Alın işte, iki maddede, marketing nasıl olurun cevabı
İçinde bir tane gerçekliği doğrulanabilir, subjektif olmayan teknik veri yok
"kendinden emin" , "Alonso", "Hakinen", "hissetmek", "kayan plak", "şiir", "edebiyat", "enfes","nefis","civanmert","mütevazi","mucize","pulverize eden","cefakar","ağlamak üzere olmak"
Bu işte, Beretta'nın özeti bu
Üreticisinden, fanlarına, mevzu bu
Burada esas benim için güzel olan, direkt yüreğimin yağlarına yağlarına hitap eden durumlar var ...
1)Yahu kardeşim bir silah(1.gelen )bu kadar mı radarlı servolu bir uçaksavar tareti gibi kendinden emin tahrik alarak, atıyorum isimleri Alonso nun Hakkinen i takip ettiği gibi nefesini ensesinde hissettirerek takibeder meteor gibi kayan plağı , ve hemen peşinden sadece namlu ucundaki deşarj ve aynı anda toza dönen plak olmasa farkına varamayacağımız patlama anı ,sıfır recoil ...Şiir,şiir ...
2-Asıl benim tezlerime en tepeden bir doğrulama getirerek şahit olduğumuz nefis olay ,ikinci gelen çizmeli civanmert in mütevazi alım değerine aldırmadan bağrına basıp kullanmakta olduğu üç rakamlı mucize ...Evet yanlış görmüyordum bu bir 680 ve ötesi idi,takır takır plakları pulverize eden mühendislik harikası ,sök tak tetiğe gerek bile duymamışlardı cefakar tasarım teknisyenleri ,arıza vermezdi ki ordan o ...Ağlamak üzereydim ...