bende fabrikadan 2009 ölçülerime uygun istege göre ve spzme nin kara kasasını sipariş ettigimde tüfek geldi... detaylı resimlerini çekip burada paylaştım....
bilenler ustalar tektek hataları tespit ettiler....
fabrikaya tekrar yolladım.. hatalarıda yazdım....
tüfek geri geldiginde 10 numara beş yıldız olmuştu.... atış vuruş ferformansta süper olunca hala dolabımda tek tüfek olarak duruyor... 66 cm namlu bıldırcın ve çullukta süper ...amasya daglarında iki sezon keklik avlarında az kalsın bana kafayı yedirttirecekti... sok fişek kombinasyonu yapmaktan tırlatmıştım.... 20 metreye kadar keklik paket.. sonrasında saçma alırsa çelgin gidecegi garanti... tilkiye 4 fişek bir kurşun... tavsanın arka saçma dolu tek ayak kırık... arkadaşın kırık köpegi tutup getiriyor....
71 namluyla keklik tavsan paketleri çogalır inşallah... birdaha tövbe bu 66 cm ile keklige tavsana gitmem.....
Birol abi dolabında 3ad tüfeğin var.Biri 72.5namlu Baikal diğerleri 66namlu Huğlu ve 67.5 namlu Haniç çifte.
66namlu Huğlu y oto pattern de diğer tüfeklerinden çok daha iyi.Defalarca demedim.
Bence sizin sorunumuz tüfeğinin 66namlu olması değil.Yıldız firmasının tüfekleri diğerlerine göre çok toplu atıyor.
Bunu firmanın testlerinde de gördük.Normalde sizin 20 mt den daha uzaklarda daha iyi vuruşlar yapmanız gerekirken siz tam tersini söylüyorsun gerçekten ilginç.
Keçe yada dispanser tapa kullanmanız bu tüfeklerde daha iyi olacaktır.
Namlu boyunun kısa olmasının size performans kaybı yaratacağını düşünmüyorum....
Bu arada firmayla ilgili ufak tefek sıkıntılar olabilir.Her markada olduğu gibi.Çokta abartmaya gerek yok.
Sonuçta kalbur üstü bir avrupa çiftinin 5 te biri fiyatına tüfek alıyorsunuz.
Yerli tüfeklerin içinde hepsinde benzer sahneler olabiliyor.....
Bir tüfek gözden kaçmış olabilir.Bu bize bütün ürünlerinin kötü olduğu anlamını vermez...