Gönderen Konu: huğulu nitro  (Okunma sayısı 2606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih CİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
huğulu nitro
« : 13 Ocak 2016, 09:19:26 »
merhaba abiler ben hığulunun nitro modelını almak istiyorum ve sizinde yorumunuzu istiyorum simdiden teşekkürler...
1987-istanbul

abdurrahman tanyeri

• Ziyaretçi
Ynt: huğulu nitro
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2016, 18:17:00 »
fatih kardesim selamlar..oncelikle sordugun bu kunuya itafen ozellikle HUGLUnun otomatikleri konusunda bir cok olumsuz yorum gelebilir ki forumda da bu yorumlara cokca rast gelebilirsin..benim fikrim ise 2015 av sezonu basinda kayincom nitro beast,ben ise gx812 yari otomatik aldim.ve kayincom bir kac ay sonra sorunlar yasamaya basladi(fisegi almama,mekanizmada fisek sikistirma vs)ben ise cok sukur hicbir sorun yasamadim 24 gr trap fisekleri bile sorunsuz attim.ama onemli detay suki maalesef her tufek ayni ustanin elinden ve tek banddan cikmiyor.benimki sans diyelim ..biraz uzun olacak ama kinetx bi tufek alacaksin bu tefek bein yari otodan daha yavas atislar yapiyor
(seri atislarda)birde yari otoya gore temizlemesi kolay ve icerisinde bulunan parca sayisi az oldugu icin arada bir temizlemen yeterli..sahsi fikrim yari otomatik almandan yana,huglu olmasada olur fakat ben adece aralarindaki farki nacisane yazmaya calistim karar senin,,
hayirli olsun.

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2016, 19:21:57 »
fatıh kardesım huglunu gx 512 ve gx 812 tavsiye ederım
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2016, 23:47:05 »
  Belki konuda benim nitro maceramı okumuşsunuzdur. Ben nitro tüfeği aldım ve bir sezon kullandım. Tüfek etki olarak harkia bir tüfek. Yapı olarak ta çok yakışıklı on numara tüfek. Kullandığım süre boyunca tek bir defa fişek veya iklim seçtiğini görmedim. Ancak namlunun hareketinden dolayı sola ve alta atma problemi var ve sanırım henüz de çözülmedi. Ben biraz hassas olduğum için tek kurşunla nokta atışı yapmak isterim ve sola atma sıkıntısı olduğundan dolayı iade ettim. Ama problemi çözülsün bugün gider Huğlu Nitro Beast yarı otomatik tüfeğini yeniden alırım.
   Gelelim Gx 812 tüfeğine. Şuanda elimde Huğlu GX812 mevcut ve oldukça memnunum. Yazın bıldırcında 28-30 gr fişekte sıkıntı yarattı ancak o sorununda kullandığım fişeğin markasından kaynaklandığını zannediyorum. Tek kurşun atışlarına diyecek yok zaten 100 metreden bira şişesini vuracak düzeydeyim. Özellikle kendi şokları ile Grupmanı harika bir tüfek. Benim adımla youtube de aratırsanız yaptığım avları ve attığım tek kurşun atışlarını görebilirsiniz.
   Satış sonrası servis konusuna değinecek olursak Huğlu herzaman tüfeğinin arkasındadır. Hiçbirzaman telefonla ulaştığımda ters bir cevapla karşılaşmadım tüm isteklerimi sabırla biraz geçte olsa hallettiler sağolsunlar. Öyleki son gönderdiğimde çizik olan tüfeğimin dipçiği boyanmış olarak geldi. Nekadar eksi yönlerini yazsamda Yiğidi öldür hakkını yeme derler.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 23:49:44 Gönderen: Ahmet KAYNUP »
1979 ankara

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2016, 12:16:12 »
Huğlu Nitro almanızı tavsiye etmem. Ben aldım,sola atma ve fişek sıkıştırma problemi yaşadım,düzelmedi ve iade ettim.Dağıtımını yapan ideal av dahil ben memnun kalmadım.Sonuçta Huğlu koop asırlık bir firma o nedenle fazla yoruma gere yok.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

Çevrimdışı Tolga ALDANMAZ

• *
  • Winter is Coming
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2016, 13:05:03 »
Akdaşın Otomatiklerini tavsiye ederim 212 ler gaz veya kinetik tercihi size kalmıştır.
Tolga Aldanmaz / Antalya-Konyaaltı / 1993 / 0 RH +/ AKDAŞ 412 L

Çevrimdışı Fatih CİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2016, 13:52:15 »
 öncelikle yorumlarınız için teşekkur edıyorum gx512 ve gx812 hangi serisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ediyorum iyi avlar herkese..
1987-istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2016, 14:42:19 »
512 4+1 812 7+1
Takoz kullanmak zorunlu olduğu için 7+1 in ağırlığını boşu boşuna taşımaya gerek yok bence.
512 daha güzel hem

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2016, 14:46:58 »
Şimdiden iyi günlerde kullanın
Huglu sorun oldumu tüfeğinin arkasında duruyorsa problem yok demektir

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17
1976 İZMİR KARŞIYAKA ÖRNEK AVCILAR DERNEĞİ

Çevrimdışı Fatih CİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2016, 15:05:41 »
şimdi yeni bir modeli daha var GT1 KİNETİK SİSTEM  bilgisi olan varmı ustalarım..
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 16:52:03 Gönderen: Fatih CİN »
1987-istanbul

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2016, 21:10:51 »
merhaba abiler ben hığulunun nitro modelını almak istiyorum ve sizinde yorumunuzu istiyorum simdiden teşekkürler...
Fatih bey huglu kooperatifin çifte ve superpozelerine diyecek söz yok.Fakat otomatikleri genelde sorunlu stoeger tavsiye ederim.Estetik olarak stoeger çok iyi değildir ama namludan resmen zehir kusar.Sacmasını yiyen hayvan anında paket oluyor.
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT