Merhaba
Bu tüfeği 14 gün önce aldım, uzun araştırmalar ve buradaki yazıları okuyarak benim için en doğru seçimin bu tüfek olduğunu düşündüm ancak aldıktan 3 gün sonra tetik düşürürken alt iğne ileri çıkık şekilde takılıp kaldı ve doğru aldığım bayiye götürdüm aldığım bayi tüfeği kırdı ve bunun sonucunda iğne alt namlu fişek yatagında iz yaparak aşağı doğru sarkıttı neyse dedim eve geldim yine tetik düşürürken çift tetik düştü ve direk fabrika ile irtibat kurdum
Kadir Doğdu bey e durumu aktardım ve tüfeği göndermemi söyledi gönderdik ellerine ulaştı aradı Kadir bey ve ben tekrar izah ettim sorunları ve bu tüfek ile bir fişek dahi atamadan bu sorunlar ile karşılaştığımı belirttim ve kendisinden arpacığın fiber arpacıkla değişme imkanı olup olmadığını sorduğumda tabiki hallederiz dedi ucretini sorduğumda ne demek efendim lafımı olur dedi teşekkur ettim ve kendisinden tüfeğin 3-4 gün içerisinde elimde olmasını rica ettim ve bu 3-4 gün boyuncada kendisi ile sürekli irtibatta kaldık ve bazen günde 6-7 kez kendisini şahsi telefonundan aradığım oldu ve her seferinde gayet sevecen güler yüzlü ve ilgili bir şekilde bilgi aldım ve ricam üstüne tüfeğin 22.12.2015 tarihinde kargoya verip veremeyeceğini sorduğumda tabiki veririz dedi ancak aksilikler üst üste geliyor ya kargo aracı fabrikaya gelemeyeceğini bildirmiş sanırım bir mahallede takılı kalmış her neyse kendisi sağolsun bir zat kargo şirketine giderek kargomu yollamış bununla kalmayıp kargo ücretinide kendileri karşılamış bugun tüfeği almaya kargo şirketine gittiğimde şaşırdım kargo ücreti istenmeyince. bu arada atladığım bir yer olmuş kusura bakmayın kendisine bir soru yönelttim tüfekte alt atma gibi sorunlarla karşılaşırsam bir zat fabrikaya tüfeği kendim getirsem hem tüfegin tamir aşamalarını görsem hemde en azından tamirden sonra orada deneyip bir sorun varsa tekrar mudahale etmenin daha kolay ve hızlı olacağını belirttim kendileri tabiki olur dediler tam bu sırada kendilerine orada konaklayacağım otel varmı dediğimde sizi ben misafir ederim ne demek dediler ve beni çok mutlu ettiler cok ayrıntılı yazdım çünkü bir çok konu okudum aradık şöyle dediler böyle yaptılar diye ben hiçbir olumsuz bir şeyle karşılaşmadım sağolsunlar tüfeğimide yapmışlar bütün sorunlarını şimdilik bir sorun görünmüyor bugün tek kurşunla atış yaptım hedef şaşma gibi birşey olmadı ancak tam ayrıntılı testleri önümüzdeki günlerde yapıp burada yayınlayacağım umarım bugun yaptığım atışlardaki başarı ayrıntılı testlerde de olur ve alt atıyor üst atıyor gibi bir sorunla karşılaşmam herkese teşekkür ederim.
Buradan Huğlu Süperpoze tamir servisinde çalışan
Kadir Doğdu beye ve tüm huğlu ya teşekkür ederim .