Tuncay Hocam, hassasiyetin için çok teşekkür ederim.
Ben, bu organizasyonun fişek, ekipman, hedef, organizasyon yeri (muhtemelen bir kulüp poligonu olacak, kesinleşmedi), lojistik, ekipman ve İstanbul içi insan taşıma vs gibi maliyetlerini kendim karşılamayı göze alarak başladım zaten. Kendi ekipmanlarımı ve kendi aracımı kullanacağım, tüm yakıt da benden
Kulüp de çok para istemez diye düşünüyorum, onu da kulüple görüştükten sonra, kendi aramızda bir kaç kişi konuşuruz diye düşünmüştüm.
Ancak organizasyon için tek bir Pazar günü yetmeyeceği için, yani bir Cumartesi ve Pazar'ı kapsayacağı için , şehir dışından gelen arkadaşların bir gecelik kalacak yeri için bir organizasyon yapmak gerekebilir. Uygun bir yer bulunur diye düşünüyorum. Bu kısmını gelen arkadaşlar kendilerine düşen kısmı, kendileri karşılar diye ümit ediyorum.
Bir de, iki gün boyunca, organizasyon yerinde, herkesin karnı acıkacak, susayacaklar falan
Bu da temel ihtiyaçlardan, eğer organizasyonu kulüp ortamında yapabilirsek, kulübün sağladığı gıda imkanları dahilinde, yiyebildikleri kadarını direkt kulübe öderler diye düşünüyorum, tost falan ucuz
Kıymetli Dostlar,
16-17 Nisanda hepbirlikte yapmayı düşündüğümüz organizasyon tahminimizden daha büyük bir BULUŞMAYA dönüştü..
Ve bu PAYLAŞIMIN maddi bir külfeti var..
Tüm teknik ekipman , ölçüm ve değerlendirmede bütün yükü omuzlayan dost Sn.İbrahim Aysu..Buluşma öncesi fişeklerin hız tutarlılıklarının ölçülmesi,bunun için poligona veya meskun mahal dışına araçla sürekli gidip gelmeler,kullanılacak onlarca fişek, organizasyon poligonda olacaksa Poligona ödenecek meblağ , pattern kağıtları, hepsi kısaca PARA DEMEK..
İbrahim Aysu ; Kimseden bir talebi olmadan hazırlıklara başladı bile..Bir beklentiside yok..
Ve fakat enazından bu paylaşımı önemseyen,orada bulunmak isteyen,tüfeğini teste sokan insanların yani BİZLERİN BU MADDİ KÜLFETİ PAYLAŞMA ZORUNULULUĞUMUZ VAR!
Daha öncesinden dışarıdan gelecek insanların konaklaması, yeme içme işinin halledilmesi de ayrı konu başlıkları..
Bu konuda öncelikle kimlerin gelmek istediğini, kimlerin rezerve edilecek yerde kaç gün kalabileceklerini bilmek gerekiyor..
Biz Anadoludan çok fazla organizasyona destek olamıyoruz..Herkesin ÖNERİSİNE ve KATILIM BİLGİSİNE İHTİYAÇ VAR..
Selam ve saygılarımla