Gönderen Konu: Stoeger m2000 dipçik boyu  (Okunma sayısı 2114 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Davut ATACA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Stoeger m2000 dipçik boyu
« : 03 Ocak 2016, 10:15:59 »
İlk tüfek tercihimi stoeger m 2000 ahşap tan yana kullandım fakat boyum kısa olduğu için tüfek bana biraz büyük geldi dipçiğin arkasındaki lastik yerine düz ped varmıdır?
1993 Ankara

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Stoeger m2000 dipçik boyu
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2016, 12:49:07 »
Dipçiği kısaltarak kendinize uygun hale getirebilirsiniz ince ped 2000 ler için yok ben de sentetik var ben pedi kestim takılma problemi de bitti

1976  istanbul

The following users thanked this post: Davut ATACA

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2016, 22:20:32 »
merhaba kardeşim evet düz pet var tüfek malzemeleri satan bir yerden bula bilirsin.benim tüfeğim de aynı tüfek ve aynı sorun vardı tüfek ustası bulup ölçü aldırdım usta yarım santim dipçiği kesti orijinal pedi geri takıp uzun kalan pedin ucunu kesti daha iyi oldu en azından tüfeği omuzlarken ped giysilere takılmıyor.
1982 İZMİR

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2016, 23:31:04 »
İlk tüfek tercihimi stoeger m 2000 ahşap tan yana kullandım fakat boyum kısa olduğu için tüfek bana biraz büyük geldi dipçiğin arkasındaki lastik yerine düz ped varmıdır?
Valla kardesim stoegerin dipcigi herkese uzun geliyor kaba ve uzun dipcileri var tetik mesafesi 37.5i buluyor ahsapsa silah daha iyi ben pedi söküp demir testeresinle cart die kesiveriyorum valla :) hic takmam silahi kendime göre ayarlarim en son stoegerim 3000 di ahsap onuda ön taraftan kestim kabzeyi tetik eline uzun geliyordu 3 gün öncede akkari kestim pedi söküp gene hart hart :) uğrasamam dipcik ustalarinla zaman yok :) :) kes gitsin yani
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)