım.
Ayrıca hizmeti goguslamak uzere yola cıkan degerli dostlarımızada bu yolda basarılar dilerken Allahım utandırmasın diyorum.
Avına avcısına ve de dogasını sevenlere slam olsun.
Not.Bilgisayarım jepon malı olması hasabiyle Bazı harfler noksan yazılmıstır ozur dilerim.