0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adem bey yazınızı okurken ve resimleri incelerken inanın o anları yaşadım sanki öyle güzel anlattınızki kazasız belasız nice avlara inşallah.. burası neresi acaba?
Daha dur adem kardeşim bu başlangıç, kekliğin kanat sesiyle yataktan fırlıycağın günler gelecek, o muhteşem kanat farıltısını düşünüp haftasonunu beklerken dalıp dalıp gidecen, dağda tırmanırken bir helikopter gelsede beni alsa deyip hayıflanacağın günlerde gelecek, güzel pozisyonda kaçırınca dizini döverken bulacaksın kendini, keklik avı avcılığın her yönünü en üst limitlerde yaşatır.,o yüzden de hazzı büyüktür...Daha nice güzel avlar yapman dileğiyle rasgele.
adem bey kardeşim,sana çok çok geçmiş olsun allah tez elden şifanı versin,.. ammavelakin sen kınalıya vurulduysan bu işin sonu yok hak canımızı isteyene dek sürer gider bu sevda bizi azrail aleyisselama, rabbim candan men emrini verip bedenden ayırana dek sürer ve bu aşk bizi toprağa gömer bilesin. artık sen kekliğe gidersin, senin ordan yokluğundan faydalanan ürdeklerde çukurovaya atar bende kekliğe gidemediğim gün lodosta o yeşilbaşlara tüfek atarım,.. güzel avında zevk almana ve keklik avını sevmene çok sevindim.yeni sevdan hayırlı olsun ve darısı kazasız belasız bol nasipli ağıztadında geçen av günlerinize olsun.mersinden selam ve saygılarımla.
Süper av olmuş abi rastgelsin keklik avı gbi yok gerçekten yeri geliyo allaha dua ediyorum ne olur düşmeyim diye dönüşte olmuyo mecbur tırmanıyorum nie çıktım diye dert yanarken o kanat sesini duyunca oh be diyorum süper oluyo bu sene işlerimden dolayı artık ava gidemicem ama seneye beklerim ankaraya inşallah bide ben ördek avına gidersem bende hiç ördek avına gitmedim kısmet artık
Yazınızı keyifle okudum avlarınız daim olsun kazasız belasız paylaşımlar dilerim
Adem Abi avın muhabbetin daim olsun. Ördekler rahat bir nefes alırlar artık.
Adem Bey elinize emeğinize yüreğinize sağlık. av ve anlatım çok süper olmuş inşallah daha nice güzel avlar yaparsınız. Paylaşım için teşekkürler.
Abi geçmiş olsun keklik avı çok güzeldir ne mutlu sende tadına bakmışsın.Uzaktan ötüşünü dinlemek,kanat sesiyle uyanmak,havada taklasını ve düşüşünü izlemek mükemmel bir şeydir.Allah kazasız belasız keklik avları nasip etsin.
Ademcim aşıyı almışsın, hayırlı olsun Şimdi avcı oldun işte Şaka bir yana her av güzeldir ama keklik avı apayrıdır, zaten sende yazında fevkalade bir üslupla anlatmışsın oturduğum yerden keklik avı yapmış gibi oldum.Sağlıcakla nice muhabbetli avlara........
Sn.Koca,Allah Rahmet Eylesin..Bu aşı ancak teneşirde çıkar..
Hakikatten güzel av olmuş yalnız karnım aç heralde o güveç ne güzel görünüyor öyle.