Gönderen Konu: AK 212 ile Hedefi Vuramıyorum!!!  (Okunma sayısı 10929 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
Ynt: AK 212 ile Hedefi Vuramıyorum!!!
« Yanıtla #25 : 18 Ocak 2016, 09:39:48 »
Sevgili arkadaşım her yerli tüfekte bu tür sorunlar mevcut fabrikaya gönder gerisini düşünme diğer yedek bir silahlada belirli bir süre avlan
1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
  • Yeminli Mütercim Tercüman AKDAŞ SİLAH
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #26 : 22 Ocak 2016, 11:28:21 »
Lütfen [email protected] / 0 332 511 0508 ile iletişime geçin ve uygun bir zamanda tüfeği fabrikaya gönderin. Gerekli inceleme ve tamir yapılır. Mobil şoklu 66 cm ve üzeri namluların atışları saçma ile yapılır, eğer saçma atışlarında da sapma varsa sorun var demektir.

Selamlar

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 22 Ocak 2016, 12:15:18 »
Lütfen [email protected] / 0 332 511 0508 ile iletişime geçin ve uygun bir zamanda tüfeği fabrikaya gönderin. Gerekli inceleme ve tamir yapılır. Mobil şoklu 66 cm ve üzeri namluların atışları saçma ile yapılır, eğer saçma atışlarında da sapma varsa sorun var demektir.

Selamlar

Sağolun Ömer bey. Tüfeğim geçen cuma günü geldi. Fakat daha deneme yapamadım. Denemeleri saçma ile yaparım. Domuz avcısı değilim. Kurşun da atmam pek. Sadece deneme için konu başında yazdığım atışları yaptım. 30 metrede 30-40 cm sapma tek kurşunda olsa normal değildir herhalde. Saçmalar atılan yere gitsin ben ona da razıyım.
1980-Antalya

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
  • Yeminli Mütercim Tercüman AKDAŞ SİLAH
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #28 : 22 Ocak 2016, 13:05:10 »
     Sağolun Ömer bey. Tüfeğim geçen cuma günü geldi. Fakat daha deneme yapamadım. Denemeleri saçma ile yaparım. Domuz avcısı değilim. Kurşun da atmam pek. Sadece deneme için konu başında yazdığım atışları yaptım. 30 metrede 30-40 cm sapma tek kurşunda olsa normal değildir herhalde. Saçmalar atılan yere gitsin ben ona da razıyım.

30-40 cm gayet tabi normal değil. Burada söylenilmek istenen şey şu: ben 50 metreye hedef kağıdı dikerim, aynı delikten arka arkaya 5 kurşun geçiririm diyen tek kurşun severler, bunu 71 cm standart bantlı, şoklu namlu ile yapamazlar. Normal namluda bahsedilen minik sapmalar 5-10 cm kadar olabilir. Daha fazlası hatasız bir namluda olmaz. Eğer 30-40 cm sapma var ise namluda kesin olarak problem vardır.

Merak etmeyin grupman konusunda Akdaş tüfekleri çok iddialıdır. Sizi memnun edecektir. Size tavsiye mümkün olduğunca düşük gramaj kullanmanızdır.

Selamlar

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 22 Ocak 2016, 13:48:11 »
Tüfeğe ne gibi bir işlem yapılmış bilgi verdiler mi?

Dün aradım ve sorun neydi ve ne işlem yapıldı diye sordum. Yetkili bana tam olarak ''Sorun şu. Yapılan işlemde bu'' diye tam bir yanıt vermedi. ''Arkadaşlar gerekli düzeltmeleri yaptılar. Sorun kalmadı.'' şellinde cevap verdi. Yani sorun namluda mı, şerit kasa bağlantısında mı, ya da başka yerde mi bilmiyorum. Ne işlemi yapıldığını da bilemiyorum tabii.

Ayrıca namlu kepinde iki yerde önleyemediğim bir paslanma vardı. Gövdede bulunan pim 4-5 atışta çıkıyordu. Birde aldığımda kayışlık yerleri yoktu, onunda takılmasını istemiştim. Askı yerleri hariç diğerleri yapılmış. Ayrıca arpacığın ucu kırıktı onu da değiştirmişler. Görüştüğüm yetkili askılık yerlernin de takıldığını söyledi. Ben de takılmadığını söyleyince ''bir karışıklık olmuş ya da unutulmuş, sezon sonu gönderin yaparız'' dedi.

Velhasıl kayışlık yerleri hariç diğer diğer sorunlarımız halledilip gönderildi. Ama biraz geç oldu. Akdaş yetkililerine ve emeği geçenlere teşekür ediyorum.

Usulüne uygun şekilde atışları yapıp buradan tekrar paylaşırım inşaallah
1980-Antalya

Çevrimdışı Hidayet TURGUT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 28 Ocak 2016, 07:00:19 »

Fabrikadan direk geldigi gibi katıldım yarışmaya sonuc ortada arkadaş
Akdas ak212 harika bir silah
1986 KONYA