kadir kıymet bilene , bu forum bulunmaz bir nimet bir servet . . .
eskilerin çok güzel bir sözü vardır , ev alma komşu al diye . . bu forum sayesinde , çok değerli insanlarla , tanışıp kaynaştım . bu forum sayesinde tanıştığım , konuştuğum , görüştüğüm herkes , benim için ailemin bir ferdi gibi yakın geldi . . bilmediklerimizi öğrendik , eksikliklerimizi tamamladık . . aklımızın ermediğini bilemediklerimizi sorduk öğrendik .
e daha ne olsunki kardeşim , bir forumdan daha ne beklenirki . . illaki hatalar yanlışlıklar olmuştur , kimse 4 x 4 değil , eksiksiz değil . hatasız dost arayan dostsuz kalırmış . kimse 10 üzerinden 10 değil , bende değilim . ama önemli olan bu hataları telafi edebilmek , kapatabilmek . . iyilikte güneş gibi olun , ayıpları örtmede gece gibi olun der eskiler . . kadirşinaslık ilede , bunun başarılabileceğine inanıyorum . .
sayın yöneticilerimizede , biraz daha saygı duyulmasını , biraz daha anlayış gösterilmesini istiyorum . onca işlerinin güçlerinin arasında bu foruma değer katabilmek için zaman ayırmalarıda , biz avcılar için gerçekten takdire şayandır . . dünya koşuşturmacası içinde , bu kadar tatsızlığın gerginliğin olduğu bir forumda , yöneticilik yapmak herkesin harcı değil . maksat üzüm yemekmi , bağcıyı dövmek mi , anlayabilmiş değilim . . . . . . . . . herkese saygılar selamlar . . .