Gönderen Konu: İTALYAN-ALMAN REKABETİNDEN KESİTLER ;) (Başlık olmadıysa değiştirebiliriz.)  (Okunma sayısı 85111 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Hahaha :D ;D

Anladım Suat Bey, eyvallah... :D

Zaten çok fazla takatları kalmadı, düştü düşecek kaleleri :D

Tam zamanıdır, Full Attack!!! :D

Vallahi sizde bu kadar malzeme varken(Yada Beretta size o kadar lutufta bulunmuşken) sizin mazlum olmanız neredeyse imkânsız.

Beretta  sizi daha çok ihya eder. Heleki şu ikinci el makina olayını da duyduk ya  Üzümlü yapımlarından bir tık daha ilerde artık benim için......
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ıbrahım bey ben cozemedımen sızı beretta antısempatınızı anlıyorumda ben belcıkacı bılıyordum sızı .....ben uzun yıllar avrupada kaldım meshur bır ornekleme yapardı avrupalı ınsan alman muhendısle fransızı karsılastırılardı...
mesaı bıtınce fransız evıne gıdınce sarabını acıp mumunu yakar romantıkte bır muzık koydumu keyfıne dıyecek olmazmıs almansa acaba makınaın surasını soylemı yapsaydık sura sunumu koysaydı dıye dusunup dururmus...

bılmem oldumu konuya faransızmı kaldık bılmıyorum
1976 gaziantep

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
İbrahim Bey, biz şucu bucu değiliz. Daha iyi olduğunu düşündüğümüze (FN, Belgium, Browning, British Best, German, Perazzi vs) daha iyi   diyoruz.

Daha kötü olduğunu düşündüğümüze de (Beretta :D ) daha kötü diyoruz. That's all.. :)

1978 - Istanbul

Çevrimdışı Ali AKIL

• *
İbrahim by sizi beretta fabrikasından görüntü ve bilgi ziyareti yapmanız gerekli. Korkularım var sponsorluk teklifi yapmasinlar
  • BERETTA 690 Field lll
  • BERETTA S686 L SIPECIAL
Ali AKIL
1986-Antalya

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
aslında haksızda degılsızınız bende yenı model bı beratta var sankı eskılerı daha ıyı 687 duvarda asılı dururken 303 le avlanıyorum
1976 gaziantep

Çevrimdışı Ali AKIL

• *
Blaser makul fiyatlarda ülkemizde 692 den 1000 TL gibi yüksekti  game modeli yok tu
  • BERETTA 690 Field lll
Ali AKIL
1986-Antalya

Çevrimdışı Ali AKIL

• *
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 20:37:02 Gönderen: Ali AKIL »
  • BERETTA 690 Field lll
Ali AKIL
1986-Antalya

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yok o linkler güncel değil maalesef.

Bu arada, paylaştığınız linkin sonundaki "u" harfini silmezseniz link çalışmıyor. :)
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İbrahim Hocam Gün gelir  şans dönerde bir çifte yada pozeye 20  bin tl uzeri para verecek olursam,
Tamam ben ikna oldum alman bakıştıracağım

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Eveeet, safları sıklaştıralım :D

İbrahim Hocam Gün gelir  şans dönerde bir çifte yada pozeye 20  bin tl uzeri para verecek olursam,
Tamam ben ikna oldum alman bakıştıracağım
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
Mütevazi bir Superposed beni  ve safımı hemen değiştirir.

• HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yok, o zaman saf değişmiş olmuyor Suat Bey, aynı taraftayız. :D

Mütevazi bir Superposed beni  ve safımı hemen değiştirir.

1978 - Istanbul

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
İbrahim bey in yaptığı son zamanların moda deyimi ile beretta nın viral reklamından başka bir şey değil :D..Beretta bu ya :D...Zirvede yalnız yani :D...Blaserden aldıysa bile kimbilir nasıl değerlendiriyor hakkını veriyor o makinaların,misal stoeger e iberica ya belki franki ye tahsis ediyor, mis gibi makinaları yeniden hayata döndürüyor :D..Bir de etik değil diyorlar bize :D...Adamlar beretta olmasa gıcır makinalardan çöp dağları yapacak demek ki :D...Çevreci beretta go go go :D...
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 19:35:10 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Expert Üye
Her zaman söylediğim gibi italyan reklamı ve görüntüye önem vermesi ama onlar birer efsane

Süs güzelleri :D...Şunlardan hiç Eber de Erzincan da Haymana Polatlı da herhangi bir genel devlet avlakta gören var mı ya :D..Gerçi üstteki winchestermiş o belki insani fiyatıyla düşmüştür oralara :)..
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 19:26:46 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Ersen GÜNEYCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Kamil bey onları bahsettiğiniz yerlerde goremezsiniz poligon larda belki her zaman değil.
1979AYDIN

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Kamil bey onları bahsettiğiniz yerlerde goremezsiniz poligon larda belki her zaman değil.

Trap tüfeğiler diye öyle diyorsanız av versiyonlarına da rastlamak mucize gibi bişeydir kırlık yerlerde :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Beretta olmasa, o eskimiş makinalara o kadar parayı verecek kimse olmayacağı için, Alman'ın beher tüfek fiyatı daha da yüksek olacaktı tabii ki :D

O yüzden minnettar olmamak elde değil Beretta'ya :D Eskimiş, hurda murda ne var ne yok değerlendiriyor sağolsun, parası çok derdi yok , bu açıdan takdir ediyoruz Beretta'yı  ;D ;D

İbrahim bey in yaptığı son zamanların moda deyimi ile beretta nın viral reklamından başka bir şey değil :D..Beretta bu ya :D...Zirvede yalnız yani :D...Blaserden aldıysa bile kimbilir nasıl değerlendiriyor hakkını veriyor o makinaların,misal stoeger e iberica ya belki franki ye tahsis ediyor mis gibi makinaları yeniden hayata döndürüyor :D..Bir de etik değil diyorlar bize :D...Adamlar beretta olmasa gıcır makinalardan çöp dağları yapacak demek ki :D...Çevreci beretta go go go :D...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
Birde benim gibiler var arasta duran :)
Almanı seven ama ele geçmeyen,italyandanda vazgeçmeyen ama browning kullanan biz hangi katagorideyiz,bir tanımda bize lazım :)
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

The following users thanked this post: Ersen GÜNEYCE

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Kamil Bey kırlık yerde taşımak cesaret ister efendim  :)
Ben Erzincan da görmedim hele dağda bayırda hiç yok :)

Italyan taramalıların görevi her yerde sahibinin yanında olmak diyor ve kaçıyorum  :D
1993 ERZİNCAN

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Ucuz olsalar, alacağım bir tane baston niyetine kullanmak için şu İtalyan taramalılardan :D Ne bileyim yaktığımız ateşin közünü karıştırırım namlusunun ucuyla falan :D Ya da çadırın kazığını çakarım dipçiğiyle vura vura :D :D

Ama işte fiyatları pahalı , ondan dolayı hem baston, hem maşa, hem de çekici ayrıca alıp götürmek gerekiyor ava :D

Italyan taramalıların görevi her yerde sahibinin yanında olmak diyor ve kaçıyorum  :D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Kadir TANYILDIZI

• Expert Üye

Teşekkürler Kadir bey...Bu metal oyma sanatı örneklerinin asıl kullanım alanına en yakışan,en bunların kabesi olması gereken bir yerden(Erzincan) bağlanıp duruma ışık tutan çok değerli katkınız için :)...Selamlar Erzincan a ve dağlarında boy gösteren beretta :D lara,çok yaşayın :)...
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 22:28:37 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Kadir TANYILDIZI

• Expert Üye
Ucuz olsalar, alacağım bir tane baston niyetine kullanmak için şu İtalyan taramalılardan :D Ne bileyim yaktığımız ateşin közünü karıştırırım namlusunun ucuyla falan :D Ya da çadırın kazığını çakarım dipçiğiyle vura vura :D :D

Ama işte fiyatları pahalı , ondan dolayı hem baston, hem maşa, hem de çekici ayrıca alıp götürmek gerekiyor ava :D

Bu da sürç-ü reklam gene :D...Bizzat beretta nın kendi çektiği reklamda vardı aynı konsept :D...Gölde extreme kick-off dipçiğini kürek olarak kullanıp kanoyu ilerletiyordu kamolar içindeki kahramanımız :D...Versatildir ürünler sağlamdır,güven verir,yola çıkılır :)..
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 20:05:21 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kadir TANYILDIZI

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

Aman Ibrahim Bey ucuz olsalarda yapmayınız görenler olur felan en fanatiğinden  :)
1993 ERZİNCAN

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici

Vallahi İbrahim bey 500 tl.`lik birşey bile olsa,sözkonusu av tüfeği ise sizin onları yapabileceğinize hiç ihtimal vermiyorum  :) Siz kıyamazsınız  ;) haa sırf italyan diye işkence olsun babında yaparım diyorsanız o başka ama yinede ihtimal bence %0  :) Kaç yıllık SARSILMAZ taramalının bile sıfır ayarında fotoğraflarını gördükten sonra buna inanamam  :)
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

• Expert Üye
Ruh falan güzel şeyler de :D

Bence sonucu sebeple karıştırmamak gerek...

Aslında o "ruhmuş" gibi gelen şey, şu videodaki şampiyon Hancock'un sponsorluk sözleşmesi gereği yaptığı 46:03'deki DT11'i kameranın önüne koyuş hareketinin pazara , markete, kullanıcılara , insanlara yansıması bence...

"Ruh" parametresinin ölçümü, ateşli silahlarda nasıl yapılır bilemedim ben şimdi :D

Burada esas benim için güzel olan, direkt yüreğimin yağlarına yağlarına hitap eden durumlar var :)...

1)Yahu kardeşim bir silah(1.gelen :))bu kadar mı radarlı servolu bir uçaksavar tareti gibi kendinden emin tahrik alarak, atıyorum isimleri Alonso nun Hakkinen i takip ettiği gibi nefesini ensesinde hissettirerek takibeder meteor gibi kayan plağı :), ve hemen peşinden sadece namlu ucundaki deşarj ve aynı anda toza dönen plak olmasa farkına varamayacağımız patlama anı :),sıfır recoil  :)...Şiir,şiir :D...

2-Asıl benim tezlerime en tepeden bir doğrulama getirerek şahit olduğumuz nefis olay :),ikinci gelen çizmeli civanmert in mütevazi alım değerine aldırmadan bağrına basıp kullanmakta olduğu üç rakamlı mucize :D...Evet yanlış görmüyordum bu bir 680 ve ötesi idi,takır takır plakları pulverize eden mühendislik harikası :D,sök tak tetiğe gerek bile duymamışlardı cefakar tasarım teknisyenleri :),arıza vermezdi ki ordan o :D...Ağlamak üzereydim :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın