Merhaba arkadaşlar,
İki hafta kadar önce yildizsilahpazarlama'dan sipariş vermiştim. Geçen hafta ise tüfeği teslim aldım. Teslim aldıktan sonra, memlekete gittiğim için, ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı. Bugün çıkarıp iyice inceledim; ancak sanırım bazı problemlerle karşılaştım. Doğrusu, bunların tam olarak problem olup olmadıklarını bilmiyorum. İlk defa süperpoze aldım.
Fotoğrafları inceleyip fikir verirseniz çok sevinirim. Problem olduğunu düşündüğüm hususlar şunlar:
1- El kundağını, kundaksız namluya yerleştirdiğimde herhangi bir sıkıntı yok. Ancak namlu ve kundak (dipçik) bir bütün iken el kundağını tüfeğe yerleştirdiğimde, el kundağının çıkmasını sağlayan kol kendiliğinden yerine yerleşmiyor. El kundağını yerine iyice oturttuktan sonra, o metal kolu da bastırarak oturtabiliyorum.
2- El kundağını tüfeğe taktığımda sanırım tam yerine oturmuyor ve arada boşluk kalıyor. Az miktarda boşluk normal midir, yoksa bu tüfekte sıkıntı mı var?
3- Tüfeği atışa hazır hale getirdiğimde, kırma kolu düz durmuyor, hatta fazlası ile eğik duruyor. Düzeltmek için zorladığımda ise, ancak fotoğraftaki kadar düzeliyor.
Sizce bu sorunlar büyük sorunlar mıdır yoksa her tüfekte var olan basit sorunlar mıdır? Tüfeği, düzeltilmesi için fabrikaya göndermeli miyim yoksa bu şekilde idare mi etmeliyim? Cevaplar için şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
resim uploadresim yükleme servisiresim upload servislerijpg uploadresim yükleresİm yÜklemeresim yülke