0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah daim olsun Şevki abi. Hastayım şu parlama avına ya , çok seviyorum aldığım zevk bambaşka
Şevki bey tebrik ederim,avınız bol olsun.Sağ salim avlar,rast gele....
rast gele
teşekkürler CEMAL bey ahmet abiyle iyi avlar çıkartıyoruz
Benim av tüfeği almaya niyetlendiğimde ,bilgisine danıştığım,deneme atışı yaptığım kişi,Ahmet Kaynup kardeşimdir.Şevki bey ,Ahmet bey tanıdığım en iyi atıcılardan (avcı) biri.Siz de takip ettiğim kadar ile oldukça iyisiniz. Sizi de,Ahmet beyi de takip ediyorum (You tube dahil).Video da Ahmet diye seslenmenizden zaten Ahmet bey ile beraber olduğunuzu anladım. Keyifli paylaşımlarınıza devam etmeniz dileklerimle,sağ salim avlar
Parlama avı benimde en cok zevk aldığım,birde kar yağmışşa hava ıslak ve pusluysa tadından yenmez Güzel atışlar abi rasgele.
evet o olaylarda bende vardım sol atma sorununda ama halen ahmet abide bende sola atma sıkıntısını çözsünler yine nitroyu alırız ama çözemiyorlar .. ava ahmet abiyle giderken büyük zevk alıyorum yanımdaki hem çok iyi bir avcı,atıcı hemde çok iyi arkadaş yaşça büyüm abim gibi görürüm atıcılıkta iyi sayılırız kendi aramızda iddalaşırız daha iyisini atmak için
ben durarak av yapmayı sevmiyorum . illaki yürüycem . parlamanın en sevdiğim yanı bu
Ben de aynıyım. Ne ördek, ne tahtalı, ne üveyik... Beklemek sıkıyor. Güzel video. Rast gele.