Saygıdeğer dostlar. 11. Avımı Sivas ili Divriği bölgesinde Malatya da bulunan Muhterem abi ve ekibi ile gerçekleştirdik. Beni bu ava davet eden başta Muhterem abi olmak üzere İbrahim, Mete, Yusuf abilere teşekkürü bir borç biliyor ve avlakforum.com ailesi nezdinde kendilerine şükranları
mı sunuyorum. Bu avda bulunan 18 kişilik gruptan isimlerini bildiğim avcılar; Muhterem abi, ibrahim abi, Mete abi, Yusuf abi, İlhan abi, Özgür, Burhan, Turgay abi, Cemal abi, Pala Remzi Dayı, Ahmet abi, Ali abi, Sadık, Talat hoca ve diğer arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum. Avımızı limitler dahilinde yaptık ve bu günün anısını siz avlakforum.com ailesi ile paylaşalım istedik. Av öncesi yapılan kahvaltı, yemek ve en önemlisi -8 gibi bir havada av dönüşü yediğimiz sıcak fıstıklı kadayıf çok güzeldi. Emeği geçen avcı arkadaşlara sizlerin nezdinde tekrar teşekkür ediyorum. Herkese bol ve bereketli avlar temennisi ile...
AV ÖNCESİ MALATYA DA İHSAN ABİNİN İŞYERİNDE KIYMALI YUMURTA İLE YAPILAN KAHVALTI SONRASI
AV SONRASI YENEN YEMEK SONRASI İÇİLEN ÇAY FASLI
AV DÖNÜŞÜ SICAK TEREYAĞLI FISTIKLI KADAYIF YEMEK İÇİN YAKILAN ATEŞ (HAVA AŞIRI SOĞUK)
TEPSİYİ ISITMAK İÇİN KÖZ HAZIRLANIYOR
KADAYIF TEPSİSİ ISITILMAYA BAŞLANDI
KADAYIF SERVİSE HAZIRLANIYOR
(İBRAHİM-METE VE İHSAN ABİ)
TATLI SONRASI ELAZIĞ AVCILARINDAN BABA DOSTU NACİ TURGUT İLE KARŞILAŞMAMIZ
(NACİ TURGUT-TURGUTLAR AV-GRAVÜR-SİLAH BAKIM-TAMİR VE BOYA VE AV MALZEME-MKE BAYİİ)
DİVRİĞİ DAĞLARINDAN MANZARALAR