Gönderen Konu: Büyük Kapışma - A Big Fight: Shotgun Giants  (Okunma sayısı 194064 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Bulaştık artık :D

Namus meselesi oldu artık o test ;D :D

Yani söz namustur anlamında :D

Yaparız ya, aksilik olmaz inşallah :D

Hatta sonuçlarına göre, içimden bir ses, sizin cepheden kayıp olacak diyor... :D "Hinge Pin Ruhu" saflarına yeni bir katılım olabilir, Tavşanlı taraflarından :D

Bu işe hiç bulaşmıcaktık azizim :D...Jaws müziğini duyuyor musunuz :D,sarsılmaz jaws değil ama bu :D...
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: Büyük Kapışma -
« Yanıtla #326 : 31 Aralık 2015, 00:09:19 »
Şunun şurasında az kaldı.

Krieghoff uda test ederiz. :)

Sucuktan teste yatay geçiş oldu bak :D...Osman bey i bile okul yıllarına final günlerine geri döndürdü test diyor sınav diyor :D...İş ciddi kaytarmaya gelmez :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Osman DÖŞLER, Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
Almanların bir sportfilinten krieghoff unu seviyorum.

Gerisi ilgilendirmiyor. :)
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Osman Abi , şöyle bir şeyden bahsediyor:

Halis mulis Alman kalitesi :D

Yatay dikey geçişler , her şeyi yaptırır adama , benzemez öyle altıyüzseksenlere ;D

Sucuktan teste yatay geçiş oldu bak :D...Osman bey i bile okul yıllarına final günlerine geri döndürdü test diyor sınav diyor :D...İş ciddi kaytarmaya gelmez :D...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
Hiç strese giremem birine devrederim o test eder.

Biz sucuk,börek mörek, çay kahve bilumum içecekler ile sohbete devam ederiz.

Tarafsız bir hakem olmazsa İtalyanların kazanma şansını sıfır görüyorum. :)

Artık Mike Yardley mi ? Randy mi ? Bruce mu ? Davy Crockett mi ? kim gelir hakem olur bilmem.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye

Yatay dikey geçişler , her şeyi yaptırır adama , benzemez öyle altıyüzseksenlere ;D

Yapma be yaramızı deştin İbrahim.

Ağaç dalına assak kendi vurur bu tüfek. :)

Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

• Expert Üye
« Yanıtla #331 : 31 Aralık 2015, 00:25:26 »

Osman beyi haliyle çok tanımıyorum ama sağlamcı olduğunu söyleyebiliriz sanırım :),risk almıyor halbuki iyisinden karpuz seçer gibi seçmece bir 687 ile şeyettiriverse ve beni de bu müşkül durumdan kurtarsa ne iyi olurdu :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Osman DÖŞLER, Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Şeytan gelip gelip gidiyor. Vallahi gelip gelip gidiyor...  Bir tane var Türkiye'de şu anda Komando'nun stoğunda. Karaköy'de .. 76 namlu, çok tatlı bir şey ... Off bir görseniz, şeker gibi... Ama çok para istiyorlar :( Hatta istedikleri para çoktan öte bir şey :(

Yok yok, tövbe tövbe...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Osman DÖŞLER, Tuncay KAHRAMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yani şöyle düşünün Kamil Bey, altıyüzseksenbilmemkaçın, mandala dahi basmadan namlusunun kendi kendini aşağı atmaya başladığı atış sayılarında, (50bin atışın üzeri) bu tüfeğin kilit sistemi hala yerine tam oturmamış alışmamış oluyor :D

Yani öyle bir şey :D 

Osman beyi haliyle çok tanımıyorum ama sağlamcı olduğunu söyleyebiliriz sanırım :),risk almıyor halbuki iyisinden karpuz seçer gibi seçmece bir 687 ile şeyettiriverse ve beni de bu müşkül durumdan kurtarsa ne iyi olurdu :)...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Osman DÖŞLER, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
Bunların defoluları yok mu veya sezon sonu indirimi falan.

İstanbul Shopping fest, Black Friday falan görmüyoruz.

Zaten burası hep çok para.

Dışarının çöpü burada ferrari işlemi görüyor.

Kriegghoff çöp zannedilmesin. :)

Bir daha da av tüfeği alırsam 20 alıcam zaten. Bundan sonra bende uzak atışlara merak saldım. 100-135 yard falan.

Atıcaz artık. :)
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

The following users thanked this post: Mehmet AKKUŞ, Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Valla kundağının köşesine masanın ucu değmiş olsa da %70 indirimle verseler şu Krieghoff'u :D Süper olurdu :D Şu saatte üzerimdeki pijamamla kalkar gider dükkanı açtırır alır gelirdim :D

Onu bırak, B725 Sporter yok memlekette.. Geçen sene fuarda gördüğüm günden beri aklımdan çıkmıyor ama finansal açıdan iflas bayrağını çekmemek için kendimi tutuyordum, şeytan yeterince ikna edici konuştu benimle ;D çok sağlam ve altı dolu argümanlar sundu ;D ;D ikna etti ve satın alma belgesini alıp bayiileri tek tek arayıp sordum, Yazıcılar, Komando, Adem Bey, Muhammet Bey, Mega Grup Batu Bey, hepsi aynı şeyi söylüyor, yok, hiç bir yerde yok, nasıl satış yapabiliyor Browning, çalışanlarına nasıl ekmek yediriyor ;D anlamak mümkün değil, hangi tüfeğini sorsan yok :D Sporter hiç yok. Ne zaman sorarsan sor, yok :D Nasıl oluyor anlamak mümkün değil...

Bunların defoluları yok mu veya sezon sonu indirimi falan.

İstanbul Shopping fest, Black Friday falan görmüyoruz.

Zaten burası hep çok para.

Dışarının çöpü burada ferrari işlemi görüyor.

Kriegghoff çöp zannedilmesin. :)

Bir daha da av tüfeği alırsam 20 alıcam zaten. Bundan sonra bende uzak atışlara merak saldım. 100-135 yard falan.

Atıcaz artık. :)
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Volkan KÖYDEMİR, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Osman abi
Bu Almanlar iyi kaliteli sağlam mağlam ama inanınız ben Krieghoff u elime alınca kendimi Gladyatör gibi hissediyorum..Hani tüfek çarpıştırmaca yada kafa kırmaca oynuyor  olsak anlayacağımda av bu abi yahu..
Köşeli kaba ve çok demir geliyor bana..
Elime bir Guerini bile alsam okşamaya doyamıyorum..
Senede birkaçbin fişek atıyorum alt tarafı..Benle mi yaşayacak. .öyle 50000 den sonra mandalı yerine geliyormuş falan..Tövbe tövbe yaa..
Ahiretlik birşey aramıyorum..
Elimde iken zevk almam lazım..😀😀😀
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #337 : 31 Aralık 2015, 01:07:07 »
Şeytan gelip gelip gidiyor. Vallahi gelip gelip gidiyor...  Bir tane var Türkiye'de şu anda Komando'nun stoğunda. Karaköy'de .. 76 namlu, çok tatlı bir şey ... Off bir görseniz, şeker gibi... Ama çok para istiyorlar :( Hatta istedikleri para çoktan öte bir şey :(

Yok yok, tövbe tövbe...

Dolaşımdaki adetlerini hesaba katarsak istatistiksel olarak anlamlı sayıda çift patlama okudum o tatlı şey başlığı altında :)...Tetik sistemi mekanik bir hesap makinesinin içi gibi ama kurtaramıyor o çok milyarlık harika atış sistemini on sınıf altındaki tüfeklerle aynı ergen kliniğine talim etmekten :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU

• Expert Üye
« Yanıtla #338 : 31 Aralık 2015, 01:14:09 »
:D Nasıl oluyor anlamak mümkün değil...

Kalemim kuvvetli :D ama sebebi var 8)...Üç rakamlı 6 ile başlayıp 7 ile bitiyor 8)..Yazıyla yedi yani kedidir kedi ;D...
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 01:18:03 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Haha, güleyim bari :D Yeri geldi, güleyim :D

Kimmiş o tetik çekmeyi bilmediğinden çift patlatmayı başarabilen vatandaş ? :D

Çift patlatma mevzularının çok büyük bir çoğunluğu kullanıcı hatasıdır... Hatta öyle ki, duya duya hangisinin kullanıcı hatası hangisinin tüfeğin mekanik hatasından olduğunu, çift patlamanın sesinden anlar oldum.

Çift patlama sesi yankılı bir şekilde çıkıyorsa , bilin ki yüzde yüz, tetiği çekenin, parmağını tetiği çektikten sonra yeterince gevşetmemesi , parmağını gergin bırakması ve tüfeğin ataletiyle geri tepip ileri hareketinde tetik çekme işleminin farkında olmadan ikinci kez yapılmasından dolayı oluyor.

Çift patlama ses, 500 Watt'lık subwoofer'dan çıkan düşük frekanslı bir bas sesi gibi tok ve kesikse, çift patlama tüfeğin hatasından kaynaklanıyordur... (%99 muhtemelen)

O, K-80'e çift patlattırabilen, mübarek insan modeline gelince; önce onu alıp psikolog seansına sokmak lazım, sonra geçmişine inmek lazım, belki çocukluğuna kadar :D :D Kök sebebi (root cause) bulup, permanent solution için uğraşmak lazım :D ;D

Dolaşımdaki adetlerini hesaba katarsak istatistiksel olarak anlamlı sayıda çift patlama okudum o tatlı şey başlığı altında :)...Tetik sistemi mekanik bir hesap makinesinin içi gibi ama kurtaramıyor o çok milyarlık harika atış sistemini on sınıf altındaki tüfeklerle aynı ergen kliniğine talim etmekten :)...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Mehmet AKKUŞ, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Mutlu olamam o altıyüzseksenküsürle ben :D Düşünsenize herşeyden önce, tüfeği her kırdığımda , o saat pimi deliği gibi iki yan deliği göreceğim :D :D Oh my God :D

Kalemim kuvvetli :D ama sebebi var 8)...Üç rakamlı 6 ile başlayıp 7 ile bitiyor 8)..Yazıyla yedi yani kedidir kedi ;D...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Ahiretlik olmasın diye, fişeğin kolisi bitmeden orası burası oynamaya başlayan tüfek mi kullanmak lazım şimdi :D :D

O Alman, yeterince zevk verir ;D ;D Veriyor :D

Osman abi
Bu Almanlar iyi kaliteli sağlam mağlam ama inanınız ben Krieghoff u elime alınca kendimi Gladyatör gibi hissediyorum..Hani tüfek çarpıştırmaca yada kafa kırmaca oynuyor  olsak anlayacağımda av bu abi yahu..
Köşeli kaba ve çok demir geliyor bana..
Elime bir Guerini bile alsam okşamaya doyamıyorum..
Senede birkaçbin fişek atıyorum alt tarafı..Benle mi yaşayacak. .öyle 50000 den sonra mandalı yerine geliyormuş falan..Tövbe tövbe yaa..
Ahiretlik birşey aramıyorum..
Elimde iken zevk almam lazım..😀😀😀
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #342 : 31 Aralık 2015, 01:27:07 »
Haha, güleyim bari :D Yeri geldi, güleyim :D

Kimmiş o tetik çekmeyi bilmediğinden çift patlatmayı başarabilen vatandaş ? :D

Çift patlatma mevzularının çok büyük bir çoğunluğu kullanıcı hatasıdır... Hatta öyle ki, duya duya hangisinin kullanıcı hatası hangisinin tüfeğin mekanik hatasından olduğunu, çift patlamanın sesinden anlar oldum.

Çift patlama sesi yankılı bir şekilde çıkıyorsa , bilin ki yüzde yüz, tetiği çekenin, parmağını tetiği çektikten sonra yeterince gevşetmemesi , parmağını gergin bırakması ve tüfeğin ataletiyle geri tepip ileri hareketinde tetik çekme işleminin farkında olmadan ikinci kez yapılmasından dolayı oluyor.

Çift patlama ses, 500 Watt'lık subwoofer'dan çıkan düşük frekanslı bir bas sesi gibi tok ve kesikse, çift patlama tüfeğin hatasından kaynaklanıyordur... (%99 muhtemelen)

O, K-80'e çift patlattırabilen, mübarek insan modeline gelince; önce onu alıp psikolog seansına sokmak lazım, sonra geçmişine inmek lazım, belki çocukluğuna kadar :D :D Kök sebebi (root cause) bulup, permanent solution için uğraşmak lazım :D ;D

Ohooo :)...Tetik parmağımıza bir de özel ders aldırıcaz yani :D...Kaçbin yuro ise artık baz modeli hesaba dahil mi bu :D...masör falan da tutalım :D...687 nin tetiğini goril bile çekse yapmaz o işi en fazla tek patlatmaz noelde paskalyada falan malum İtalyan Katolik adetler :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
İnşallah testi geçen tüfekler Ucuz Yollu ( Nisbeten) İtalyanlar olur..Yada Maxus ve 725 e de razı olalım. .
Yoksa iş çifti çubuğu sattıracak tüfeklere doğru gidiyor. .😀
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Haha :D O kadar emin olmayın... Tetiğinin mekanik olmaması kurtaramıyor bu tarz atıcıların hatasını :D

Ben Perazzi'ye bile (K-80'den iyi olduğu için değil, tetiğinin mekanik olmamasından dolayı bu örneği veriyorum) çift patlatmayı başaran atıcı gördüm poligonda :D :D "Hani bu a.... k... tüfeği çift patlatmazdı lan, o kadar para verdirdiniz buna" diye söyleniyordu en son ;D ;D, bir iki hafta sonra haberini aldım satmış Perazzi'yi, çift patlatıyor diye :D :D  Yakacık poligonunda şahit olduğum olaylardan biri :D Yani, geri tepme esasına göre kurmalı bile olsa, tetik grubu, eğer atıcıda malum "parmak sorunu ;D" varsa, çift patlatma yine olabiliyor :D Peh... Altıyüzseksenbilmemkaç çift patlatmayacakmış :D :D Goril bile çekseymiş :D ;D Oradan da altıyüzseksenbilmemkaça ekmek çıkmaz efendim :D

K-80'e çift patlattırabilen adamlara da saygı duyarım, o da ayrı :D

Ohooo :)...Tetik parmağımıza bir de özel ders aldırıcaz yani :D...Kaçbin yuro ise artık baz modeli hesaba dahil mi bu :D...masör falan da tutalım :D...687 nin tetiğini goril bile çekse yapmaz o işi en fazla tek patlatmaz noelde paskalyada falan malum İtalyan Katolik adetler :D...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
"Hinge Pin Ruhu" adamı sarar, sarmalar, bırakmaz :D  Zatınızı bu ruhun sancağı altında görmekten onur ve mutluluk duyarız efendim :D

İnşallah testi geçen tüfekler Ucuz Yollu ( Nisbeten) İtalyanlar olur..Yada Maxus ve 725 e de razı olalım. .
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Haha :D O kadar emin olmayın... Tetiğinin mekanik olmaması kurtaramıyor bu tarz atıcıların hatasını :D

Ben Perazzi'ye bile (K-80'den iyi olduğu için değil, tetiğinin mekanik olmamasından dolayı bu örneği veriyorum) çift patlatmayı başaran atıcı gördüm poligonda :D :D "Hani bu a.... k... tüfeği çift patlatmazdı lan, o kadar para verdirdiniz buna" diye söyleniyordu en son ;D ;D, bir iki hafta sonra haberini aldım satmış Perazzi'yi, çift patlatıyor diye :D :D  Yakacık poligonunda şahit olduğum olaylardan biri :D Yani, geri tepme esasına göre kurmalı bile olsa, tetik grubu, eğer atıcıda malum "parmak sorunu ;D" varsa, çift patlatma yine olabiliyor :D Peh... Altıyüzseksenbilmemkaç çift patlatmayacakmış :D :D Goril bile çekseymiş :D ;D Oradan da altıyüzseksenbilmemkaça ekmek çıkmaz efendim :D

K-80'e çift patlattırabilen adamlara da saygı duyarım, o da ayrı :D

Aynen perazzi de hatta daha da çok okudum ben de bu çiftetelli oynattığına dair hikayeler...687 tetiği farklı, dt10-11 perazziye benziyor hepsi superposed klonu geometri olarak,687 unique o bağlamda, zaten kolayca mekaniğe çevrilebilir,bazen de istemsiz yarımamul mekanik defolt gelir fabrikadan gene çift patlatma yapmaz okumadım duymadım da hiç, kendine özgü bir tasarımdır...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Expert Üye
« Yanıtla #347 : 31 Aralık 2015, 01:57:17 »

Rica edicem ruhunuzu karatmayın efendim :)..Zayıflamış görüyorum itikaden,hiç gerek yok ayetel kursi falan okuyup defedin sokuşturulma gayretindeki suni içsıkıntısını :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
E herkes alsın o zaman birer tane altıyüzseksenyediden ya :D Her eve lazım tüfekmiş o zaman :D

Ben de mi alayım şimdi ? :D

Nasıl yani ya :D Inertial tetik olarak tasarlanıyor ama kullanıcıya mekanik tetik olarak mı geliyor ? Sonra biz de gidip bu tüfeğe para mı veriyoruz ? Hep birlikte :D ;D ;D

Hey Allah'ım ya :D

Aynen perazzi de hatta daha da çok okudum ben de bu çiftetelli oynattığına dair hikayeler...687 tetiği farklı, dt10-11 perazziye benziyor hepsi superposed klonu geometri olarak,687 unique o bağlamda, zaten kolayca mekaniğe çevrilebilir,bazen de istemsiz yarımamul mekanik defolt gelir fabrikadan gene çift patlatma yapmaz okumadım duymadım da hiç, kendine özgü bir tasarımdır...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
İtikadı güçlenmeye başladı bence, lütfen baskı kurmayın ;D kendi vicdanıyla karar versin ;D

Rica edicem ruhunuzu karatmayın efendim :)..Zayıflamış görüyorum itikaden,hiç gerek yok ayetel kursi falan okuyup defedin sokuşturulma gayretindeki suni içsıkıntısını :D...
1978 - Istanbul