0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bir pazar avı olmuş rastgele abi birde bizim buralara düşse bu hayvanlar sezon kapanıcak daha henüz sefteye 1 var bu ördekleri ayvalığada beklerizzz ...
Tebrikler Özgür bey çoğumuz havluyu attık bir sen varsın düzenli ve istikrarlı bir şekilde tozunu almaya ısrarla devam eden meraların hem de en adı sanı duyulmadık marka ve modellerle ...Hiç değilse senin fotoğraflara bakıp heves gideriyoruz ...rasgele...
güzel av olmuş daim olsun ....rasgele
rast gele abi
rastgele abi
teşekkür ederim isamil aslında çulluğa direk gidicektik önce gölete bakalım dedik ördekleri görünce ben gitmiyorum burdayım dedim arkdaşlar da dayanamdı onllarda kaldı inan çoğuna tüfek atmadım sudan alma imkanımız olmadığı için kıyıdan attıklarım bunlar ama suda izlemesi de bayağı güzel oluyor bizim burda biraz daha misarimiz olsunlar sonra sizin oraya gidebiliriler
rica ederim özgür abi çok berketli bir av olmuş bizim buralarada gelmelerini bekliyoruz itina ile ördek avı yapılır
Abi rastgele gerçekten azar azar da olsa güzel avlar yapıyorsun. Bu arada Anabella'ya ilk iş olarak su aportuna alıştır, benim Tony ile en büyük avantajım o yok sudan nasıl alınacak yok atsam mı atmasam mı derdim yok yeterki av olsun alır gelir bir av köpeğinin bence olmazsa olmazı su aportu. Su aportuna alıştırmanın en kolay yolu seninle beraber denize girmesi, alıştıktan sonrada bol bol at getir yaptırmak.Alıştıktan sonrada bu şekil oluyor Fethiye'den selamlar.
teşekkür ederim gökhan maşallah tony tam bir su canavarı bu da benim kayınço ile eskilerden kurzharımızın su çalışmasından https://www.facebook.com/ozgur.atas.944/videos/vb.1033229136/10200905139524089/?type=3&theater
Önemli olan keyif almak,o da olmuş zaten,daim olsun rast gele.
özgür abi yine yakmiş ortalığı
Rasgele kardeşim.