Yok, sayıma ve hesaba vakit yetmez, atış alanında sayım yapamayız Kamil Bey.
Aslında, organizasyonu bir ihtimal Cumartesi'ye çekip, Pazar gününü de tamamen hesaba kitaba ayırmak belki daha mantıklı olabilir. Yoksa, atış sahasında sayım, hesap, kitap imkansız yani
Atış günü, sadece ölçümler ve elektronik cihazların ölçümleri kayda geçirilecek, etiketli ve indeksli atış yapılmış hedef kağıtları da katlanıp kaldırılacak, ertesi gün sayım ve hesap işleri yapılabilmesi için. Bunda da en az bir kişiye yardım için ihtiyacım olacak. Sevgili Tuncay Kahraman'ı gözüme kestirdim ama teklif etmeye henüz cesaret edemedim aramızda kalsın.
Öte yandan, atış günü dakika dakika çok iyi planlanmalı, satır satır dokümantasyonu ve tabloları önceden hazırlanmalı ki, gün tam verimli ve sorunsuz bir şekilde değerlendirilebilsin. Planları ve tabloları ben yaparım ancak atıştan sonraki hesaplar vs için yardıma ihtiyacım var.
Sucuk dışındaki etkinlik Merkelciler dışındakileri bayacak gibi de geliyor bir taraftan ...Saçma deliği say dur ...Patetik bi manzara, hele uzaktan görüş alanına girdiklerimiz için ...