ceza 270 tl ise bu işte bi tuhaflık var tuhaflık doğru ise ben birdaha ne harç yatırırım nede pul alırım 10 yıllık avcıyım 1 defa kendi isteğpimle denetlendim dağın zirvesinden daha gördüm denetim yaptıklarını eksiğim olmadığı için yolumu değiştirmedim o zaman ben kerizim her yıl 130+130+20 280 300 tl para ödüyorum adam beni on senede bir yakalasa ne olur ?ceza ya yanlış doğru isede bu kadar olmazı caydırıcı tam tersine yasalara uymama konusunda caydırıcı
Av yerinden aracımın olduğu yola dönerken kalabalık bir grup gözüme ilişti.Hızlıca yürümeye başladım bir şey mi oluyor diye..Milli parklar görevlileri orada park eden avcı arabalarının yanına gelen avcıları tek tek denetliyorlar.Beni de arabaya varmama 200 metre kala iki kişi yolda karşıladı
Tüfek poze olduğu için takoz falan kontrol gerek olmadığından direkt evraklara bakıp rastgele dediler.Sırt çantamda mühreler düdükler falan vardı.Çanta da ne var dediler muhre düdük dedim.Açıp bakmadılar bile..Neyse; kalabalığa vardığımda araba da kanatlı motorlu ördekler 7-8 tane otomatik takozsuz tüfek, poşet de vurulmuş ördekler, birsürü değişik normal muhre v.s Orada kalabalıkda tartışma vardı, birisinin belgesi yokmuş.O kişiye de 270 küsür ceza yazacağız sana dediler.Oradan rakam öyle dedim.