Gönderen Konu: AVCILIK BELGESİ ALMAK İSTEYENLER TEKRAR DÜŞÜNSÜN :) 566 soru çözmek için  (Okunma sayısı 6860 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Raporu telefonla aldın mı demekki böyle oluyor.
aıle hekımınden almak kolayda devlet hastanesınde hıc tanıdık yok tu dedıgım gıbı oldu hersey hatta sıra bıle beklemıyorsun saglık raporu alacaklar gelsın ıcerı dıyıp ımzayı alıp cıkıyorsun herkes ıcın durum boyleydı burda
1976 gaziantep

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Dayan Türk Avcısı ; Seni Çıldırttık mı ? Çıldırtamadık mı ? diye :) Yapıyorlar bu tezgahı :) Allahım sen beni ve arkadaşlarımı 447 ile imtahan etme :)  Ne günlere kaldık nelerle sınanıyoruz  :)

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Şener CANKAT

Çevrimdışı Cengiz OKÇU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ben iki sene önce aldım aile hekimim kiritti kesinlikle vermem hastaneye git dedi hastanede psikolog var psikiyatri yok il'e  git dedi bende
Aile hekimimi değiştirdim yeni acılan bir sağlık ocağına gittim oradan aldım

Sent from my iPhone using Tapatalk
1983
Yozgat

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yazılanlar doğru .

maalesef ve çok acıdırki , bundan sonrası böyle olacak . aile hekimlerinden artık alınamayacak sağlık raporu . . artık bu kanunları hangi büronun kıratları çıkarıyorsa durum bu . . bürokrasik oligarşi tam gaz devam ediyor . avbis zımbırtısından sonra bu çıktı .  avruba birliği uyum yasalarının getirdikleri bunlar olsa gerek . fasıldan fasıla geçiyorlar nede olsa .

tüfek alıp satmak artık eskisi kadar kolay olmayacak . maliyeden , borcu yoktur yazısıda almak gerekli bundan sonra . .

son üç ayda , il dışından , iki adet tüfek daha aldım , birinin devrini almak bir ay sürdü , diğeri içinse , hala uğraşıyorum ve maalesef hala bürokratik engellerden dolayı bir türlü devir işlemlerine başlayamadık . lanet olsun , ağzımdan burnumdan geldi . . işi gücü bırakacan , bunlarla uğraşacan , görende yivli tüfek alıyoruz zannedecek . ..

yok kardeşim , iş bitmiştir bundan sonra . . .  bu kadar yasal ve bürokratik mevzuat olduktan sonra , zamanı bol olanlar için olmuş bu tüfek alma işi . . . ağzımdan burnumdan geldi vesselam . . . bugün git yarın gel , her gün başka bir engel . . . akılı işi değil . . . .

adem , başlığıda yanlış atmışsın be . . avcılık belgesi almak isteyenler için değil , tüfek almak isteyenler olmalıydı . . .
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 11:20:20 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Burdaki yivsiz tüfek alırken uygulanan bürokrasi, amerikada bazuka alırken uygulanmıyor. Neyseki zamanında tüfeğimi alıp ruhsatımı kenara koymuşum. Belliydi yivsiz tüfek ruhsatlarının yavaş yavaş yivli ruhsatı gibi zorlaşacağı...
1982 Kocaeli