Tüm Suhl'e mi ?
Fabrika yemekhanelerindeki yemekleri berbat, soğuk ve neredeyse çiğ kıvamdaki , ağzınıza aldığınızda haşlanmış ama suya daldırılıp çıkarılmış gibi kıtır kıtır otlar falan, garip garip şeyler yiyorlar...
Dominos Pizza alacak olsalar önce kendilerine alırlar...
Yemeği yerken yüzümle burnumun aldığı garip şekli gören Anke, "nasıl beğendiniz mi yemeğimizi ? " dediydi de, kafamı yavaşça onaylama mahiyetinde sallayıp, yemeğin lezzetinden burnumun aldığı garip şekli düzeltmeye çalıştım ama beceremedim
On , on beş değil elbet, var bayağı saıtşları canım o kadar da değil
Rahat bir yirmi yirmi beş var
Tövbe estağfurullah ya
Pardon ama ne sandınız ki siz Suhl'ü ?
Merkel, şu anda Avrupa'nın en büyük namlu tedarikçisi durumunda, sanırım bir tek bizim fabrikaya namlu yapmıyor , o da şeker fabrikası olduğu içindir
Malum competitor kapıyı çalıp, " biz bu namlu işini beceremedik, öyle yapıyoz olmuyo, böyle yapıyoz olmuyo, hele bi anlatsana nasıl yapıyon sen? " diyeceği gün gelebilir yani
Ben Merkel in overload yapma gereksinimi şöyle dursun o yerel belgesel esnaflar hakkındaki düşüncelerime benzer şekilde senede onu onbeş i geçen alıcı sayısına ulaşabilirse bütün Suhl e dominos tan pizza ısmarlayacağını düşünüyorum ya ...