Selam herkese
Kendimden bahsediyim akşehirliyim 29yaşındayım ve en çok sevdiğim av ördek avıdır. Ever gölü ve Akşehir gölünde sayısız ava gittim. Küme avı ,kayık avı, Çamura yatarak ,buza yatarak avlandım. Bu av geçmişimi anlatma sebebim neden böyle tüfek soruyorsun kardeşim dememeniz için çünkü avladığım tüfekleri yazıcam ve anlamadığım yeni otomatikler için soru soruyorum.
Bir çok tüfek kullandım ,kullandığım tüfekler İtalyan Black magic franchi 12 hareketli namlu inanilmaz mesafelerden ördek vurdum ama beni huylandıran özelliği namlu her fişekte hareketli olduğundan şahlanması idi ve sattım. İspanyol noris Yanyana 12 kalibre bu tüfekle belki 10 sene avlandım her zaman derler İspanyol tüfeği yaramaz veya öldürmez onlara sadece gülüyorum😊.
Fransiz robust 222 ama 100 yıllık vardır 12kalibre 17.1 17.3 sok düşük gramla çok şahit oldum 80 Metreden ördeğin düşüşüne robust içinde noris gibi derler.
Su an 76 namlu 1/2 şoklu s56 ss serisi beretta kullanıyorum bu tüfekten şüphem yok fakat beretta ve benelli otomatik kullanmadım Benelli mi beretta mi almak için araştıyorum sizlerin görüşlerini almak için böyle bir yazı yazdım. Şimdiden teşekkür ederim