Açıkçası, B15'ler benim de pek hoşuma gitmedi, ara model yapayım seri üretim bir şey olsun da para kazanayım diye çıkarılmış , tam bir ara model olmuş... B25'in yerini tutmaz.
Buna benzer maliyet düşürerek B25'e benzetme denemesini 70'li yılların başında, Liege modelini çıkararak yaptılar ama en fazla iki üç yıl gidebildi, B26 dediler, Amerika'ya falan B27 adıyla pazarladılar ama tutmadı. İki üç yıl içinde üretimden kaldırmak zorunda kaldılar.
Benzer şekilde Citori serisinde, 525 döneminde, yine Superposed ile Citori arasında ara model, B525 Heritage çıkardılar... O da güzel tüfek oldu ama özellikle standart 525 Citori'den epey pahalı olduğu için tutmadı.
Şimdi Citori serisinde, 725 döneminde de, B15 çıkardılar. Yine Superposed - Citori arası bir segmentte model denemesi...
Farklı farklı denemeler... Bakalım piyasadaki karşılığı ne olacak
Bizde standart Citori'ler satılamıyorken, bir karşılığı olmaz da (Türkiye pazarında), USA ve Avrupa ne tepki verecek bakalım.
B25'in yerini tutmaz hiç birisi tabii ki...
Yok ben bu B15 leri beğenmedim :' ( ama birgün çok zengin olursam (elime baston falan almadan halen ayakta durabiliyorsam) piyango,loto falan çıkarsa,yada ''Allah yürü ya kulum'' derse bitane özel B25 yaptıracam