0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birol bey kardeşim,bedeninin ruhunun tam kapasite ile verdiği mücadeleyi tüm gerçekliği ile yansıtmışsın, tedavi ekibinin de profesyonelce varlarını yoklarını ortaya koydukları da besbelli...Burda tek ihtiyacımız moral ve yılmamak,bunu tekrar tekrar hatırlamak lazım...Elbette zaman zaman böyle kafanda veya vucudunda hoşuna gitmeyen haller olabilir ancak vucutta yeterli sistemler var bunu altedecek yeter ki kendine güvenin sarsılmasın,sabrın isyan etmesin...Ama beş gün ama on gün belki biraz daha sıkıntılı anların olabilir fakat moralini etkilemesine müsade etmediğin sürece geçecektir bu rahatsızlık verici dönem Allah ın da izniyle,moralini bozsan da geçecek tedavi kuvvetli olduğu için ama yüksek moral vucudun mücadele gücünü artırıyor...Canın sıkıldıkça ya-----------------------------------------------------------------------abi Allaha şükür benim ölümden korkum yok... ölüm korkusu olmayan insansanlarda moralmotivasyon sıkıntısı yaşanmaz.... Haşa h.z azrail karşıma gelse hadi dese .bi saba kısa koşususu yapalım sonra gidelim ...diyebilecek kıvamlardayım kaç zamandır....tek sıkıntım.. yorulunca şarhoşluyorum dedigim zamanlarda çok konuşuyormusum .bazı şeyleri iki üç kez tekrarlıyormuşu..... sarhoşun mektubu okunmaz derler:)) )kısaca gevezelik yüzükten insanların bende sıkılmaları beni rahatsız eden tek şey...onunda şimdi önlemini almaya çalışıyorum... şuan uyumak üzereyim... ''siesta'' hergün ''siesta'' yapabilirsem sarhoşluk olmayacak inşallah...
Birol kardeşim tekrar geçmiş olsun, Allahın izniyle yenmişsin zaten hastalığı ama gün içerisinde biraz daha az yor kendini derim. Sabırlı olmakda fayda var, yeni sezona çok daha sağlıklı ve dayanıklı olabilmek adına, selam ve sevgilerimle.
Arkadaşlar son saglik dururum supermis emarlarim filmlerim harikaymis dr. Soyledi..panik yok yani