Recep bey bende söküp temizledim şok anahtarı kullandim ama sıkma konusunda bende kararsiz kaldim ve segmana kadar indirdim ve segmani taktım atış yapmadım sıkıntı olurmu bilmiyorum
Gazanfer bey ata arms'a mail yoluyla bu durumu sordum gelen cevap aşağıdaki gibidir sanırım servise göndericez
Merhaba Recep Bey,
Öncelikle Ata Arms ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.
Bildiğiniz gibi silah uzmanı olmayanların tetik grubunda tam sökme işlemi yapmamaları tavsiye olunur. Aynı şekilde gaz basıncı kontrol sistemine sahip yarı otomatik yivsiz tüfeklerde silah uzmanı olmayan bireysel kullanıcıların Valf grubunda tam sökme işlemi yapmamaları tavsiye olunur. Bu sebepten dolayı tetik grubunun ve Valf grubunun sökme işlemleri kullanım kılavuzlarında yer almaz.
Eğer herhangi bir sebepten dolayı Valf grubunu sökmüş ve takma konusunda emin olamıyorsanız, gerekli inceleme ve teknik servis hizmeti için Ata Arms üretimi tüfeğinizi fabrikamıza göndermenizi rica ederiz.
Bizzat kendiniz kargo ile fabrikaya gönderiniz.
Sağlam bir kargo yaptığınızdan emin olunuz. (Tüfeği kılıf, çuval vb. göndermeyiniz. Taşıma çantasında veya karton kutusunda gönderiniz).
Ruhsat fotokopisini, tüfeğinizle ilgili isteklerinizi yazdığınız kağıtla birlikte tüfeğinizi aşağıdaki açık adres bilgilerine kargolayabilirsiniz.
Anlaşmalı kargo şirketi Yurtiçi Kargo firması ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.
“Teknik Servis” diye not yazınız.
Ata Silah San. A.Ş.
Alemdağ Mah. Elmalı Sk. No: 5/A
Çekmeköy / İSTANBUL
t: 444 91 04