Kamil Bey, çok teşekkür ediyorum.
Sevgimiz ve saygımızı fazlasıyla kazanan , Brescia yörelerinde attığım her adımda yüzümde müstehzi bir gülümseme ifadesiyle birlikte ismi sürekli aklıma gelen bir kaç İtalyancı dostumdan birisisiniz...
Saygısızlık olmadığını belirtmek için yazıyorum, kelime kökü İtalya olduğundan , -n ve -cı yapım ekleri olup farklı anlamlı kelime türetmiş olduğundan (İtalyan'cı ya da İtalya'ncı şeklinde) kesme ile ayırmıyorum, dil bilgisi kuralı gereği yani, yanlış anlamayın
altıyüzseksenbilmemkaç için hiç bir açıklama yapamayacağım
Yapsam da kendim de inanmayacağım
Saygımızı fazlasıyla kazandınız efendim.
İbrahim bey gerçekten sevap diyebileceğim büyük bir kadirşinaslık,yüreklilik ve gönülehli bir tutum örneği olan şu faaliyete önderlik etme cesaretiniz hertürlü övgünün üzerinde ve kendimin de dahil olduğu tüm üyelerce can-ı yürekten destekleneceğine de inancım tam olduğu gibi şu hepimizin neşesini kaçıran beklenmedik durumu tersine çevirmenin ötesinde dinamik bilgili ilgili kişiliğinizin de vereceği ivme ile bu güzide ortamın daha da ilerilere taşınacağının müjdesi oldu bu güzel haber..Kendi adıma ne kadar teşekkür etsem azdır...Bir dostunuz(İtalyan tarafından da olsa ) olarak başarılar diliyor Allah utandırmasın diyor ve Alkışlıyorum...