0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LAMBRO DİRECT 32 GR AV FİŞEĞİKOVAN UZUNLUĞU 67 MMPİRİNÇ UZUNLUĞU 12 MMMAX.650 BARPAKETTE 25 ADET MEVCUTÖZEL SERİ ÜRETİM ÇULLUK FİŞEĞİNORMAL FİŞEKTEN YÜZDE 40 DAHA FAZLA AÇAR.ÜRETİM YERİ YUNANİSTANNORMAL FİŞEKTEN YÜZDE 40 DAHA FAZLA AÇAR. dediği fişek bu yeşil ambalajında culluk özel fişeği 25 tl
Hem 10 lu paketlerden aldım hemde 25 li paketlerden. Bu hafta 25 li paketlerden kullandım . Evet fişek süper ama çulluk için özel yaptırılmış fazla kısa namlularda biraz problem olabiliyor. Saçmayı çok açıyor fazla aralık kalıyor bu seferde saçmalar arasında , biraz uzak mesafede yani 25-30 metrede ıskalıyorsun bu defada.Ben 66 namlu Akdaş poze kullanıyorum o yüzden biraz taşırken ağır oluyor ama grupman güzel oluyor.
Sanırım 25 li paketler 8,5 numara.Şiddetle tavsiye ederim zaten çulluk avı çok zor bir av.Dallar çalılar kuşda en yorulup bittiğin yerde çıkıyor karşına. Kaçırıncada köpek dönüp bide küfür ediyor adama. İyisimi işi garantiye almak lazım.
32 gr lambro direct 20 adım 71 namlu poze 3ve 4 şoklarla kağıta atışlarım. avdada iç beğenmedim düşüp giden çulluğum oldu 15 mt den bu sene 33 gr 9 rc dispersante ile 20 -25 mt mesafede 3 şok şafakla 13 -14 saçma çullukta tavsiye ederim
sizindemi Akdaş poze ? akdaş değil ise acaba markadan dolayı grupman farkı olurmu ?