Dün akşam "Sn. Keleş ve değerli tüm site yöneticisi dostlar, yazılanları okuyunca şok oldum, 19 Ocak şakası olarak kabul etmek istiyorum. Sizler yıllardır bu siteyi, bunca haksızlıklara ve kıskançlıklara rağmen başarıyla sürdürmektesiniz, sizleri yeterinden fazla üzdükleri anlaşılıyor ama sizlerdeki "yüksek hoşgörü" sayesinde, bir kere daha HOŞGÖRÜ göstererek bu değerli, ulvi görevinize devam edebileceğinize, dahada önemlisi avcunuzun içine sığacak kadar küçük bir çam fidesiyken, büyütüp bu günlere getirdiğiniz bu değerli siteyi daha uzun yıllar yaşatacağınıza olan inancımı belirterek, emeği geçen bütün site yöneticilerimize saygılar sunuyorum." diye yazmıştım, hakkımız herkese helal olsun esas hak sizin bunca emeğin karşılığında siz hakkınızı bize helal edin aslında.
Yeni yönetimede teşekkürler ve başarılar diliyorum. Kırdığımız kalplerin eskisi gibi olmayacağı kesin, saygı mecburiyet, saygıda kusur etmeden, birbirimizi sevgiyle motive ederek, daha seviyeli paylaşımlar olması dileğiyle hayırlı olsun tüm camiamıza diyorum.