Gönderen Konu: FİŞEK PATTERN/GRUPMAN TESTLERİ  (Okunma sayısı 12861 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: FİŞEK PATTERN/GRUPMAN TESTLERİ
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2016, 20:40:47 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:09:58 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 25 Ocak 2016, 20:45:19 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:10:07 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 25 Ocak 2016, 20:57:56 »
Sn ÜSTÜN  her ne kadar sizi ultra magnum sıkılarınızla tanımış olsakta resimlere bakınca avcı kimliğinizinde olduğu görülüyor.

Avlarınız daim  bol ve bereketli olsun.

Rast gele....

« Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 21:07:56 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 25 Ocak 2016, 21:31:19 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:10:31 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 25 Ocak 2016, 21:41:06 »
Sevgili Suat abim anlatmak istediğimi bir türlü becerip anlatamıyorum suç birazda bende.

35 40 mt de  bir Yeşilbaş 7 numara bir fişekle göğüs bölgesinden gıdıklanırken,  aynı mesafede sırtından vurulduğunda  kırılmadık kemiği kalmaz.
demişsin kabul ediyorum da ördeği sırtında vuramicamızıda hesap etmek gerekli

Ayrıca

Son olarak hiç av yapmamış hiç ava gitmemiş ama bir çok avcdan   daha bilgili çok insan tanıyorum.
 Bunu bir hobi olarak yapmaktalar.
Yani avcı olmamaları birşeyler bilmedikleri anlamını vermiyor. Yada tartışılamayacak birileri olmadıklarını. DEMİŞSİNİZ

Estağfurullah demek istediğim o değil yanlış anlasıldıysam özür dilerim

Şöyle bir örnekten yola cıkarsak normal bir gurupman testinde 32 gr 6 no fişek ile 36 metre mesafedeki 76 cm daireye kötü bir grupman ile bile 150 civarı saçma düser kağıdı alır bakarsınız ve dersiniz ki bu mesafeden av bu grupmanla bile kalbura döner  ama av yapan kişi her 35 metrede o avı bursa bu avcı popilasyonu ile bir sezon sozunda keklik nesli tükenir avcı olmayan demek istediğim derken bunu kastettim

kağıda bakarsanız avın vurulmaması mümkün değil ama dağda ava bakarsınız ucar gider

vurulmaz mı çok afaki rakamlardan av vurdum şahsen 50 metre nin çok üzerinde onun için afaki diyorum rakam bile söylemeyi uygun bulmuyorum ama bu vurus değil şans bu sezon refleks ile inanılmaz bir mesafeden kekliğe attım attığım fişek 32 gr 8 no keçe tapa mesafeyi söylemiyorum bile afaki sonuc keklik düştü iki cırpındı kaldı cansız put gibi herkez bana bakıyo ne attın oraya die hayretle biride diyor ki beretta adamın tüfeği ne beretta ne fişek kör saçma onun adı avı elime aldığımda tek saçma direk kekliğin gözünden girmiş şimdi bu vuruş mu şans mı?

Yine bir tavsan avında dağın yamasında tavsan üzerime geliyosdu beni görünce yan kırdı tam kaldırdım atıcam bir baktım avlandığımız kişi göründü koşarak indirdim tüfeği tavsanın arkasından üç el attı tavsan vurulmadı benimde cebimde her zaman güçlü bir fişek olur tavsan düşmez kacar tekrar hızlı atış yapma için hemen fişeği ağzına diğer fişek yere mesafe yine afaki dedim bir atayım belki sendelerse köpek arkasında yakalar yaradana sığındım bir patlattım derler ya aynen öyle verdin anaormal bir önleme afaki metre tetiği bir çektim tavsan takla attı kıpırdamadı bile tek haraket yapmadı ben etrafıma söyle bi baktım acaba baskasımı vurdu die baktım az önce atış yapan teyze oğlu brovo be diyo dedim ben vurdum heralde tavsan öyle düşünce inanmakta güçlük çektim aksam eve döndük av evine tavsanı pişiricez tavsanı yüzdüler ben içerde yatıyorum seslendi abim taner gel die tek saçma sadece bir saçma iki kaburga arasında ki yumsak zardan gecip tam kalbin içinde kalmış saçma saçma öylece kalbinde duruyor baska leke yok tavsanda diğer 3 atıştan tek saçma almamış mesafede 50 falanda değil çok üzeri onun için komik hissediyorum kendim bile su kadar metre demiyorum ama bu VURUŞ MU DEĞİL ŞANS kaburga gemiğine denk gelse o mesafeden en çok çalatıcak belki kırıcak bir takla atar atmaz kalkıp gidicek bir yerlede acı ceke ceke ölücek

Yine birgün keklik avındayız af edersiniz middeyi bozmusum girdim çalının arasına tuvalet ihitiyacını görüyorum tüfek palaska yanımda bir baktım kacak bir tavsan tın tın yukrdan geldi karsımdaki tepenin üzerine bana sırtı dönük oturdu hemen yavasca palaskadan dokuz dökmeyi çıkardım tüfeğin ağzına koydum mesafe en az yüz metre  (100) bir attıp tavsan takla ata ata derenin dibine indi işimi bitirdim gittim aldım BU DAMI VURUŞ DEĞİL EVET DEĞİL SANS tek savrotin kafasına denk gelmiş

Bunun gibi niceleri normalde benim cıkıp bende bir beretta tüfek var 80 metreden keklik 110 metreden tavsan vuruyor ben söyle atarım böyle atarım ama ben biliyorum öyle değil ki 20 metreden 30 metreden nice avlarda kacırım 12 yasından benri amatör trap atıcısıyım bir sürü amatör yarışmadan madalyalarım var ama av vurmak kağıttaki grupmana göre cok farklı av vurulurmu vurulur ama ele gecirmek hayvan kıç kabasından vurulur o saçma ile sakat kalır kurda kusa yem olur yada zehirlenir bir yerlede can cekişe cekişe ölür size yar olmaz benim demek istediğim av vurulmaz değil ama 35 metreye kadar iyi tüfek atan vurur 35 metreden sonrası kısmet

Hüseyin abiyle konusmamaız veya tartısmamızda 55 metreden ördek vurulur biz %95 basarı ile vuruyoruz demesiyle basladı o mesafede basarıdan değil sanstan bağsedilir ancak bu işin içerisinde saçma boyu denen etkende vardır resimdeki sonuç çok farklı olur vicdanlı avcı o mesafeye atış yapmamayı tercih eder genelde ben artık en azından öyle yapmaya calısıyorum ama insan coğu zaman kendini yenemiyor birde böyle olaylar basına gelince vururum hissi veriyor ben bu işlere meraklıyım vurduğum her avı otopsi yaparım bakalım kaç saçma tutmus neresini tutmus nasıl grupman yapmıs ama bir cok avcı ne tüfeğim var ne vuruyor der

yine iyi atıcı iyi avcı değildir iyi avcı gün sonunda torbası dolu olandır iyi atıcı kötü atıcıdan doğa cok av ancak bıldırcında vurur

diğer yerlerde siz ne kadar iyi atıcı olursanız olun avı arayacağınız yeri bulacagınız yeri bilmiyosanız daha doğrusu avı bulamıyosanız iyi tüfek atmanın cok artısı yoktur
diğer taraftan adam tavsanın yatacagı yeri ördepği gececeği yeri kekliğin yaylımını bilir 5 kere bulur 3 kere bulur aksam olduğunda diğeri daha iyi avcıdır 
diğer iyi atıcı 1 kere bulur birkere vurur aksam olduğunda kötü atıcıda 3 iyi atıcıda 1 olur

e şimdi hangi iyi avcıdır ?

avcılığın birbirine yakın cok ince değerleri özellikleri vardır iyi ayır etmek gerekir iyi yorumlamak gerekir
İnsallah bu sefer uzun uzadıya yazmaya calıştım anlasıla bilmişimdir

AYRICA SEVGİLİ HÜSEYİN ABİM
 KESİNLİKLE SÖZLERİM POLEMİK YARATMAK BİRİNİ KÜÇÜK BİRİNİ BÜYÜK GÖSTERMEK DEĞİL  TARTIŞIYORUZ VE TARTIŞTIĞIMIZ İÇİN BEN ZEVK ALIYORUM ONUN İÇİN BURADA YAZMAYA CALISIYORUM ÇÜNKÜ BURADA SİZİN GİBİ EN AZINDAN BU İŞLERE DENEME YAPMIŞ KAFA YORMUŞ İNSANLARLA TARTIŞIYORUM BANADA ZEVK VEREN BU ÇÜNKÜ BOŞ İNSANLAR DEĞİLSİNİZ CAHİLLE TARTISIRSAN KAVGA YAPARSIN GİDİYORUM BİR ÇOK YERDE BUNLARI SÖYLEDİĞİMDE ADAM YÜZÜME BAKIYOR YADA COK SACMA SÖZLERLE ALAKASIZ SEYLER SÖYLÜYOR FAKAT FORUMDA HER ZAMAN BU İŞE MERAK EDEN BİLMESE BİLE ÖGRENMEYE ACIK BİLDİĞİNİDE SÖYLEMEKTEN CEKİNMEYEN İNSANLAR VAR BAZEN YAZILARLA KISA CEVAPLAR VERİNCE BENDE ARKADA OKUYORUM SANKİ DALGA GECER VEYA HAKERET EDER GİBİ BİR ANLAM CIKABİLİYOR SİZİ TANIMAM ETMEM FAKAT OLURDA BİR GÜN TANISIRSAK MEMNUN OLURUM BU FORUMDA AYNI MAHALLENİN İNSANLARI GİBİ HİSSEDİYORUM KONUŞTUĞUM İNSANLARI YİNE İSTEMEYEREK SİZİ KIRACAK BİR SÖZ VEYA SÖYLEDİKLERİMDEN ÖYLE BİR ANLAM CIKARARAK KIRILDIĞINIZI HİSSETTİYSENİZ BEN KÜÇÜK OLARAK ÖZÜR DİLEMEKTEN ÇEKİNMEM KIRDIYSAM AF OLA SİZEDE BÜYÜK OLARAK AF ETMEK DÜŞER SAYGILARIMLA ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Taner MEMET
Bursa-1988

The following users thanked this post: Suat ÇALIŞKAN, Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #30 : 25 Ocak 2016, 21:55:15 »
Volkan abi  ^-^
Bugünlerde hava şartları müsait degil
kısmet olursa ilk denemelerde 1*1m hedefte dener sizinle paylaşırım
Eyvallah Hüseyin Bey Kardeşim, son zamanların moda sözüyle: "Sıkıntı yok." :D Bu laftan illallah dediysem de bir de ben dedim (ya da yazdım diyelim). Selamlar.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 25 Ocak 2016, 22:09:11 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:10:47 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 25 Ocak 2016, 22:11:17 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:10:56 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #33 : 25 Ocak 2016, 22:39:09 »
Ustaların yorumlarına saygı duymakla beraber bikaç birşeyler eklemek isterim. Mesafe tayini biz avcıların zorda kaldığı durumlardan biri. Ben bu yanılgıya en çok tahtalı avlarında düşüyorum. Yakın gibi duruyor fişek at bana diyor ama aslında mesefesi uzak. Denilmiş ki 50-55 metreden vurulmaz. Hayır ustam vurulur. Ama o mesafede her attığını vuran adamın elini öperim. Biz 35  40 metrede saçma dağılımı deniyoruz ama o mesafede bile her artığımızı vurabiliyormuyuz ?  Ördekte 2 defa tahtalıda da sanırım ya 3 yada 4 defa olağanüstü vuruşlar yaptım ama istisnai durumlar. Öyle 50 metre falan da değil hani daha uzak. Saçmalarda 1 ve 2 no. Kiminde kanat kırdı kiminde hayati yerine denk geldi ölü düşürdü. 15 derece havada 30 gr 5 no ile 35 metrede çaput olan tahtalı kar ayazında -5 te daha yakın mesafede 34 gr 2 no fişekle 3 adet saçma aldığı halde 40-50 metre gidip düşebiliyor. Hava sıcaklığına göre, gramaj ve saçma numarasının av üzerindeki etkisi dolayısıyla da vuruş mesafesi oldukça etkileniyor. şimdi uzak vurucam diye gaza gelip 2 no saçma atıcam desem ayazda aşırı soğukta ne işe yarayacak ? Uzak atıp hem şansımı azaltıp az da olsa yaralı av göndermektense makul mesafede av yapmayı herzaman tercih etmeye çalışıyorum. Elimdeki imkanlar 50 metreden vurmaya çoğunlukla elverişli olsa da 50 metreye herzaman gözüm kesmiyor  :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN, Yusuf SAĞLAM

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 27 Ocak 2016, 11:52:55 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:11:06 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Yusuf SAĞLAM, Emrah AKDENİZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #35 : 27 Ocak 2016, 12:07:26 »
Hüseyin bey kardeşim,
Tam konuda şahsıma gönderme olduğunu düşünürken altta açık açık yazdığınızı gördüm..:)
Sofrada Erol Taş gibi tavuk budunu yağı sağa sola akarken koparmasakta, avcılık ve atıcılığın hakkını vermeye çalışırız..:)
Közde patates,patlıcan biber oluyor tercihimiz,,Bazen melemen bazen barbunya pilaki konserve yada kahvaltı..Tanımayan herkes acıyan gözlerle bakıyor bendenize..Sanki sağlık sorunum varda yasaklanmış gibi..:)
Ve fakat mekanizmayı 'BİSMİLLAHİALLAHUEKBER!' diyerek kapatınca grubun duası vardır..
Allah her gruba senin gibi bir avcı nasip etsin..:)..:)
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Hüseyin ÜSTÜN, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 27 Ocak 2016, 12:34:05 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:12:27 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Selim UYGUN

• Expert Üye
« Yanıtla #37 : 27 Ocak 2016, 13:35:34 »
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi..
Hüseyin bey kardeşim ne demek üzülmek..Hatırlanmak güzeldir benim için herzaman..Allah razı olsun..
Bilakis çok memnun oldum..
Hepimiz hayat okulunun birer öğrencisiyiz sadece hepsi bu..
Sadece dağı,ormanı,zirvelerin yalnızlığını,uzakların bekaretini seviyoruz ..
Sabah ördeğe patlayan ilk fişek kokusunu,pointerin fermasından fırlayan kınalıların harıltısını,çamları yara yara gelen domuzların hışırtısını,rüzgarın uğultusunu seviyoruz..
Ve hergün günaha battığımız şehirden, özeleştiri,tevbe ve yeni bir soluk aldığımız Yaban'a kaçmayı seviyoruz..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Kamil ÜNLÜTÜRK, Sabahattin KARAHAN, Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 27 Ocak 2016, 14:33:25 »
Hüseyin bey kardeşim ne demek üzülmek..Hatırlanmak güzeldir benim için herzaman..Allah razı olsun..
Sabah ördeğe patlayan ilk fişek kokusunu,pointerin fermasından fırlayan kınalıların harıltısını,çamları yara yara gelen domuzların hışırtısını,rüzgarın uğultusunu seviyoruz..
Ve hergün günaha battığımız şehirden, özeleştiri,tevbe ve yeni bir soluk aldığımız Yaban'a kaçmayı seviyoruz..
Tuncay hocam öncelikle elinize yüreğinize sonuna kadar sağlık diliyorum .Biz avcıları ve doğa severleri bu kadar kısa ve hedefin tam orta noktasından,vurarcasına özetlediğiniz için çok teşekür ederim biz buyuz ötesi yok gibi.İyiki bu fromda varsınız Selam ve Dua ile kalın
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #39 : 27 Ocak 2016, 14:38:46 »

Tuncay hocam, şu mütevazi olduğu kadar edebi değeri avlandığınız zirveler kadar yüksek satırlardan buram buram yayılan estetik,ruh okşayan letafet İtalyan tarafında oluşunuzun tesadüfle alakası olmayan güçlü bağlantılarına işaret etmekte :)... Kaleminize ve gönlünüze sağlık :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Erol ÖZTÜRK, Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 27 Ocak 2016, 15:12:13 »
Tuncay hocam, şu mütevazi olduğu kadar edebi değeri avlandığınız zirveler kadar yüksek satırlardan buram buram yayılan estetik,ruh okşayan letafet İtalyan tarafında oluşunuzun tesadüfle alakası olmayan güçlü bağlantılarına işaret etmekte :)... Kaleminize ve gönlünüze sağlık :)...
SN KAMİL BEY
Az kaldı sevgili TUNCAY dostumada MERKEL bir tek kırma yaptıracağız oda ALAMANCILAR grubuna dahil olacak
neden tek kırma sorusuna muhatap olacağımı düşünerek ,,hem tek namlu bir yarı oto hissi vereceği ,, çift namlulu bir merkele nazaran daha estetik olacağı ,, hemde TUNCAY dostumun atış becerisi ile tek fişekli bir tüfeğinde yeterli olacağı düşüncesi ile diyeyimde boşuna bir sürü soruya muhatap olmayayım dedim...???
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 16:38:10 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #41 : 27 Ocak 2016, 15:37:20 »
Vallahi Kamil bey sizde az değilsiniz  :D konuyu hemen kıyısından köşesinden İtalyana bağlayıverdiniz  :D sizin kaleminizde kılıç kadar keskin.  :)
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #42 : 27 Ocak 2016, 16:07:05 »
Kamil bey,
Sözlerinizi iltifat olarak kabul ediyorum..Kelimeler sizin letafet ve nezaketinizden dökülüyor..Akdeniz insanı ve tüfeği nezihliği..:)
Hakan abi,
Teşekkür ederim sözlerine ve fakat İtalyan'lardan başkasını görmedi gözüm..Browning kapısından çok döndüm..Elime alınca KABA geldi yüreğime..
El birkez İtalyan'a dokundumu aşina kalıyor..
Arabada,Elektronik eşyada,makinede falan filan tamamda..Tüfekte Krieghoff bile zevk vermedi bana..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 27 Ocak 2016, 16:12:08 »
Vallahi Kamil bey sizde az değilsiniz  :D konuyu hemen kıyısından köşesinden İtalyana bağlayıverdiniz  :D sizin kaleminizde kılıç kadar keskin.  :)
Kılıcının iki yanı çok keskin birini daha biliyorum.Birazdan  buralarda olur.

Bir kaç gündür ortalarda pek görünmüyor.Muhtemelen dinlenmiştir. Enerji toplamıştır.

Üst düzey Alman çeliği gibi işleniyordur inceden inceden

Erol abi sen menzilden çık.Kaza kurşununa denk gelirsin maazallah....

Sevgi ve selamlarımla....

• HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Erol ÖZTÜRK, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #44 : 27 Ocak 2016, 16:16:16 »

Teveccühünüz efendim :D...İtalyan ambiyans ister istemez böyle reflekslere haiz hale getiriyor abonelerini ve tabi arkadaşlarımızın güzel hareketlerinde yanlarında olmakta ayrı bir zevk :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Erol ÖZTÜRK, Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #45 : 27 Ocak 2016, 16:18:47 »
Kılıcının iki yanı çok keskin birini daha biliyorum.Birazdan  buralarda olur.

Bir kaç gündür ortalarda pek görünmüyor.Muhtemelen dinlenmiştir. Enerji toplamıştır.

Üst düzey Alman çeliği gibi işleniyordur inceden inceden

Erol abi sen menzilden çık.Kaza kurşununa denk gelirsin maazallah....

Sevgi ve selamlarımla....

;D
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #46 : 27 Ocak 2016, 18:16:50 »
Teveccühünüz efendim :D...İtalyan ambiyans ister istemez böyle reflekslere haiz hale getiriyor abonelerini ve tabi arkadaşlarımızın güzel hareketlerinde yanlarında olmakta ayrı bir zevk :)...
İtalyan ve Akdeniz demişken,küllenmeye başlayan ateşe biraz benzin dökelim ve çekilelim kenara   ;D   http://www.ntv.com.tr/spor/italyan-futbolunda-deprem,4segXFo8uE-YmMfJdf9CyA
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #47 : 27 Ocak 2016, 19:33:28 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 06:11:45 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Sabahattin KARAHAN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Zafer YÜKSEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #48 : 28 Ocak 2016, 15:36:35 »
55 m mesafelerden yüzde 95 başarı sağlayan , heleki ördek ve tahtalıda bunu yapan birine şapka çıkartırım ben helal olsun
1980
ORDU