Uzun kısım, göz aldanmasını artırıyor, demek istediğim, uzun kısmın tasarımı daha kısa olsaydı, aradaki boşluk sanki paralelmiş gibi görünebilirdi:
Sin alfa sonsuza gideriken aldı da bir yağmur
...Sizin komperatörler mikrometreler devreye girmeli idi o vakit taralı alanın dışında da açı olduğunu tespit edebilecektik sanırım ki maşallah diyeyim gözlerim çok çok az da olsa bir açı farkediyor
...Zaten el kundağı altından ama ahşaptan ama metal kısımdan mikron seviyesinde bir talaş kaldırma ile yerine oturacaktır sanırım..
İkinci bir konu benim gözlemim yıldız firmasının cnc ve seri üretim tekniklerinde sınıfı iyi dereceyle geçen bir firma olduğu yönünde..Tüm parçaları metrik anlamda identical imal edebildiğini düşünüyorum...Dolayısı ile o parça tam paralel durur sanıyorum el kundağı olması gerektiği yerde olursa..Olay montajcının yapması gereken cüzi artı toleransları sıfırlama işini geçiştirmesi ile alakalı gibi duruyor..
Yok yok siz rahat rahat beğenilerinizi yazmaya devam edin , yorumlarınızın hepsi indeksli bir şekilde arşivleniyor Hepsi yeri geldiğinde itinayla kullanılacak. İyi niyetli, çalışkan, obsesif bir kalite anlayışından başka kusurları bulunmayan adamların yaptığı işlere yapılan yorumlarda kullanılacak
Referans bir kaynak oluşuyor demek kamuoyu adına
...Son kullanıcı memnuniyetine acizane katkımız bizi de onurlandırıcaktır
..Köşelerden,opere etmesi terleten ürünlerden uzak gülümseyen yüzler görüyorum
..