Gönderen Konu: Büyük Kapışma - A Big Fight: Shotgun Giants  (Okunma sayısı 194354 defa)

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
Abi konuya yetisemiyorum valla ne bu hayirli olsunlar dedim kac sayfa geriye gittim anca yakaladim. :) hayirli uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Ama benmi kaçırdim yine birsey süprizmi oldu Merkel beklemiyormuyduk abi ya. ? Gerci bence bu daha güzel :) darisi bizlerin başina ;) teste giricekmi bu tank
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
İbrahim bey güle güle kullanın.. bir ara ilk geldiğinde blaser f3 trap alacaktım ancak o arada bir 525 arkadan cynergy denk geldi onları aldık nasip olmadı..bir kaç gündür yeniden  namlu kalitesini düşünerek almayı planlmaya başladığım tüfekleri sizin aldığınızı görünce benim için daha iyi oldu en azından yapılacak testler benide japondan almana geçiş yolunda etkileyecektir.. .ilk defa almış olduğum olduğum italyanlar rizzini ve fabarmı elden çıkardım.kullanımdan dolayı değilde bir türlü ısınamadığımdan bu karar etken oldu..nedense illa browning miroku ruslarda mts alman blaser merkel gibi silahlar ben daha çok etkiliyor.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Ali AKIL

• *
İbrahim by blaser kullaňılan bir video beyaz keklik sponsorsuz
  • BERETTA 690 Field lll
  • BERETTA S686 L SIPECIAL
Ali AKIL
1986-Antalya

Çevrimdışı Ali AKIL

• *
   BLASER F3
  • BERETTA 690 Field lll
  • BERETTA S686 L SIPECIAL
Ali AKIL
1986-Antalya

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Valla Polat Bey, sizi daha çok etkileyenler, İtalyancıları da aynı şekilde etkiliyor da, inattan telaffuz edemiyorlar :D Gerçi arka planda itiraflarını yaptılar :D

İbrahim bey güle güle kullanın.. bir ara ilk geldiğinde blaser f3 trap alacaktım ancak o arada bir 525 arkadan cynergy denk geldi onları aldık nasip olmadı..bir kaç gündür yeniden  namlu kalitesini düşünerek almayı planlmaya başladığım tüfekleri sizin aldığınızı görünce benim için daha iyi oldu en azından yapılacak testler benide japondan almana geçiş yolunda etkileyecektir.. .ilk defa almış olduğum olduğum italyanlar rizzini ve fabarmı elden çıkardım.kullanımdan dolayı değilde bir türlü ısınamadığımdan bu karar etken oldu..nedense illa browning miroku ruslarda mts alman blaser merkel gibi silahlar ben daha çok etkiliyor.
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Polat OLUR, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
italyadan tek beğendiğim monica belluci... o da mazide kaldı :)
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

The following users thanked this post: Osman DÖŞLER, İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Sevgili Özgür,

Şimdi daha güzel diyemiyorum da, kullanım amacı farklı diyelim... :) Bu tüfek, bek avlarında, extrem fişeklerle (HeviShot, Tungsten vs) yüksek atışlarda, bir de sezon dışında keyif için skeet atışlarında kullanabilmek için düşündüğüm bir tüfek.

Merkel'in yeri ayrı, ona mera arıyoruz hala :D

Abi konuya yetisemiyorum valla ne bu hayirli olsunlar dedim kac sayfa geriye gittim anca yakaladim. :) hayirli uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Ama benmi kaçırdim yine birsey süprizmi oldu Merkel beklemiyormuyduk abi ya. ? Gerci bence bu daha güzel :) darisi bizlerin başina ;) teste giricekmi bu tank
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yok ama, makarnaları da çok güzel ;D

italyadan tek beğendiğim monica belluci... o da mazide kaldı :)
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yaparız Erol Abi, geçici olarak elimdeki HeviShot'lardan fişek ayarlayayım da, eksilen kadar Tavşanlı'dan gelecekleri yerine koyar tamamlarız :D

Tahtalı ön testi mi,kaymaklı ekmek kadayıfı olur valla,dadından yinmez  :D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Erol ÖZTÜRK, Serkan TİKVEŞLİ

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İbrahim Bey,Milano'dan dün gece geldim, her tarafta resimleriniz asılı aman diyim sakın gitmeyin mazallah alırlar içeriye :))))
Serkantkv
1975 istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Hah ;D

Seviyorum onları da, makarnalarını da :D

Pizzaları o kadar iyi değil ama iyi yerine denk gelirseniz onu da iyi yapıyorlar :D

İbrahim Bey,Milano'dan dün gece geldim, her tarafta resimleriniz asılı aman diyim sakın gitmeyin mazallah alırlar içeriye :))))
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Serkan TİKVEŞLİ

Çevrimdışı Mustafa KARAGÖZ

• Avlak Yönetici
  • VATAN SEVDALISI,DOĞA DOSTU,UÇAR AVCISI
8)

Ejector kısmı ekstra ilgimi çekti.
Yakışır İbrahim hocam. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız keyifli avlarda kullanmanızı dilerim. Yalnız şu yarışma günü sahip çıkın canavara, sağda solda kafa göz kırık, çıt kırıldım malzemenin bedelini fatura etmesinler size.
  • Merkel Custom Made Boxlock Ejector S×S 20 ga
  • Robust 222 S×S 16 ga
  • MKE Kırıkkale 1963 S×S 12 ga
  • Derya-Lion mc391 Yarıoto
YA SEV YA TERK ET, YA TABİ OL YA DEFOL
1982/ELAZIĞ - İkamet: Malatya

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Serkan TİKVEŞLİ

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İbrahim bey hayırlı olsun
Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
ama bir konuda size kırgınım  ;)
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Valla güzel pizzacılar vardı,gerçi ben genelde peynirli olanları yedim :))

Hah ;D

Seviyorum onları da, makarnalarını da :D

Pizzaları o kadar iyi değil ama iyi yerine denk gelirseniz onu da iyi yapıyorlar :D
Serkantkv
1975 istanbul

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: Büyük Kapışma -
« Yanıtla #564 : 29 Ocak 2016, 22:22:24 »
Valla Polat Bey, sizi daha çok etkileyenler, İtalyancıları da aynı şekilde etkiliyor da, inattan telaffuz edemiyorlar :D Gerçi arka planda itiraflarını yaptılar :D

Valla İbrahim bey şu tüfek için de az daha bekleme durumu olsa imiş nerdeyse saat pimi çıkartacakmış tüfek :D gene de nuh deyip peygamber dememek konusunda göstermiş olduğunuz insanüstü gayretin gül hatırına gerçeklerin(kim kimi daha çok etkileyebildi mevzuu :)) bir süre daha örtbas vaziyette kalmasına ses etmeyelim bari :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Çok sağolun Mustafa Bey, eksik olmayın.

Ejektörlerinin ortasında görünen siyah pimler aslında birer buton gibi çalışıyorlar. Ejektör kurulması için. Aynen ateşleyici iğne mantığında, (Kubuzun ön yüzünde toplam 5 tane iğne var :D ;D ) bu buton gibi çalışan pimlere tetiği çektiğiniz anda basılıyor ve ejektör kurma işlemi tetik düşürüldüğü anda gerçekleşiyor. Hangi namlu ateşlendiyse o kuruluyor tabii ki ama sonuç olarak değişik inovatif bir tasarım. Tasarımın genel amacı, sporcu fişeği doldurduktan sonra, sporcunun atış öncesi konsantrasyonunu üst seviyede tutabilmek adına, tüfeği kapatırken ejektör yayının mukavemetiyle uğraşmaması ve tüfeğin çok kolay ve "smooth" bir şekilde kapanması... Tüfek, genel diğer ejektörlü tüfeklerin aksine, kapanırken pamuk gibi yumuşacık kapanıyor bu tasarımı sayesinde...

Ha bir de, hem bu ejektörleri kuran pimler, hem de kapsülü patlatıcı iğneler, kubuzu sökmeden değiştirilebiliyor. Özel bir alyanı var, kubuzu sökmeden önden kurucu ve patlatıcı iğnelerin tamamını değiştirebiliyorsunuz. Ateşleyici iğneler de, genel O/U tüfeklerde görüldüğü gibi, kapsüle yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya açılı bir şekilde vurmuyor, tamamen dik 90 derece açıda vuruyor... Kubuzun fişek tablalarına dokunan ön yüzü de ayrı modüler bir plaka, zaman içinde fişek tablaları iz yaptığında, plakayı ters çevirebiliyorsunuz, kaymak gibi bir kubuz görüntüsü oluyor yine. Ya da bu plakayı (20-25 Euro gibi ucuz bir parça) istediğiniz zaman yenisiyle değiştirebiliyorsunuz... vs vs ... Mühendislik memleketi tabi Almanya, o kadar olacak :D

Ejector kısmı ekstra ilgimi çekti.
Yakışır İbrahim hocam. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız keyifli avlarda kullanmanızı dilerim. Yalnız şu yarışma günü sahip çıkın canavara, sağda solda kafa göz kırık, çıt kırıldım malzemenin bedelini fatura etmesinler size.
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Alper ALTUNCUOĞLU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yok yok, istediğiniz kadar bekleyin, kilitten taviz yok, gördüğünüz üzere, herhangi bir nohut emaresi yok tüfekte :D Nuh deyip peygamber dememe konusunda ben de sizin taraf için aynısını düşünüyordum halbuki... :D Şaşkınım yani şimdi bunu duyduktan sonra ;D

Valla İbrahim bey şu tüfek için de az daha bekleme durumu olsa imiş nerdeyse saat pimi çıkartacakmış tüfek :D gene de nuh deyip peygamber dememek konusunda göstermiş olduğunuz insanüstü gayretin gül hatırına gerçeklerin(kim kimi daha çok etkileyebildi mevzuu :)) bir süre daha örtbas vaziyette kalmasına ses etmeyelim bari :D...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Sağolun eksik olmayın , çok teşekkürler Uğur Bey,

Hayırdır, neden kırdık sizi ? Kusurumuzu bağışlayın lütfen ama daha büyük bir kusur olarak görmezseniz ne olduğunu da sormam lazım ?

İbrahim bey hayırlı olsun
Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
ama bir konuda size kırgınım  ;)
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Externally, the F3 looks a bit like a number of quality Italian products, but internally it is like little else on world markets.
Read more at http://www.shootinguk.co.uk/reviews/shotgun/secondhand-blaser-f3-shotgun-review#5yXCCCvErxSDsFOE.99
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

• Expert Üye
« Yanıtla #569 : 29 Ocak 2016, 22:51:08 »
Çok sağolun Mustafa Bey, eksik olmayın.

Ejektörlerinin ortasında görünen siyah pimler aslında birer buton gibi çalışıyorlar. Ejektör kurulması için. Aynen ateşleyici iğne mantığında, (Kubuzun ön yüzünde toplam 5 tane iğne var :D ;D ) bu buton gibi çalışan pimlere tetiği çektiğiniz anda basılıyor ve ejektör kurma işlemi tetik düşürüldüğü anda gerçekleşiyor. Hangi namlu ateşlendiyse o kuruluyor tabii ki ama sonuç olarak değişik inovatif bir tasarım. Tasarımın genel amacı, sporcu fişeği doldurduktan sonra, sporcunun atış öncesi konsantrasyonunu üst seviyede tutabilmek adına, tüfeği kapatırken ejektör yayının mukavemetiyle uğraşmaması ve tüfeğin çok kolay ve "smooth" bir şekilde kapanması... Tüfek, genel diğer ejektörlü tüfeklerin aksine, kapanırken pamuk gibi yumuşacık kapanıyor bu tasarımı sayesinde...

Ha bir de, hem bu ejektörleri kuran pimler, hem de kapsülü patlatıcı iğneler, kubuzu sökmeden değiştirilebiliyor. Özel bir alyanı var, kubuzu sökmeden önden kurucu ve patlatıcı iğnelerin tamamını değiştirebiliyorsunuz. Ateşleyici iğneler de, genel O/U tüfeklerde görüldüğü gibi, kapsüle yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya açılı bir şekilde vurmuyor, tamamen dik 90 derece açıda vuruyor... Kubuzun fişek tablalarına dokunan ön yüzü de ayrı modüler bir plaka, zaman içinde fişek tablaları iz yaptığında, plakayı ters çevirebiliyorsunuz, kaymak gibi bir kubuz görüntüsü oluyor yine. Ya da bu plakayı (20-25 Euro gibi ucuz bir parça) istediğiniz zaman yenisiyle değiştirebiliyorsunuz... vs vs ... Mühendislik memleketi tabi Almanya, o kadar olacak :D

Al işte tipik vesveseli ve Sn.Zihni Sinir i hayata küstürmüş Alman dahiyene proceleri :D...Kilit 8 den bire düşünce hissi bir boşluğa düşüp kubuz ön yüzüne 5 tane iğne koymuşlar :D...Kundağı da boş yere kimse açmasın istemiyorlar zaten tetik mekanizmasında varoluşun ipuçlarına rastlama ihtimali yüksek çünkü :D, önlem almışlar buna :D...Bu tüfeğin yalnızca blaser mühendisleri bakımını yapabilir,hiçbir harici servis authorized edilmemiştir firma tarafından 8)...
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2016, 23:00:04 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Expert Üye
Hinge Pin  Soul  giderek Soft Cermen Pimli Soul'üne dönüşüyor..
Kim kime yaklaşıyor giderek acaba..😊
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #571 : 29 Ocak 2016, 22:59:03 »
Externally, the F3 looks a bit like a number of quality Italian products, but internally it is like little else on world markets.
Read more at http://www.shootinguk.co.uk/reviews/shotgun/secondhand-blaser-f3-shotgun-review#5yXCCCvErxSDsFOE.99

Hocam vallahi asistleriniz şampiyonlar ligi düzeyinde size yakışır şekilde :)...Ajilitesi yüksek İtalyan tüpler ve uçlarındaki kicks high flyerdan mıdır nedir Pinpoint yani,tam grupmanın göbeğinde yani karşı iddialar 8) :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Expert Üye
Kamil bey
İbrahim Hocama 'Sevilik' yaptırdı galiba Alman distribütörleri..
Valla gitti güzelim bir B25 parası..Ben ona yanıyorum..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
;D Zihni sinir olsa ne olurmuş ki ? Ne güzel proje her biri :D Ayrıca 8'li kilit diyerek istihza konusu yapmaya çalıştığınız muhteşem tasarımın hangisi olduğunu anlıyorum tabii :D Ancak o tasarım hala Avrupa'nın en sağlam O/U tasarımı olarak kabul edilir. En sağlamlarından biri değil, en sağlamı :D

Tetik mekanizmasından laf açılmışken, adamlar tamamen mekanik tetik yapmışlar ama tasarıma özel bir inertia blok ekleyerek çift patlatma riskini neredeyse sıfıra indirmişler, daha ne yapsınlar :D

Ayrıca, evet, her "alaylı" tüfek ustasının eline emanet edilecek tüfek değil, tüfeği cenazeye çevirebilirler :D Ehil ellere teslim edeceksiniz tüfeği, başka yolu yok...

Bakın benzer konu, son 10-15 yıl içerisinde üretilmiş, VW, Audi , BMW , Mercedes otomobillerde de geçerli. Araca, yetkili servisi haricinde her hangi bir yerde , sadece bir kere müdahale ettirdiğiniz anda, araç bir daha iflah olmaz, sürekli saçma sapan hatalar vermeye başlar. Aracın üstün ;D elektronik ve makanik mekatronik teknolojisi gereği, sadece yetkili servislerde olan özel elektronik cihazlarıyla şifreli bir şekilde müdahale edilmezse araç, onlarca farklı elektronik hata kodu veriyor, bu hataların her birinin ayrı ayrı anlamları var (kimi besleme sistemi, kimi motor , kimi pompa sistemi vs) ancak ehil olmayan tamirci mahiyetindeki yerler, bu hata kodlarının ne olduğunu anlayamadıkları için hepsini birden resetleyip, müşteriye aracı öyle teslim ediyorlar. Müşterinin ruhu dahi duymuyor ama araç elden gitti, sürekli bir yerlerinden sıkıntı çıkarmaya başlar.. Siz siz olun, :D son 10-15 yılda üretilmiş üstün ;D teknolojik Alman araçlarınız varsa, yetkili servisi haricinde hiç bir yerde, aracın yağını dahi değiştirtmeyin :D Benden size tavsiye..

Amma uzun yazdım ha, gaza getirmeyin , yazarım ;D

Al işte tipik vesveseli ve Sn.Zihni Sinir i hayata küstürmüş Alman dahiyene proceleri :D...Kilit 8 den bire düşünce hissi bir boşluğa düşüp kubuz ön yüzüne 5 tane iğne koymuşlar :D...Kundağı da boş yere kimse açmasın istemiyorlar zaten tetik mekanizmasında varoluşun ipuçları bulunabilir :D, önlem almışlar buna :D...Bu tüfeğin yalnızca blaser mühendisleri bakımını yapabilir,hiçbir harici servis authorized edilmemiştir firma tarafından 8)...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Osman DÖŞLER, Tuncay KAHRAMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
620-LX
20 Çap
Ejektörlü
61 cm açık yan bantlı namlu
Sürme Boya namlu
Kundak sınıfı 3
Yuvarlak tabanca kabze kundak
İnce ceylan el kundağı
Parlak kundak finish'i (mat da isteyebilirsiniz)
Tek tetik
Mobil choke
Pirinç arpacık

Sanıyorum bu tüfeği, 3000 TL civarında üretebilirler.

Modeli, 620-LX yerine, 420-L seçerseniz, gravürü daha zayıf olur ama aynı özelliklerle üretilebilir, fiyat 2.000 TL civarında olabilir.

sizden yaz başında 20 numara poze için yardım istemiştim sizde bana yukarıdaki yazıyı gönderdiniz
sonra bu tüfeği kendinize yaptırdınız aşkolsun İbrahim bey  :D
neyse latife bir yana pozenizde gözüm var keşke benim olsa.
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak