Aynısı mı ?
Aynısı ?
Mutasyona uğratılarak , zayıflatılmış, malzemeden ve işçilikten maksimum çaldırılaraktan, olabilecek en zayıf haline getirilmiş, sonra da aynısı?
İşte biz buna İtalyan İşi diyoruz
Efendim sistemin adı Bifurcated Lumps.
Nasıl ki, Chopper Lumps, Shoe Lumps, Through Lumps, Platform Lumps, Dovetail Lumps vs gibi namlu üretim metodları varsa bu da Bifurcated Lumps.
Orijinalini kullanan Boss, Woodward gibi firmaların yaptıkları aşağıda... Boss ve Woodward gibi İngiliz'ler, bunu İtalyan'ların bu mutasyona uğrattığı şekliyle yapmıyor... Çok daha sağlam ve güvenilir. Malzemeden çalınmamış, işçilikten kaçınılmamış
Trunnion (Muylu Geçme Metodu) ile Hinge Pin kullanmadan pivot nokta oluşturacaksanız profili düşürmeniz kolaylaşır , ayrıca tüfeğin ağırlığı da çok az da olsa düşer ama mutlaka sağlamlıktan ve uzun ömürden , modüler yapıdan (tamir edilebilir, değiştirilebilir hinge pin'den) ödün vermiş olursunuz... Ancak bunu da yaparken olabildiğince kaliteli yapmak var bir de İtalyanın yaptığı gibi çok çok zayıf bir versiyon olarak kopyalamak var
İtalyan işi.. Her yerde aynı... (Perazzi'yi ayrı tutuyorum, adam gibi yapıyor o , Boss'un yaptığı gibi... Delikanlı gibi
)
Marketingle olacak iş mi var bir bildikleri proların ki alttaki dizanı tercih ediyorlar ezici istatistiklerle zaten aynısı kaynımda pardon kuzende(W ) var ...