Duyurunun yayımlanmasının ardından gelen mesajlar moralimizi ciddi düzeltti.
Ancak yine de duyurunun üzerine bu sabah uyandığımda, avlakforum.com'un devasa yapısı ve avcılık camiasındaki yerini düşündüm ister istemez ve kendi kendime "ne yapıyoruz biz, nasıl bir şeyin içindeyiz?" dedim
Motivasyona ve desteğinize gerçekten ciddi ihtiyacımız var. Şimdi bu mesajları da gördükten sonra, bizi yanlız bırakmayacağınızı, desteğinizi her daim hissedeceğimizi net bir şekilde anladım.
Bakın Alkan Bey'in söylediği şeyler, söylenmiş olsun laf olsun diye yazılmış şeyler değil. Gerçekten dünyanın en zor işi, insanlar arasında, dostlar arasında , iki ya da daha fazla taraf arasında kalmak. En çok düşündüren şey ve en fazla desteğinize ihtiyacımız olan konulardan bir tanesi bu.
Allah sizlerden razı olsun. Desteğiniz için çok teşekkürler.
Sabah sabah yüzümde tebessüm oluşturdunuz Emeği geçen herkese teşekkürler.Allah utandırmasın,Allah yardımcınız olsun.
bu kadar emğeğin heba olmaması sevindirici güzel bi haber bu güne kadar bu işi yürüten arkadaşlara da teşekkürler
bundan sonrakilere de başarılar diliyorum
Hayırlı olsun, çok sevindim.
avlakforum.com da ki bu bilgi ve birikimi dostlukların ve arkadaşlikların yok olmasın şüphesiz hepimiz çok üzülürdük .buzamana kadar bunca zahmet ve emekleri için Tuncay Kandemir ve yönetimdekilere teşekkür. Ve müteşekkir oldugumu belirmek isterim emeklerinize gönül böyle olmasını istemezdik hayırlısı olsun .ve yenı devralacak İbrahim bey ve ekibine Allah yar ve yardımcıları olsun büyük bir sorumluluk
Bugun aldigim en guzel haber. ALLAH UTANDIRMASIN ABI
Sevgili İbrahim bey sizi canı gönülden tebrik ediyor ; medeni cesaretinizden dolayı da kutluyorum
Hayırlı olsun elini taşın altına koyan arkadaşların allah yardımcısı olsun
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk önce sayın Tuncay Kandemir in nezninde Avlak com yöneticilerine bu güne kadar yaptıkları hizmet için canı gönülden teşekkür ediyorum
Sayın İbrahim Aysu kardeşime de elini taşın altına koyduğu için şükranlarımı sunuyorum
Allah utandırmasın.
Hayırlısı olsun ne diyelim. emeklerinden dolayı Tuncay abimize ve eski ekibine teşekkürlerimizi sunarım.
Hayırlı uğurlu olsun,sadece laf üretmekle kalmayıp elini taşın altına koyup sorumluluk alan herkese vede bu forum kapanmasın diye uğraş veren şimdiki bütün yöneticilere teşekkürler. Bütün avlakforum.com sevdalılarının gözleri aydın
Üstad Sn. İbrahim AYSU Bey' in taşın altına koyduğu ellerinden öperim. Allah yolunuzu açık eylesin.
hepimize hayırlı olsun İBRAHİM bey
Avcılığa gönül verenlerin hatıralarının paylaşılan bilgilerin uçup gitmeyecek olması sevindirici ayrıca bundan sonrada aynı güzelliklerin üstüne konularak devam edeceğinden emin olmak sevindirici yeni yönetim ve uğraşıp zaman ayıracak kişilere kolay gelsin hayırlı uğurlu olsun
her gün bu siteye bakmadan uykum gelmiyor özelikle ibrahim beyin yazılarını dört gözle okuyorum ve ismini yazamadığım site üyesi bir çok değerli abi ve arkadaşlarımın yazılarını her gün yeni birşey öğrenmek için heycanla okuyorum bu site kapansa beni çok üzerdi ayrıca bu yeni haberle sevindim site kurulmasından bu yana emeği gecenlere tek tek teşekür ederim saygılar
Yeni moderasyon yapılandırmasında kişilerin kim olduğundan bağımsız bazı yenilikler de düşünüyoruz. Artısını eksisini düşünüp, konuyla ilgili Tuncay Hocamızın geçmiş tecrübelerinden de faydalanarak şekillendireceğiz.
Bu kadar devasa yapıda her gün onlarca mesaj yazılıyor, site yönetiminin her birini anlık olarak okuması takip etmesi imkansız.
Site huzurunu ve düzenini bozabilecek ve/veya kurallara uygun olmayan ve/veya birilerini rencide eden vs mesajların sitenin sürdürülebilirliği açısından "anlık" takibiyle ilgili genç,
dinamik elini taşını altına koymaya hazır Site Devriye Scout ekibi gibi bir grup da olacak muhtemelen.
Adına hep birlikte karar veririz ama bu arkadaşlar sürekli paylaşımlarıyla, sürekli esprili sürekli ortamın pozitif enerjisini yükselten üsluplarıyla , ve en önemlisi sürekli görev alanlarındaki
konularda vızır vızır gezerek ve sorumluluk alanlarında okunmamış taranmamış tek bir mesaj kalmamacasına , her mesajı tarayarak sitenin üyelerini huzursuz ya da rahatsız edebilecek birşey "gördüğü anda" ve özellikle belirtiyorum "anında" gerekli bildirimleri ve yorumlarını yönetim odasında paylaşacak ki,
zamanında müdahale edilebilsin, insanlar rencide olmadan, site huzuru bozulmadan, ortamdaki pozitif esprili hava mümkün olduğunca bozulmadan, konu büyümeden zamanında gerekli aksiyonlar alınabilsin. En çok iş bu Site Devriye Scout ekibine düşecek gibi görünüyor.
Bu ekibi öyle oluşturmaya çalışacağız ki, ekibin içinden farklı kişilerin farklı iş saatleri olabileceğinden , siteye ayırabilecekleri vakitler olarak sitenin 24 saatinin olabildiğince geniş bir dilimini kapsayabilecek şekilde farklı kişiler arasıda, konular ve günün saat dilimleri bazında delegasyonu yapabilelim.
Sizler gibi değerli dost ve avcılara bizim de sitedeki onbinlerce üyenin de ihtiyacı var.
Bu konular zaman içinde şekillenecek şeyler, bununla birlikte her kararı olabildiğince detaylı düşünmek zorundayız.
Çok değerli İbrahim ağabeyim;
Allah Yâr ve yardımcınız olsun.Bu habere en çok sevinenlerdenim.Şahsım adına elimden gelen yada gelecek bir durum olursa hiç çekinmeden taşın altına elimi koymaya hazırım...
tşkkrler ibrahim abi tebrikler, tuncay hocam ve ekibinin hakkını ödeyemeyiz, elimizden gereken ne varsa her şekilde yardımcı olmaya hazırız
Teşekkürler İbrahim abim bu yeni sıtede yenı bır görevle kadroda yer almak ısterım
Siz değerli dostlar, sizlerin zaten bir yere kaybolma gibi lüksünüz yok
Benden çok sitenin ihtiyacı var sizlere
Bunca yıllık birikimin ve emeğin sona gelmiş olması çok üzücü,heba olmayacak olması bir teselli vesilesi.Ben kendi adıma bu forum sayesinde çok şeyler öğrendim,çok güzel insanlar tanıdım.Bu forumu kuran,emek veren,bugünlere kadar gelmesine vesile olan,başta Tuncay KANDEMİR hocam olmak üzere bütün yönetici arkadaşlardan,ve katkısı olan bütün üyelerden Allah razı olsun,hepsine sonsuz teşekkürler.Bundan sonra görev alacak olan arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum,Allah yardımcıları olsun.Hepbirlikte daha ileri gitmesi dileklerimle,herkese selamlar.
Sosyal paylaşım sitesi Facebook hayatımızın her alanında olduğu gibi burada avlak com'un da yerini aldı malesef Tuncay hocamızın bu konudaki fikilerine bende hak veriyorum..
Ancak yeni gerçekleştirilecek oluşumda elimizden geldiğince yardımcı olmaya devam edeceğiz.Böyle bir birikim öylece bir kenara bırakılmamalıdır.
Günlerdir can sıkan bir haber foruma gönül veren tüm dostları üzdü durdu. Şimdiye kadar çok dostluk, çok kavga gördü bu forum, aynı hayatın kendisi gibi. Ve başta Tuncay hocam olmak üzere çok emek, zaman ve mücadele verdi yönetim. Eksiğiyle fazlasıyla büyük bir özveriyle oluşan bu birikim heba olacak diye oluşan tedirginlik bu haberle ortadan kalktı şükür. Teşbihte hata olmaz, Allah sevdiği kuluna önce merkebini kaybettirir, sonra buldururmuş. Bizimki de o hesap.
Başta Tuncay hocam ve forum yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca şimdiye kadar bilgi ve birikimleriyle kendisinden fazlasıyla istifade ettiğimiz, kadirşinas insan İbrahim AYSU beyi de yüklenmiş olduğu sorumluluk ve bu forumun devamlılığı için vermiş olduğu emekten ötürü tebrik ediyorum.
İnşallah buradaki dostluklar Baki kalır. Bu forum 3-5 köpek, bolca çifte, tek, taramalı tüfek satılsın diye değil, Türk Avcısı birbirini, tüfeğini, fıseğini, köpeğini tanısın, hüznünü, sevincini paylaşsın, sezon kapanınca da palavralarına devam etsin diye var. Bu OKULDA değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Rast gele...
Sitemize uzun yıllar hizmet eden yöneticilerimize Teşekkür ü bir borç biliyorum.
Bu bir nevi devir teslim hadisesidir.Bence bu işi sitede en iyi yapabilecek Sn AYSU nun bu göreve talip olmasına çok sevindim.
Yeni bir oluşum yeni bir yönetim yeni bir kadro.Bu geçiş biraz sıkıntılı olabilir. Bu zaman zarfında oluşabilecek sıkıntılı süreç için tüm arkadaşlarınızdan anlayış bekliyoruz.
Sn AYSU ya yeni görevinde başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Umarım bu kan değişikliği sitenizde dostluk arkadaşlık ve kardeşliğin pekişmesinede vesile olur.
Bu vesileyle üyelerimizden biraz sabır, özveri ,anlayış bekliyorum.
Sevgi ve saygılarımla.....
Sizlerin hakkı ödenmez. Nelerle karşı karşıya kaldığınızı, burada yazılanların haricinde arka tarafta nelere göğüs gerip yine de insanlara yaranamadan ikili ilişkilerinizin zarar görmesi pahasına görevinizi yapmaya çalıştığınızı en iyi bilenlerden biriyim.
Sizlerin tecrübeleriniz her zaman başvuracağımız başucu kaynaklarımız olacak. Allah sizlerden razı olsun.
Sitemizdeki değerli bilgilerin kaybolup gitmeyecek olması sevindirici.
Camiamız adına hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah avcılık camizasına yeni bir yüz, yeni bir nefes olursunuz.
Çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yardımcınız olsun.
Başarı ile sürdüreceginize canı gönülden inanıyorum Allah yar ve yardımcınız olsun