0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler ustam güzel bir av ve jest olmuş sağol
nedemek emrahım tahtalı senin işin ama bu acemiyi maruz gör bu seferlik
tebrikler daim olsun rastgele
Estağfurullah ustam keşke banada tahtalı avında ördek denk gelsede vurabilsem ördek avlarını zevkle takip ediyorum..
Tebrikler, avınız daim ve sağlıklı olsun.
Şimdi YouTube kanalından çıktım abi keklik ördek ve tahtalı avlarını izledim. Gerçekten çok net atışlar ve güzel videolar olmuş. Daha devamını da bekliyoruz özellikle tahtalı ve ördek daim olsun.. Merak ettiğim aksiyon kamerası ve video programı
Daim olsun avınız. Guzel görüntü. GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
keklik videolarım youtubede var bayağı yayınlıycak olduklarımda var .. ördekte bukadar netlik olmuyo sabah bekinde olduğum içim için.. kamera xiomi markası. video programı nero 2015
Anladım abi ama videolar güzel olmuş gerçekten. Bende bir kamera alacağım Sony as20 yada as30 .. Kullandığın programı merak etmiştim iyi bir program bulmam lazımdı nero ya bakarım
neroyla sadece slowmotıon oynatılmıyo onada başka program kullanıyorum
abi emrahın işine başladım ben
Güzel bir vuruş tebrikler,rast gele.
Şevki bey sizi Ahmet Kaynup kardeşimin ,anlatması ile sanal ortamdan da olsa takip ediyorum.Köpek olmadan , tamen kendi tecrübeniz ve hissiyatınız ile avlanmanızı takdir ederek izliyorum. Sağ salim avlar...
Bu kuşlar ne zaman yakınıma geldiyse iyi gizlendiğim zamanlar olmuştur. Böyle ortadayken hiç çalıma sokamadım. Talihliymişsiniz maşallah. Güzel de vuruldu. Rast gele.