Saygıdeğer abilerim son derece doğru yazdıklarınız, ben 2014 mart ayında 391 TEKNİSY STONECOAT aldım, aldığımda mekanizmada bir takılma hissettim, bayiye bu sorun olmasın dedim olmaz dedi, tabi Orbay abimizin dediği gibi denemek ne mümkün. sonra bu tüfeği aldım (tüfek sıfır). ruhsata işlettikten sonra deneme atışlarında tutukluk yaptığını gördüm videoya aldım, bayi aracılığıyla STOEGER e gönderdik 3ay sonra tüfeği yaptık diye gönderdiler, gittik denemeye arızanın giderilmediğini fark ettik. tekrar STOEGER e gönderdik, bu işlere bakan ÜMİT BEY var. o dedi ki bu parça değişmesi gerekiyor ama elimizde yok yurt dışından gelecek. 3 ay bekledik sezon açılacak artık ağustos ayı oldu hala parça gelmemiş, dedi ki biz buna URİKA parçası takalım sezonda tüfeksiz kalma, sezon bitimine kadar parça gelir ozaman tüfeği gönderirsin parçayı takarız dedi. tamam dedik. urika parçasıtakılan (kaşık) tüfeğimiz geldi ama sorun devam ediyor. sorun şu: 45 derece yukarıya yan atışlarda tekliyor. bu tüfek ile bir sezon geçirdik. 2015 Mart ayında tekrar STOEGER e gönderdik İTALYA ya gönderilsin diye. STOEGER deyapılamayacağını anladım , tamam gönderelim dediler. 2015 ağustos ayında son durum nedir diye sordum dediler ki izin bekliyoruz. KASIM ayına kadar izin bekledik, sonra dediler ki bu tüfeği değiştirelim.. tamam dedim. tüfeğin sıfırını bulamadılar, 2011 den sonra üretilmez olmuş, komando ve yazıcılardada bulamadılar. o zaman yurt dışına çıksın diye direttim. Dediler ki A400 LE DEĞİŞTİRELİM ama farkını vermem şartıyla bende dedimki zaten ben A400 ü istemiyorum çünkü zaten ben TEKNİSY i aldığımda liste fiyatı 6300 TL İKEN A 400 ACTİON LARIN LİSTE FİYATI 5400 TL idi , ben A400 ü kabul ederek zaten kaliteyi düşürüyorum dedim. yurt dışına gönderme konusunda ısrarcı oldum. sonrasında fiyat farkı olmaksızın ACTİON ile değiştirelim dediler OLAYLARI ÇOK KISACA ANLATIYORUM SON ÜÇ AYDIR HERGÜN YARIM SAAT TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPIYORDUM.. özetle, 30 ARALIK 2015 te ACTİON geldi şimdi av bayide duruyor, ŞİMDİ RUHSATA İŞLETSEM Mİİİ? İŞLETMESEM Mİİİİİ? DÜŞÜNÜP DURUYORUMM... ARIZA ÇIKAR İSE BU 21 AY SÜREN İŞLEME TEKRAR BAŞLAMAK VAR, YADA MEMNUN KALMAZ İSEM TEKRAR SATMAKLA UĞRAŞACAM, "TSE" YAZISIDA KAFAMI KARIŞTIRIYOR.. HERHALDE BİDAHA SIFIR TÜFEK ALMAM!...