Gönderen Konu: İTALYAN-ALMAN REKABETİNDEN KESİTLER ;) (Başlık olmadıysa değiştirebiliriz.)  (Okunma sayısı 85000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Ben ise sizi çıkarmadım, hala umutluyum, bekliyoruz, bir gün itiraf edecekseniz :D Kalbinizin söylediğini, diliniz de telaffuz edecek ;D

1) O hesabı yaptım, o fiyata Beretta alamıyorsunuz :D

2) Bkz.1 ;D

3) Elbette var, bir örneğine yukarıda siz de referans vermişsiniz. :D

4) Yok efendim, Woodward ve Purdey'le alakası olmayan, çok narin bir parça paylaştım ve hatta "malum competitor"ün narin tüfeklerinde bir değil iki tane var ondan :D

Güzele iyiye teşvik etmek istediklerim arasından sizi çoktan çıkarmıştım İbrahim bey :D,kayıtlara umutsuz dipnotu ile geçmiş :D, tüm beyin hücre altyapısı en potent german hijyen ürünlerle doygunluğa ermiş bir mazlum olarak da kabul etsim nedense acıma hissi de duyamadığım birisi için kendimi yoramazdım elbet :D...Gene de bir umut yardımı olabilir düşüncesiyle iyi niyet göstereyim :D..

1-Yüksek haz veren ürün bedellerini 10 a bölüyoruz alınan haz duyusunu nokta 80-90 arası bir değerle çarpıyoruz,bu kararı verdiğimiz an itibari ile :D..

2-Bkz. 1 nolu soru :)..

3-O fiyat aralığında gözü kapalı şunu alın diye bir öneriniz var sanırım :)...

4-Yanlışlıkla woodward ya da purdey parçası karıştı araya sanırım :D...
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Emre SERBEST

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU

Fiyat ve güzellik endeksine göre italyanların bence en iyisi. :) 
Kalitesini bilmiyorum ama göze hoş geliyorlar. Sanırım son yıllarda Türkiyeye girişi yok...
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

The following users thanked this post: Semih MAVİLİ, Kamil ÜNLÜTÜRK, Emre SERBEST

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Kamil bey,
Bunların tamamı bir algı operasyonundan ibaret..Hatta Subluminal mesaj içeriği bol resimlerle yapılan Üfürük teknikleri içeriyor..
Bugüne kadar İtalyan zerafet ve estetiğini Alman Mühendislerinin İmage-Makerlığına tercih eden bir Şıpsevdi tanımıyorum ben..Çünkü istediği herşeyi fiyatıyla bulabileceği bir İtalyan zaten mevcut..
Sidelock' un H&H, Boxlock'un Anson Deeley koksun sonra Fabbri'yi Boss imitasyonu kabul et..
Bu arada İngilterede ençok kullanılan av ve atış tüfeklerini araştırdım..Cevap çok açık ve net ; Beretta Efendim..
Yalnız bu dayatmacı Hitler Mantığı bizim saflarımızı sıklaştırmaya yarıyor..:)..Kabul etmeyeni Schindlerin Listesine alıyorlar hemen..
Şahsım adına bu kabalık yerine GAZ ODASINI kabul ederim..:)..:)
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Serkan TİKVEŞLİ, Emre SERBEST, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Recommended mi ? Hah :D Definitely, absolutely, exactly, implicitly, decisively, completely recommended efendim :D

Yavaştan yavaştan gelin bu tarafa, burada yer çok, bu zamana kadar işlediğiniz altıyüzlü günahlarınız için bir günah çıkarma seansı düzenleyip ;D bağrımıza basarız :D

Hayır bir de aksi gibi bir superiority vehmi ve sanrısı var bu sözkonusu yapılanmada :D,ortalığa yapılan yorumu üstlerine almıyorlar mı :D...Efendim ben kendim zaten günah çıkarttırmada epey kıdem almışken neden kerameti şüpheli kapılardan himmet taleb edeyim,elimi verip kolumu kaptırayım esoterik organizasyonlara :D,çok şükür  in 687 we trust :D...
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 15:12:39 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Serkan TİKVEŞLİ, Emre SERBEST

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
ALMANLAR ile İTALYANLARI ve üretim anlayışlarını kıyaslamak
şahsım adına ABES İLE İŞTİGAL OLMUŞ ....
Ayrıca İBRAHİM BEY,in nazikliğinede hayranım doğrusu şu her tarafı DEFOLU 687 bilmem kaçları YARI MAMUL diye adlandırması bile büyük bir nezaket örneğidir.. benim gözümde o tür silahlar DEFOLUDUR... DEFOLU....nesini neresini anlatayım bilmemki....
ESTETİK VE ZERAFET ise göreceli kavramlardır birine göre güzel olan diğerine göre çirkin olabilir ...
şahsen ben ALMAN KIZLARINI herzaman italyanlara nazaran daha çok beğenirim.....bilmem anlatabildimmi......
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Serkan TİKVEŞLİ, Emre SERBEST

• Expert Üye
ALMANLAR ile İTALYANLARI ve üretim anlayışlarını kıyaslamak
şahsım adına ABES İLE İŞTİGAL OLMUŞ ....
Ayrıca İBRAHİM BEY,in nazikliğinede hayranım doğrusu şu her tarafı DEFOLU 687 bilmem kaçları YARI MAMUL diye adlandırması bile büyük bir nezaket örneğidir.. benim gözümde o tür silahlar DEFOLUDUR... DEFOLU....nesini neresini anlatayım bilmemki....
ESTETİK VE ZERAFET ise göreceli kavramlardır birine göre güzel olan diğerine göre çirkin olabilir ...
şahsen ben ALMAN KIZLARINI herzaman italyanlara nazaran daha çok beğenirim.....bilmem anlatabildimmi......

Pardon Hakan bey,bu kadar tepki yaratacağını tahmin edemiyor insan, fakat şu da var bu kadar defolu ise ki ben de kabul ediyorum kısmen,dünya ölçeğinde bu kadar yok satabilmesi(687 :)) üstelik ucuz sayılamayacak etiketlerle bu modeli daha da efsane haline getirmiyor mu sizce :)...
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 16:08:26 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Serkan TİKVEŞLİ, Emre SERBEST

Çevrimdışı Vedat DURAN

• Müdavim Üyemiz
  • Epagneul Breton:Minimum ebatta Maksimum Performans
InterToto kupasında :D

Hah :D
İtalyan ,Alman Rekabeti burada güzel ve keyifli seyrediyor, çok keyif alarak  takip ediyorum.
Bir mekanikçi ,tasarımcı olarak kişisel düşüncem ,gerçek hayatta İtalyan ,Alman teknolojisi birbirinden  çook uzaktalar ,aralarında fersah fersah farklar, sıra dağlar var.Buna fark değil çekerin arkasından takip etmek denebilir.
İtalyanlar birçok sektörde kötü Alman taklitçisidir. Bir çok makine teçhizatın üst teknolojik malzemeleri ,çeliği ve özelllikle döküm vs hala Alman alt yapısını kullanırlar.
Mühendislik ve mekanik ,çelik üretimi ,çelik döküm ,savunma ve ateşli silah teknolojileri vs  son yüzyıl Alman hakimiyetiyle geçti, Hatta USA alt yapısı bile yetişmiş Alman tasarım, bilgi birikimi vs üzerinde devam etmiştir nasıl mı? 2. dünya savasından sonra Almanya'nın iyi olan nesi varsa hepsini alıp götürdüler sömürdüler ,kendi ülkelerine yetişmiş bilim adamı ,tasarım buluş vs vs...
Side by side av silahlarında  gerçekten butik üretim vs kökenlerinin 100-150 yıllık bir sürece geçmişe sahip oluşundan ,üst düzey üretimlerini  İngiliz Kraliyet ailesi ve dünyadaki diğer varlıklı kimselere pazarlayıp kendilerine daima en iyisini hedeflediklerinden ilk 3 te  İngiliz baskınlığı var. Almanlar ise yeterince sağlam amacına uygun mantığında.
Taramalı sınıfında Browning dünyanın ilk yarı otomatiğini yapandır ve kaliteli malzeme ,kendine has tasarımı ve sağlamlık bakımından kanaatimce hala 3 B lerin içinde en iyisi olarak yerini koruyor.
İtalyanlar bırakın Almanları Türklerden av silahları sektöründe birkaç üstünlüğü daha köklü bir geçmişe sahipler,markalaşmayı tamamlamış satışın gereklerini yerine getirip reklam bombardımanıyla çok satarak iyi para kazanıyorlar. Ben dahil bir çok avcıyı başlangıç seviyesindeyken kekleyip iyi paraya yarı mamüllerini çakıyorlar. Benim kullandığım yarı mamüller :)Lumar paradoks sirocco poze ,Beretta 686 ultra light  ,Beretta 687 silverpigeon II ,ve Urika taramalı.Bu yarı mamullerden almadığım hazzı keyfi İspanyol side lock ve Akus fos platın çiftelerden ziyadesiyle aldım.Fiyatları yarı mamullerden daha ucuz olmasına rağmen verdiği keyf x 3 -5 diyebilirim.
İngiliz tüfeklerinin özelliklerinde fiyatı 1/20-1/30 oranında ucuz üsteki İspanyol çiftenin aynısını kullandım. H&H 'dın kötü taklidi olsa da tığ işçiliği side lock oluşu vs güzeldi.Avda kullanmaktan çok keyf aldım. Sabit şoklu ve ağır oluşundan yaptığım ava uymayışından veda ettim.
Artık yaş kemale erdi, nihayi ürün haline gelmiş Bir Alaman almanın zamanı sanırım geldi geçiyor:)))
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 16:51:45 Gönderen: Vedat DURAN »
  • Epagneul Breton, Winchester Select Lıght Gold
  • Epagneul Breton, Beretta 391 Light
  • Epagneul Breton, Fabarm L4S
  • Epagneul Breton, Zabala Side Look Çifte
  • Epagneul Breton , Akus Çifte
  • Epagneul Breton Benelli Vinci
Vedat DURAN
1974 Çan ÇANAKKALE
0 543 831 32 24
Mininum Ebat Maksimum Performans

The following users thanked this post: Bülent ERDEM, Kamil ÜNLÜTÜRK, Serkan TİKVEŞLİ, Emre SERBEST

Çevrimdışı Emre SERBEST

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Elşnze sağlık Veat Bey çok güzel anlatmışsınız teşekkürler

İtalyan ,Alman Rekabeti burada güzel ve keyifli seyrediyor, çok keyif alarak  takip ediyorum.
Bir mekanikçi ,tasarımcı olarak kişisel düşüncem ,gerçek hayatta İtalyan ,Alman teknolojisi birbirinden  çook uzaktalar ,aralarında fersah fersah farklar, sıra dağlar var.Buna fark değil çekerin arkasından takip etmek denebilir.
İtalyanlar birçok sektörde kötü Alman taklitçisidir. Bir çok makine teçhizatın üst teknolojik malzemeleri ,çeliği ve özelllikle döküm vs hala Alman alt yapısını kullanırlar.
Mühendislik ve mekanik ,çelik üretimi ,çelik döküm ,savunma ve ateşli silah teknolojileri vs  son yüzyıl Alman hakimiyetiyle geçti, Hatta USA alt yapısı bile yetişmiş Alman tasarım, bilgi birikimi vs üzerinde devam etmiştir nasıl mı? 2. dünya savasından sonra Almanya'nın iyi olan nesi varsa hepsini alıp götürdüler sömürdüler ,kendi ülkelerine yetişmiş bilim adamı ,tasarım buluş vs vs...
Side by side av silahlarında  gerçekten butik üretim vs kökenlerinin 100-150 yıllık bir sürece geçmişe sahip oluşundan ,üst düzey üretimlerini  İngiliz Kraliyet ailesi ve dünyadaki diğer varlıklı kimselere pazarlayıp kendilerine daima en iyisini hedeflediklerinden ilk 3 te  İngiliz baskınlığı var. Almanlar ise yeterince sağlam amacına uygun mantığında.
Taramalı sınıfında Browning dünyanın ilk yarı otomatiğini yapandır ve kaliteli malzeme ,kendine has tasarımı ve sağlamlık bakımından kanaatimce hala 3 B lerin içinde en iyisi olarak yerini koruyor.
İtalyanlar bırakın Almanları Türklerden av silahları sektöründe birkaç üstünlüğü daha köklü bir geçmişe sahipler,markalaşmayı tamamlamış satışın gereklerini yerine getirip reklam bombardımanıyla çok satarak iyi para kazanıyorlar. Ben dahil bir çok avcıyı başlangıç seviyesindeyken kekleyip iyi paraya yarı mamüllerini çakıyorlar. Benim kullandığım yarı mamüller :)Lumar paradoks sirocco poze ,Beretta 686 ultra light  ,Beretta 687 silverpigeon II ,ve Urika taramalı.Bu yarı mamullerden almadığım hazzı keyfi İspanyol side lock ve Akus fos platın çiftelerden ziyadesiyle aldım.Fiyatları yarı mamullerden daha ucuz olmasına rağmen verdiği keyf x 3 -5 diyebilirim.
İngiliz tüfeklerinin özelliklerinde fiyatı 1/20-1/30 oranında ucuz üsteki İspanyol çiftenin aynısını kullandım. H&H 'dın kötü taklidi olsa da tığ işçiliği side lock oluşu vs güzeldi.Avda kullanmaktan çok keyf aldım. Sabit şoklu ve ağır oluşundan yaptığım ava uymayışından veda ettim.
artık nihayi ürün haline gelmiş Bir Alaman almanın zamanı sanırım geldi geçiyor:)))
1977-Tekirdağ

The following users thanked this post: Osman LİMAN, Serkan TİKVEŞLİ

• Expert Üye
artık nihayi ürün haline gelmiş Bir Alaman almanın zamanı sanırım geldi geçiyor:)))

Ben burda bir parantez açmak istiyorum müsadenizle...Evvelce de ve öyle bir algı oluştuğunu hissettiğim için birkaç defa belirtme durumunda kaldığım durumu tekrarlamak iyi olacak sanırım...Ben zannedildiği gibi İtalyancı veya İtalyan Alman rekabeti(varsa böyle bir şey tabi :))nde taraf falan değilim(neden olayım zaten İtalya ile İtalyanlıkla hiçbir bağım ve bağlantım da yok :))...Kullandığım ve beğendiğim ürün beretta olduğu için beretta da malum tesadüfen İtalyan orijinli olduğundan her yazdığım İtalyan kefesinde görülüyor,değil efendim sadece ve sadece beretta daha da daraltırsak 687 olarak telakki edilsin lütfen teveccühte bulunduğum ve tanıtımına katkı sağlamaya çalıştığım antite(fenomen de diyebiliriz :))...

Şöyle de bir argüman atayım ortaya Alman trap skeet takımı hangi ülke orijinli ekipmanla yarışıyor acaba :),ben şahsen hiç araştırmadım ama tahmin edebiliyorum :)...
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 17:03:01 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Serkan TİKVEŞLİ, Emre SERBEST, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bence  bir ürünün sayı olarak çok satılması,o ürünün diğer ürünlerden daha iyi olduğu anlamına gelmez.Dünyada en çok olan değil,sayısı az olan her zaman daha değerlidir. Zaten ben 657 ye tabi yim :) üstü bizi bozar :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Pardon Hakan bey,bu kadar tepki yaratacağını tahmin edemiyor insan, fakat şu da var bu kadar defolu ise ki ben de kabul ediyorum kısmen,dünya ölçeğinde bu kadar yok satabilmesi(687 :)) üstelik ucuz sayılamayacak etiketlerle bu modeli daha da efsane haline getirmiyor mu sizce :)...
KAMİL BEY
Tepkim size veya siz gibi düşünenlere değildir.. maalesef yurdum insanının vakti zamanında gözünü nispeten avrupanın sıra tüfekleri olan ((İTALYAN,,FRANSIZ,,İSPANYOL,,menşeili beretta,,robust,,darne,,aya gibi nispeten simsonuda bunlara dahil edebiliriz.)).markalarla açmış olmaları kaynaklı ve fiyat olarak ulaşılabilirlik noktasında av ve atıcılık camiasının geneline hitap edebilmeleri kaynaklı bir durum diye düşünüyorum..
yoksa ALMAN  İLE İTALYANI hiç ama hiçbir imalat sanayinde değil kıyaslamak aynı katagorinin veya aynı ligin toplumları olarak bile görmem ben.....konu bundan ibaret benim için,, konumuz olan SİLAH olayı sadece bunun çok küçük bir örneğini teşkil ediyor..
ESTETİKMİŞ,, ZARİFMİŞ,,NEYE GÖRE ,,KİME GÖRE zevkleri ve renkleri tartışmıyoruz sonuçta bunlar izafi kavramlar
size göre zarif ve estetik olan bana göre çirkin ve zayıf,,bana göre güzel sağlam ve kaliteli olan size göre kaba ve köşeli ,,,
AMA BİR GERÇEK VARKİ KALİTE HER ZAMAN KALİTEDİR.....
İÇİ BOŞ VE KOF GÜZELLER BENİ İLGİLENDİRMİYOR.... 
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Bence  bir ürünün sayı olarak çok satılması,o ürünün diğer ürünlerden daha iyi olduğu anlamına gelmez.Dünyada en çok olan değil,sayısı az olan her zaman daha değerlidir. Zaten ben 657 ye tabi yim :) üstü bizi bozar :)

Bahsedilen ürün disposable yani kullan-at şeklinde bir ürün değil,dayanıklı bir tüketim emtiası yani epey bir kullanım ömrü ve konforu beklentisiyle alınan ürünler..Çok satmasını üstelik defolu ve yarı mamul olduğu halde sihir büyü gibi olaylara mı bağlamalı...Çok satmasının o ürünün daha iyi olduğu anlamına geldiği iddia edilemezse de kötü bir ürün olduğu kat'a iddia edilemez zannımca,dolu aynı fiyat kategorisinde ve sınıfında alternatif varken...Ben kendimi bunun sadece,etkisi mutlaka olmakla beraber,pazarlama reklam vesair şeylerle değil ürünün de belli kaliteleri bünyesinde barındırması sebebiyle olabildiği gerçeğini savunmak için yoruyorum...Tatlı bir yorgunluk gerçi :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Safları sık ve düzgün tutalım 8)

KAMİL BEY
Tepkim size veya siz gibi düşünenlere değildir.. maalesef yurdum insanının vakti zamanında gözünü nispeten avrupanın sıra tüfekleri olan ((İTALYAN,,FRANSIZ,,İSPANYOL,,menşeili beretta,,robust,,darne,,aya gibi nispeten simsonuda bunlara dahil edebiliriz.)).markalarla açmış olmaları kaynaklı ve fiyat olarak ulaşılabilirlik noktasında av ve atıcılık camiasının geneline hitap edebilmeleri kaynaklı bir durum diye düşünüyorum..
yoksa ALMAN  İLE İTALYANI hiç ama hiçbir imalat sanayinde değil kıyaslamak aynı katagorinin veya aynı ligin toplumları olarak bile görmem ben.....konu bundan ibaret benim için,, konumuz olan SİLAH olayı sadece bunun çok küçük bir örneğini teşkil ediyor..
ESTETİKMİŞ,, ZARİFMİŞ,,NEYE GÖRE ,,KİME GÖRE zevkleri ve renkleri tartışmıyoruz sonuçta bunlar izafi kavramlar
size göre zarif ve estetik olan bana göre çirkin ve zayıf,,bana göre güzel sağlam ve kaliteli olan size göre kaba ve köşeli ,,,
AMA BİR GERÇEK VARKİ KALİTE HER ZAMAN KALİTEDİR.....
İÇİ BOŞ VE KOF GÜZELLER BENİ İLGİLENDİRMİYOR.... 

Artık yaş kemale erdi, nihayi ürün haline gelmiş Bir Alaman almanın zamanı sanırım geldi geçiyor:)))

1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Kamil ÜNLÜTÜRK, Emrah TUNCA

• Expert Üye
Safları sık ve düzgün tutalım 8)

Yahu saflar düzgün olsa ne dağınık olsa ne :D...Atı alan çoktan geçmiş üsküdarı :D...Victory sabit yani :D...Ben sadece olay mahallinden rapor geçiyorum muhabir masumiyeti ile :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Mustafa KARAGÖZ

• Avlak Yönetici
  • VATAN SEVDALISI,DOĞA DOSTU,UÇAR AVCISI

Ben demedim
  • Merkel Custom Made Boxlock Ejector S×S 20 ga
  • Robust 222 S×S 16 ga
  • MKE Kırıkkale 1963 S×S 12 ga
  • Derya-Lion mc391 Yarıoto
YA SEV YA TERK ET, YA TABİ OL YA DEFOL
1982/ELAZIĞ - İkamet: Malatya

The following users thanked this post: Ali AKIL, İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK, Osman LİMAN, Cemal MADEN, Emrah TUNCA

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Hahaha ;D

Ya diyorum, bilinçaltı işte :D Zaman zaman kendini ele veriyor ;D

Ben demedim

Nerelerdesiniz Mustafa Bey ya, özledik vallahi... Bunlara kalsa beni bir köşeye kıstırıp.... Lime lime edecekler ya :D

Evet, saflarımızı sık ve düzgün tutalım ;D 8)
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Serkan TİKVEŞLİ, Cemal MADEN

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Saflar sıkı :)) Allah razı olsun sohbete dahil olanlardan çok güzel bir konu oldu gitti  ;D ;D ;D ;D ;D
Serkantkv
1975 istanbul

• Avlak Yönetici
Sağolun, eksik olmayın İbrahim bey. İşlerin yoğunluğu yazmaya pek fırsat vermese de ara ara takip etmeye çalışıyorum. Bugün erkenciyiz fırsattan istifade biraz destek verelim dedim. Forum acayip keyifli yine. Pizzacı/spagettici büyüklerimiz sayesinde keyifli sohbetler var. Özellikle büyük kapışma konusundaki cesaretleri takdire şayan. O kulağınıza gelen lıkırtılar altıyüzseksen1........9'ların fabrikasyon özelliği efendim. Lıkırtısız keyfi çıkmaz, yoksa fokurtusuz nargile gibi olur :)
  • Robust 222 S×S 16 ga

• Expert Üye

Ben demedim

Ya bu pangermanic ittifak çok fena arkadaş :D..Yoktu ne zamandır bu destek kuvvetleri ortalarda derken bu ani hamle geldi,kayıtları da saklıyorlar son bir çırpınış adına :D ...

Arkadaşlar bilinsin ki bu ifade bana ait olmakla beraber ;D baskı,zor ve şantaj ortamında alınmıştır :D...
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 21:25:28 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ya bu pangermanic ittifak çok fena arkadaş :D..Yoktu ne zamandır bu destek kuvvetleri ortalarda derken bu ani hamle geldi,kayıtları da saklıyorlar son bir çırpınış adına:D...

Arkadaşlar bilinsin ki bu ifade bana ait olmakla beraber baskı,zor ve şantaj ortamında alınmıştır :D...

• Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

• Expert Üye
Sağolun, eksik olmayın İbrahim bey. İşlerin yoğunluğu yazmaya pek fırsat vermese de ara ara takip etmeye çalışıyorum. Bugün erkenciyiz fırsattan istifade biraz destek verelim dedim. Forum acayip keyifli yine. Pizzacı/spagettici büyüklerimiz sayesinde keyifli sohbetler var. Özellikle büyük kapışma konusundaki cesaretleri takdire şayan. O kulağınıza gelen lıkırtılar altıyüzseksen1........9'ların fabrikasyon özelliği efendim. Lıkırtısız keyfi çıkmaz, yoksa fokurtusuz nargile gibi olur :)

Yüzbinler milyonlar o fokurtunun lıkırtının tiryakisi olmuş 8),sizi de alalım o soğuk renksiz "köşe"lerden bu tarafa :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Avlak Yönetici
Abi son bir çırpınış değil, daha başlangıç bu Senin de aslında zaman zaman duygularını bir kenara bırakıp gerçekleri haykırdığını görüyoruz. Araya kaynamasın diye o zaman da ifade ettiğim gibi not etmişim bir kenara. Duygusallık güzel ama realite bazen önüne geçiyor. O çok rakamlı bağlılıklar...

• Robust 222 S×S 16 ga

• Expert Üye
Abi son bir çırpınış değil, daha başlangıç bu Senin de aslında zaman zaman duygularını bir kenara bırakıp gerçekleri haykırdığını görüyoruz. Araya kaynamasın diye o zaman da ifade ettiğim gibi not etmişim bir kenara. Duygusallık güzel ama realite bazen önüne geçiyor. O çok rakamlı bağlılıklar...

Söyleeee >:D...Konuuuşşş >:D,en iyi kimmm yoksa seninle Alman mürebbiyeler >:D ilgilenecek o da olmadı Alman gizli servisi devir alacak işi >:D altında haykırmak içinden geliyo adamın böyle avazı çıktığı kadar :D..
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

• Avlak Yönetici
Demek ki Almanlar kadar olmasa da işimizi iyi yapıyoruz. İbrahim bey bu cephenin duvarları sağlam. Hatta duvar değil beton blok var galiba. Efendim ne mürebbiyesi, ne ajanı?
Kedidir o kedi...
  • Robust 222 S×S 16 ga

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz

Fiyat ve güzellik endeksine göre italyanların bence en iyisi. :) 
Kalitesini bilmiyorum ama göze hoş geliyorlar. Sanırım son yıllarda Türkiyeye girişi yok...

Panzer mi,pati mi,kedi mi ne olduğunu daha görmediğimiz :D :D, ''naif mera'' tüfeğine karşı  ;D ;D  bu manda boynuz dipçikli Bernardelliyi mi çıkarsam diyorum,kaç manda gücündeymiş bir bakalım..8) 8) 8)
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 21:48:42 Gönderen: Semih MAVİLİ »
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
Dostluğumuz ebedidir, menfaate tahvil olmaz, menfaat için dost görünende uzak durmalı.
[/ur

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Emrah TUNCA