Arkadaşlar burda vakit geçirmek ve eğlenmek amaçlı birşeyler paylaşıyorum ama aylardır içim kan ağlıyor.Ard arda gelen şehit haberleri,bitmek tükenmek bilmeyen Doğu ve güneydoğu bölgesinde çatışmalar!Allah sonumuzu hayır eğlesin,bu durumlar beni çok endişelendiriyor ve üzüyor.
Daha geçen gün Diyarbakır Çınar ilçesinde bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit olan Polis memuru Mehmet Şenol ÇİFTÇİ ve dört yaşındaki kızı Mevlüde irem ÇİFTÇİ beni çok hüzünlendirdi.
Allah'ım kimselere böyle acılar yaşatmasın,bende babayım,ellerinizden öper bir yaşında kızım var.Bu acılar tarifi telafisi mümkün olmayan acılar.
Geçen ay Kastamonu Özel harekat Şube Müdürlüğünde 2002-2006 yılları arasında görev yapmış olan çok sevdiğim bir abim olan Atilla GÜNEŞ abimizin Şırnak Cizredeki Şehit haberiyle yıkıldım.İnanın onbeş gün kendime gelemedim.Ve şehit olan onlarca yüzlerce masum suçsuz gelecek hayalleri Kuran vatan evlatları!!!
Allah sonumuzu hayır eğlesin,Şu cumalar yüzü suyu hürmetine Vatanımızı Milletimizi bölmeye çalışan düşmanları Kahr-ı perişan eğlesin.
Tekrar herkese hayırlı Cumalar...