tanıyan tanımayan seven sevmeyen bilen bilmeyen duasını aldıgım duasını alamadıgım...büyüklerimden küçüklerimden akranlarımdan duaları için Allah razı olsun ....duası olmayanlardanda Allah razı olsun...
arkadaşlar dostlar canlar bazı kürler önermişler bazı dostlar çok özel tam dogal ürünler önermişler özelden adres yaz yollayalım abi demişler.... bu mesajları genelden ve özelden okurken gözlerim doludolu oluyor.....kendimi zor tutuyoum... Allah razı olsun....
benim sevgili kamil abimde bu sürecteki durumumu sormuş.... ona özelden yazdıgım mesajı buradan paylaşıyorum.. benim şon durumum budur... sevgiler saygılar....
abicim.. ilk hüçre için ilk 6 ay 6 kür kemoterapi aldım emarlar kontroller aşamasına geçemeden yine prostatda ikinci hücre tespit edildi hemen onun için üçgün arkaarkaya yine 6 kür verdiler üç haftada bir oda bitti..... filmler emarlar kontroller aşamasına geçecektikki
)
) başıma üşüşmüşler..
) iki günlük nöbete soktular... nöbet sonrası hemen kafaya on gün 10 seans rapyoterapi uyguladılar.....bu çarşamba günü emarlar çekilecek... yeni yol haritası belli olacak....
şimdi abicim... yoruldugum zaman 3-4 tane bira içmiş gibi kafam güzel oluyor.. ben kafa güzel halimdende memnun oluyorum...ama ev ahaliside huzursuz oluyor...
)
)
şimdi benim gücüm kuvvetim yerinde... 4-5 saat ormanda çulluk avı yaparım.. gene 5-6 saat daglarda keklik peşinde koşarım...
sahilde kilometrelerce yürürğm... agrıyan sancıyan yerim yok....
bazen kendimi çok yorgun hissettigimde hafifyen başın sagı solu oda hafıften agrı yapıyor bazende hiç agrı olmuyor....
sıkıntı benim için degil yakın çevrem için yorulunca kendimi sarhoş gibi hissetmem... kafamın içmeden hoş olması.....
sadece nöbet yorgunluk ve radyoterapi etkisimi.... güzel dinlenmişsem normalim her halim normal... akşama dogru yorulunca niye sarhoş oluyorum niye kafam güzel oluyor........
tam olarak anlatabildimmi kamil abicigim.....