Gönderen Konu: Büyük Kapışma - A Big Fight: Shotgun Giants  (Okunma sayısı 194770 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa KARAGÖZ

• Avlak Yönetici
  • VATAN SEVDALISI,DOĞA DOSTU,UÇAR AVCISI
Mustafa bey krizi fırsata dönüştürmek lazım.Aslında bu testin yapılacağı yer tam bir ticarethane gibi olur.

Şayet gelebilirsek babakale bıçak  meşhur cevizli lokum ve maket şehitlik bibloları getirsek 3 5 satıp yolumuzu da  buluruz hani....

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Su götürmek lazım oraya. Bol bol, soğuk soğuk su. Kapışmada ısınan yarı mamül tüfeklerin son suyunu verip çelikleştirsin malum cephe. Okunmuş olursa yakkını da iyi olur. Birkaç da feyk kupa götürmek lazım. Atış yarışması güzeli, en narin tüfek, en centilmen İtalyancı gibi teselli edici kupa ve plaketler de iyi olur zannımca
  • Merkel Custom Made Boxlock Ejector S×S 20 ga
  • Robust 222 S×S 16 ga
  • MKE Kırıkkale 1963 S×S 12 ga
  • Derya-Lion mc391 Yarıoto
YA SEV YA TERK ET, YA TABİ OL YA DEFOL
1982/ELAZIĞ - İkamet: Malatya

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: Büyük Kapışma -
« Yanıtla #776 : 04 Mart 2016, 23:10:46 »
İtalyan tüfekler edindik vaktiyle,pişman da olmadık :),teste meste sokma ihtiyacı da duymadım :),zaten master derecesi ile geliyor bunlar :D,akıllı ama az çalışan öğrenci gibi düşünün :D...Darısı Almancılara :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Akıllı ama az çalışan öğrenciymiş...

Alman'lar da, çok çalışıyor ama (yazık) montofon, tık yok yani öyle mi ? :D

İtalyan tüfekler edindik vaktiyle,pişman da olmadık :),teste meste sokma ihtiyacı da duymadım :),zaten master derecesi ile geliyor bunlar :D,akıllı ama az çalışan öğrenci gibi düşünün :D...Darısı Almancılara :D...
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: Büyük Kapışma
« Yanıtla #778 : 05 Mart 2016, 00:08:01 »
Akıllı ama az çalışan öğrenciymiş...

Alman'lar da, çok çalışıyor ama (yazık) montofon, tık yok yani öyle mi ? :D

Estafurullah öyle şey demeyiz :) denemez de zaten :),denmemesi için ne lazımsa yapmış adamlar o kadar ki köşelere sıra gelince pilleri bitmiş ;D...Sadece  scope dışı tarafımızca 8)...Köşeli möşeli ;D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
O köşeler , toleranssızlığın temsili , stil, tarz efendim... :D

Pazar sabah 0700'de uçuyorum bir aksilik olmazsa, köşelilerin memleketine. İletirim kendilerine , "out of scope" mesajınızı... Forumdan profilinizi de göstererek :D "Aha da bu profil, köşelerinizle ilgili kaygıları var" diyerek :D

Estafurullah öyle şey demeyiz :) denemez de zaten :),denmemesi için ne lazımsa yapmış adamlar o kadar ki köşelere sıra gelince pilleri bitmiş ;D...Sadece  scope dışı tarafımızca 8)...Köşeli möşeli ;D...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Şu meşhur altıyüzseksenbilmemkaç platformundan bir tane çıkmadı hala :D İlginç...

Neyse, muhtemelen listeye birer tane K-80, MX8 ve DT11 katılacak ve kayıtlar kapanacak.. Artık, altıyüzseksenbilmemkaçlar da master, doktora falan devam ederler akademik hayatlarına :D

Su götürmek lazım oraya. Bol bol, soğuk soğuk su. Kapışmada ısınan yarı mamül tüfeklerin son suyunu verip çelikleştirsin malum cephe. Okunmuş olursa yakkını da iyi olur. Birkaç da feyk kupa götürmek lazım. Atış yarışması güzeli, en narin tüfek, en centilmen İtalyancı gibi teselli edici kupa ve plaketler de iyi olur zannımca
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #781 : 05 Mart 2016, 00:39:54 »
O köşeler , toleranssızlığın temsili , stil, tarz efendim... :D

Pazar sabah 0700'de uçuyorum bir aksilik olmazsa, köşelilerin memleketine. İletirim kendilerine , "out of scope" mesajınızı... Forumdan profilinizi de göstererek :D "Aha da bu profil, köşelerinizle ilgili kaygıları var" diyerek :D

Allah selamet versin...Selam ederim kornerden gol atmaya çalışan arkadaşlara :D ,dönüşte görsel rehabilitasyon olur İtalya ya da uğrayın :D...
« Son Düzenleme: 05 Mart 2016, 01:21:23 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yok, o kadarını bünye kaldırmaz... :D

Ama zaten bütün Brescia eşrafı IWA'da olacaklar... :D Toplanıp, tıpış tıpış gidiyorlar her sene oraya  :D

Allah selamet versin,selam ederim :),dönüşte görsel rehabilitasyon olur İtalya ya da uğrayın :D...
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #783 : 05 Mart 2016, 01:12:33 »
Yok, o kadarını bünye kaldırmaz... :D

Ama zaten bütün Brescia eşrafı IWA'da olacaklar... :D Toplanıp, tıpış tıpış gidiyorlar her sene oraya  :D

Talep var efendim :),adamlar gidiyorlar sektörün bütün sipariş kapasitesini kapatıp geliyolar :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
İbrahim Hocam
Tolerans ve Köşe takıntılı yerlerden sıkılıp gözünüz ve gönlünüzün açılacağı bir yer ararsanız şöyle enazından Guerini'ye bir uğrayıverin. Fabbri ve SO grupları aşırı doz olabilir. .😁
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Marketing oyunlarıyla sipariş kasmaya gidiyorlar işte...:D

Talep var efendim :),adamlar gidiyorlar sektörün bütün sipariş kapasitesini kapatıp geliyolar :)...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Hah... :D

Tüfeklerden (İngiliz, Alman, Belçika) vakit kalırsa uğrayacağım :D

İbrahim Hocam
Tolerans ve Köşe takıntılı yerlerden sıkılıp gözünüz ve gönlünüzün açılacağı bir yer ararsanız şöyle enazından Guerini'ye bir uğrayıverin. Fabbri ve SO grupları aşırı doz olabilir. .😁

1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #787 : 05 Mart 2016, 01:33:49 »
İbrahim Hocam

Maalesef beretta çok kötü durumda :(...Geçen cabelastaki tüm o/u larına baktım gözüme bir iki tane so hariç bir tane bile hatasız olanı çarpmadı :(...Çoğunun bantı gezden yukarda başlıyor,el kundağı demiri yalpa yapan tekerlek gibi yamuk oturmuş olan mı ararsın,ahşap kalitesi yerlerde meyve kasasından yaplmış gibi,cila şöyle bir değdirilip bırakılmış gibi vs vs,konverjans sorunları ejektör sorunları hep okuyorum almış başını gidiyor :(...Lobinin bişey yapmasına gerek kalmamış şu halde :D,istirahat edebilirler :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
:D

At last... :D Welcome Neo :D

Maalesef beretta çok kötü durumda :(...Geçen cabelastaki tüm o/u larına baktım gözüme bir iki tane so hariç bir tane bile hatasız olanı çarpmadı :(...Çoğunun bantı gezden yukarda başlıyor,el kundağı demiri yalpa yapan tekerlek gibi yamuk oturmuş olan mı ararsın,ahşap kalitesi yerlerde meyve kasasından yaplmış gibi,cila şöyle bir değdirilip bırakılmış gibi vs vs,konverjans sorunları ejektör sorunları hep okuyorum almış başını gidiyor :(...Lobinin bişey yapmasına gerek kalmamış şu halde :D,istirahat edebilirler :D...
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #789 : 05 Mart 2016, 01:51:03 »
:D

At last... :D Welcome Neo :D

Durumun sizle bağlantısı şu şekilde yalnız :D;şu ahval ve şerait içinde dahi Almanlara tercih edilebilitesi devam edebiliyor :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Bütün mevzu:

Power of Marketing efendim, küçümsemeyiniz... :D

Durumun sizle bağlantısı şu şekilde yalnız :D;şu ahval ve şerait içinde dahi Almanlara tercih edilebilitesi devam edebiliyor :D...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Kamil  bey
Beretta ' nın Silver Pigeon serilerinden itibaren savunulacak bir tarafı yok..S686-687 ler çok daha kaliteli ve özenli imal edilmiş tüfekler..
Guerini merdivenleri hızla tırmanıp İtalyanları domine ediyor. .Elime geçen bir magazin yokki modelleri övülmesin. .
Bu gidişle Guerini,Fausti ve Zoli lerin pazar payı artmaya devam edecek gibi görünüyor. .Keza Fabarm'larında..
Allah'tan bunlar varda kubuzuna her baktığımda göz travması yaşadığım bir Merkel O/U ya muhtaç olmuyoruz..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

• Expert Üye
« Yanıtla #792 : 05 Mart 2016, 02:14:04 »
Bütün mevzu:

Power of Marketing efendim, küçümsemeyiniz... :D

Mekan da bizim oralar sanki :D,gam yok kasavet yok :D..Ben olsam gider diğer elemandan alırdım :D...
« Son Düzenleme: 05 Mart 2016, 02:15:32 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
O bir şey değil de, F3 falan yeni dedik, F16'yı koydu adamlar, sevgili Özgür Ataş da paylaşmış... Pazar günü yakından göreceğim inşallah ama zamanlama manidar :D

1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Diğer elemandan mı ? Hah... Emin misiniz? Kandırmayalım birbirimizi şimdi :D Elinde Merkel Sidelock SxS bile olsa hiç şansı yok :D

Mekan da bizim oralar sanki :D,gam yok kasavet yok :D..Ben olsam gider diğer elemandan alırdım :D...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
Abi akşam arkadasimla muhabbet ederken yinemi Alman dedim. Olay şöyle başta Allah acil şifa versin av badilerimin birinin kızı gözlerinden rahatsız oldu bir gözü görme orani %20 ye düşmüş bir digeri ise enfeksiyon icinde onada sarmış bakteri istanbulda idi kaç gündür orada bu hastaliga bakan bir profosör bulmuslar ve teşhisi koydular hastalik üveit hastaligi imiş bu hastaliğin ilaci ise bir yerde üretiliyor ve evet yine Alman baska biryerde yok Amerikada bile bu ilaci bulamiyormusunuz istanbulda da biryerde var oda maglum türk zihniyeti yok diye iki katina satiyor. Neyse bu ilac ayarinda da baska ilac yok yani Alman yine farkini koymuş hayret dedim şaşırdim yani yine Alman yine Alman ne diyelim gelde bu adamlara saygı duyma dimi :) basimizdan eksik olmasinlar dedik artik :)
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Yapacak bir şey yok, adamlar yapıyorlar :)

Abi akşam arkadasimla muhabbet ederken yinemi Alman dedim. Olay şöyle başta Allah acil şifa versin av badilerimin birinin kızı gözlerinden rahatsız oldu bir gözü görme orani %20 ye düşmüş bir digeri ise enfeksiyon icinde onada sarmış bakteri istanbulda idi kaç gündür orada bu hastaliga bakan bir profosör bulmuslar ve teşhisi koydular hastalik üveit hastaligi imiş bu hastaliğin ilaci ise bir yerde üretiliyor ve evet yine Alman baska biryerde yok Amerikada bile bu ilaci bulamiyormusunuz istanbulda da biryerde var oda maglum türk zihniyeti yok diye iki katina satiyor. Neyse bu ilac ayarinda da baska ilac yok yani Alman yine farkini koymuş hayret dedim şaşırdim yani yine Alman yine Alman ne diyelim gelde bu adamlara saygı duyma dimi :) basimizdan eksik olmasinlar dedik artik :)
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Hakan UYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  Türk zihniyeti değilde çıkarcı kötü zihniyet diyelim lütfen.Her milletin içinde iyiler ve kötüler vardır...
  • Beretta A400 Xplor Unico
  • Franchi Affinity Wood
1974 ÇANAKKALE

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Takip edenler bilir, geçenlerde Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play Kriterleri çerçevesinde sorgu geçirmişti.

O toplantının ardından başkan Dursun Özbek, " 'Tek bilek, tek yürek' kampanyamızdan bahsettik ama adamlar Alman, daha reel şeyler istiyorlar." diye açıklama yapmıştı.

Bu açıklamayı görünce aklıma direk burası ve İbrahim Bey gelmiş ama yazmamıştım, şimdi yazayım dedim.

1988 - Fethiye/Muğla - Bayramiç/Çanakkale

• Akdaş AH212 Kamuflaj 71 cm Yarı Otomatik
  • Yıldız SPZ ME Steel 71 cm Üst/Alt Çifte

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Mustafa Bey kardeşim, aynen öyle...

Biz (genetiğimiz böyle) daha elle tutulamayan, romantik, duygusal argümanlarla "iş yürütmeye", "yönetmeye" çalışırız.

Alman, rakam ister, gerçek sayı, gerçek ve altı dolu metin ister. Dostluk, akrabalık, ahbablık, ikili ilişkiler dünyanın her yerinde geçer akçedir, Almanya'da da öyle. Ancak rakamın önüne geçirmezler, geçirmiyorlar bunları... Kardeşi, abisi, babası dahi olsa, geçirmiyorlar. Çok net, çok sertler böyle konularda. Ve bu durum o kadar kanıksanmış ki, kimse bu durumdan dolayı kimseye gönül koymaz, alınmaz, kafaya takmaz.

Bizde, bir kural gördüğümüzde, biraz da samimiyet varsa, ilk telaffuz edilmeye çalışılan ifade "bana da mı?" olur... "Bana da mı yasak ? ", "bize de mi bu kural yani?" ... :D Evet, size de, herkese de... Alınır, bozuluruz, "bize de mi ya" diyerek...

"İyi güzel kural ve sistem getirmişsiniz ama bana da mı ?" :D

Takip edenler bilir, geçenlerde Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play Kriterleri çerçevesinde sorgu geçirmişti.

O toplantının ardından başkan Dursun Özbek, " 'Tek bilek, tek yürek' kampanyamızdan bahsettik ama adamlar Alman, daha reel şeyler istiyorlar." diye açıklama yapmıştı.

Bu açıklamayı görünce aklıma direk burası ve İbrahim Bey gelmiş ama yazmamıştım, şimdi yazayım dedim.

« Son Düzenleme: 05 Mart 2016, 12:58:40 Gönderen: İbrahim AYSU »
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN