büyük huğlu conkuest yarı otomatik tüfeği , 2012 senesinden beri kullanıyorum . linberta ile aynı kasa aynı sistem . sadece isim farkı var .
linkini verdiğim sayfada , pattern ve delicilikle ilgili merak ettiklerinizi , az çok bulacağınızı tahmin ediyorum . .
gel gelelim benim izlenimlerime ;
tüfek dipçik düşüklüğü nedeniyle , son derece konforlu atışlar sunuyor . dipçik düşüklüğü 7 cm yakın , ve kasa yapısı itibariyle atış için çok uyumlu bir kombinasyona sahip . bu tüfekle atış yaparken nişan almanıza gerek yok , yüzlediğiniz anda uçar kaçar ne varsa anında hedefinizde . .
kısa ve orta mesafelerde avı kaçırmaz , ama uzak atışlar için aynısını söyleyemeyeceğim . . çulluk ve bıldırcında mükemmel olmasına rağmen , uzak mesafeli avlarda zayıf kalıyor . . .
zayıf kalıyor derken , yanlış anlaşılma olmasın . bu sizin beklentileriniz kalmış bir olay . . benim için orta mesafelere , siz belki uzak dersiniz . .
bıldırcında , 10 da 9 , çullukta seri yakaladığım yegane tüfeğim . . bıldırcında , 10 da 10 yapamamamın sebebi ise , 30 gram keçe tapa 10 numara saçma ve 4 no şok kullanmadan kaynaklı olabileceğini düşündüğüm ölü bölgeler . 4 ve 5 numaralı şoklarda dağılım gerektiği gibi .
gelecek sezon bıldırcında , ya 4 no şok kullanıp roket tapa , yada 3 no şok kullanıp keçe tapa . . çullukta ise , 32 gram rc 6 numara ile çok güzel . . . 6 no saçma kalın derseniz , daha ince saçmalar ile , 3 atışta anca durdurabiliyordum çullukları , ve çoğunluğuda maalesef canlıydı . . rc serisi fişeklerle çok uyumlu bir tüfek . .
gelelim olumsuzluklarına ; arada sırada tutukluk yapması ve ördek avında sergilediği
performans haricinde gayet güzel ve kendini sahibine sevdirebilen bir yapıya sahip .
link bu . selamlar . . .
http://avlakforum.com/forum/pattern-ve-penetrasyon-denemeleri/penetrasyon-denemeleri-android-magnum-buyuk-huglu-conkuest-huglu-202-b/